Hilti innovaties slepen if design awards in de wacht

Schaan (FL), 12 maart 2018 - Op de iF Design Awards eindigden nieuwe Hilti producten opnieuw bij de winnaars. Alle door Hilti ingestuurde innovaties ontvingen een onderscheiding door de jury.

Jarenlang was onze gereedschapskoffer het merkicoon van Hilti. U vindt ze nu met een innovatief nieuw ontwerp op werven overal ter wereld. Als onderdeel van Hilti's vernieuwde merkidentiteit werd de rode gereedschapskoffer met het opvallende witte logo herontworpen en uitgerust met nieuwe kenmerken. Zo heeft de gereedschapskoffer nu ook een draaihandvat waarmee twee gereedschapskoffers gemakkelijk met één hand gedragen kunnen worden. Het binnenontwerp kan aangepast worden om - naargelang de wensen van de klant - accessoires te bevatten.

De internationale iF Award-jury was onder de indruk van deze vernieuwing, zoals ze dat ook was van de nieuwe TE 50-AVR combihamer die verbeterde prestaties en een lager gewicht heeft, en ook een geoptimaliseerde slipkoppeling voor een grotere gebruiksveiligheid. De TE 2000-AVR breekhamers ontvingen eveneens een ontwerpaward. Dit toestel kan zowel op harde oppervlakken als op zachtere betonsoorten gebruikt worden voor beitelwerk. Andere awards werden toegekend aan de TE 6-A36 snoerloze boorhamer, die dankzij een ergonomisch ontwerp bijzonder geschikt is voor serietoepassingen zoals ankerboren, en aan de nieuwe productfamilie van snoerloze machines voor snijden, krimpen en ponsen; zij worden gebruikt in de sector van elektriciteit, verwarming en sanitair.

CONTACT PERS

AWARD WINNENDE PRODUCTEN

Voordelen van onze nieuwe koffers

Maakt het gemakkelijk om twee koffers in één hand te dragen!

PERS DOCUMENTEN