Praktijkvoorbeelden op de bouwplaats

Wereldwijd aan het werk met achteraf aangebrachte wapening

Bij Hilti maken wij niet alleen hechtmiddelen en gereedschap voor achteraf aangebrachte wapening, maar wij komen en zijn ook op locaties geweest om advies te geven bij een aantal uitdagende en indrukwekkende bouwprojecten.

Wij werken aan bruggen die oevers van enorme rivieren verbinden, kwetsbare historische reconstructies en metrotunnels die gegraven zijn onder grote steden.

Wij zijn aanwezig om te ondersteunen. Wij hebben teams van gespecialiseerde ingenieurs die wereldwijd kunnen helpen bij het vinden van oplossingen voor uw project. Vanaf het moment waarop u begint te ontwerpen tot het einde van het project op locatie.

Hilti bouwplaats referentie kopenhagen

Kroyers Plads - Kopenhagen Denemarken

Werken aan een milieuvriendelijk project in het hart van de oude stad van Kopenhagen, met gebruik van onze HIT-CT1 Cleantec chemische ankers.

Meer informatie
Hilti bouwplaats referentie metro Hong Kong

Lai King MTR Metrostation - Hong Kong

Wij minimaliseerden de hoeveelheid stof in een druk treinstation, met het Hilti SafeSet™ holle boor-systeem en onze chemische ankers.

Meer informatie
Hilti bouwplaats referentie brug bescherming tegen aardbevingen in India

Beschermen van een brug tegen aardbevingen - Nathdwara India

Wij vonden een oplossing voor korte ankerlengtes om een belangrijke brug veilig te maken. Dit deden wij met gebruik van Hilti HIT-HY 200 chemische mortel.

Meer informatie
Hilti bouwplaats referentie metro Delhi India

Uitbreiden van het metronetwerk - Delhi India

Helpen bij het verstevigen van beschadigde wapening met gebruik van Hilti HIT-HY 200-R chemische mortel in het moderne metronetwerk van Delhi.

Meer informatie
Hilti referentie project trevi fontein Rome italie

TREVI-FONTEIN - ROME ITALIË

Werken aan de restauratie van één van de belangrijkste historische attracties van Rome. Hierbij maakten wij gebruik van Hilti HIT-RE 500 chemische mortel.

Meer informatie