HOE WIJ HELPEN BIJ HET ANALYSEREN VAN BETONSCANS

Analyseservice PROFIS detectiescan

Hilti PROFIS detection Scan analysis service
Hilti PROFIS detection Scan analysis service

Als u ondersteuning wilt hebben bij het analyseren van gegevens van uw scans, welke u met onze Hilti PS 250 Ferroscan of Hilti PS 1000 X-scan detectiesystemen heeft gemaakt, kunt u contact opnemen met uw lokale Hilti-team.

Wij hebben onze eigen deskundigen die uw scangegevens bestuderen en de gegevens voor u optimaliseren. Zo specificeren ze het beste ontwerp voor uw project.

Dit betreft:

Wapening

Evaluatie van de dikte van de betondekking en de afmetingen van de wapening. De evaluatie word gebaseerd  dit op scangegevens van onze Hilti PS 250 Ferroscan. Dit is van belang voor bouwreglementen en voor de veiligheid. U kunt controleren of er genoeg betondekking aanwezig is voor seismisch gevoelige regio's, om roestvorming te voorkomen, warmte-isolatie te garanderen of om wapening genoeg dekking te bieden. Zo blijft het onder de juiste spanning en schuift het niet.

Indeling en type objecten

Analyse van de indeling van objecten en om welke objecten het gaat. Wij maken hier gebruik van scangegevens van ons Hilti PS 1000 X-Scan Detectiesysteem. Vind wapening, stroomdraden, metalen of kunststof pijpen en nog veel meer. Analyseer hun indeling over een groot oppervlak en met verschillende lagen.

  • Wij bieden service per uur voor een enkele scan of een dagelijkse service voor meerdere scans.
  • Wij kunnen zowel een analyse van uw scangegevens leveren als gedetailleerde documentatie, met inbegrip van rapporten, meetpunten, boorgatmarkers en nog veel meer.

Wij gebruiken onze Hilti PROFIS detectiesoftware om de analyse uit te voeren.

Neem contact op met uw lokale Hilti-team voor meer informatie.

STEL UW VRAAG AAN ONZE INGENIEUR

LEES MEER OVER ONZE ANDERE DIENSTVERLENING

Hilti Kalibratieservice

Hilti Kalibratieservice

Wij bieden een kalibratieservice om uw Hilti meetapparatuur te testen en opnieuw af te stellen.

Meer informatie
Hilti gereedschapbeheer

Hilti Fleet Management

Met Hilti fleet management beheerst en vermindert u de kosten voor gereedschap.

Meer informatie