Bevestigingsoplossingen op staal voor de energie- en industriesector

Producten ontworpen om te weerstaan aan de moeilijkste omgevingen

Ontdek onze oplossingen in deze video

Wij zijn uw partner, vanaf het ontwerp tot de uitvoering van de bouw of de renovatie van infrastructuren in de energie- en industriesector.

Olie-industrie, energieproductie, mijnbouw of transmissie en distributie van elektriciteit ... We hebben talrijke oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan uw eisen en uw productiviteit te verhogen.

Onder deze oplossingen: onze bevestigingssystemen voor looproosters die betrouwbare en corrosiebestendige bevestigingsmiddelen met een ongeëvenaarde productiviteit bieden. Ons gamma draadbouten vormt een alternatief voor laswerken en andere traditionele technieken. Dankzij deze bevestigingen kunt u snel en veilig een breed scala aan toepassingen in staal uitvoeren, met of zonder corrosiebestendige bekleding.

Ontdek nu al onze verschillende bevestigingsoplossingen op staal:

 • Bevestiging van looproosters

  Looproosters en traanplaten

  De looproosters of traanplaten kunnen bevestigd worden met de Hilti directe bevestiging oplossingen. Zo kan u uw metalen looproosters in een recordtijd in de grootste veiligheid plaatsen.

  Meer informatie
  Connexions électriques par clouage

  Elektrische aansluitingen

  Bevestiging op staal voor aarding zoals overbrugging, overspanningsbeveiliging en bliksemafleiding.

  Meer informatie
  Elektrische installaties

  Elektrische installaties

  Ontdek onze bevestigingsoplossingen op staal via directe bevestiging: kokers, elektrische kasten, consoles, rails, lampen of kabelgoten.

  Meer informatie
Documentation technique

Technische literatuur

Download gratis onze handleidingen en technische documenten over nagelen en schroeven.

Meer informatie
X-HVB

Gemengde vloeren van staal en beton maken

Om uw gemengde vloeren van staal-beton te maken, zorgen de Hilti X-HVB verbindingsdeuvels voor een maximale optimalisering van de vloerplaat en voor een productiviteitswinst.

Meer informatie
Webinar

Technische webinars

Hilti biedt regelmatig webinars aan waarbij specialisten graag hun theoretische en praktische ervaring over verschillende onderwerpen met u delen met als doel te informeren.

Meer informatie