Brandwering voor gezondheidszorgcentra

Ziekenhuizen open houden tijdens herstel van oude installaties en plaatsing van brandwering

Hilti firestop for healthcare solutions
Please enter alternative text here (optional)

Bij Hilti begrijpen we dat ziekenhuizen vaak worden aangepast en gerenoveerd.

Om de technologische vooruitgang en de verbeteringen op het gebied van patiëntenzorg bij te blijven, moeten in gezondheidszorgcentra vaak complexe installaties worden verbouwd, terwijl er nog steeds wordt gezorgd voor patiënten en het ziekenhuis open blijft.

Hilti kan helpen met een ruim aanbod aan brandweringsoplossingen die snel en makkelijk te installeren zijn. Ze zijn ook getest en voldoen aan strikte internationale normen.

Onze brandweringsoplossingen zijn ontworpen met het oog op vlotte ontmanteling voor hergebruik en latere modificaties. Ze zijn heel flexibel en kunnen ook in beperkte ruimtes worden aangebracht en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van bovengrondse medische uitrusting tot systemen voor stofbestrijding.

We kunnen ook ondersteuning bieden bij het ontwerp en de specificatie van brandwering, door ervoor te zorgen dat elk brandbestrijdingssysteem vanaf de eerste planningsfasen wordt geïntegreerd.

Dit kan allemaal bijdragen de juiste oplossing te kiezen en helpt bovendien om overlast te minimaliseren bij de plaatsing van een brandweringsysteem en de totale kosten over de levensduur van een gebouw.

Raadpleeg een ingenieur