MOBIELE APPS VOOR MODULAIRE INSTALLATIESYSTEMEN

Kanaalberekening, vastpunt- en ankerselectie en nog veel meer.

Hilti mobile apps for modular support systems

Wij bieden een groot aantal mobiele apps, voorzien van onze expertise en gegevens. Hierdoor wordt werken op de bouwplaats een stuk gemakkelijker.

Ze zijn gratis te downloaden en bevatten nuttige informatie over ontwerpen, berekeningen en de beste Hiltiproducten voor uw project.

Al onze apps zijn ontwikkeld voor de professionele bouwsector.

Hilti Fix Point Selector App

Hilti Fixpoint Calculator app

De Hilti Fix Point Selector biedt een gemakkelijke en veilige manier om de belasting van vastpunten, verlengingen van buizen en de minimale buiglengte van een specifieke pijplijn te berekenen.

Er hoeft slechts een minimum aan informatie te worden ingevoerd voor een resultaat, dat ook als een toepassingsafbeelding kan worden weergegeven.

Kanaalberekeningsapp

Hilti Channel Calculator app

Met deze app kunt u ontwerpen, berekenen en bestellen in één. Gebruik deze app om ontwerpen te maken voor de installatie op locatie van leidingen, luchtkanalen en kabelgoten. Met tool app kunt u ontwerpen, berekenen en bestellen in één.

Vastpuntmodule

Hilti PROFIS Installation Fixed-Point Module
  • Bereken expansie-oplossingen: buigarm, U-bocht, axiale expansieverbinding
  • Vind de meest voordelige oplossing voor Hilti vastpunten
  • Verkrijg een materiaallijsten met bijbehorende installatie-instructies

De Hilti app

Hilti Mobile app

Gebruik deze app om onze productcatalogus te bekijken, de aanwezigheid van voorraden te checken, snel orders te plaatsen voor de producten die u snel nodig heeft en om uw gereedschappen en account te beheren. Ook toegang tot de technische informatie die u nodig heeft.

Hilti Ankerselectie-app

Hilti Anchor Selector app

Selecteer het anker dat u nodig heeft op basis van de locatie, geometrie van de plaats, belasting, omgevingsfactoren en meer.

GERELATEERDE SOFTWARE

Vraag het aan een ingenieur