MODULAR SUPPORT SYSTEM FOR LIGHT-MEDIUM DUTY APPLICATIONS

Hilti MM modular support system

Hilti MM modular support system for light-medium duty applications

Ons Hilti MM Systeem is ontworpen voor lichte tot middelzware toepassingen.

Het is ontworpen voor hoge belastingen, maar tegelijkertijd licht in gewicht. Dankzij het automatische druk- en draaimechanisme draagt het bij aan maximale productiviteit.

Het installatieysteem is verkrijgbaar in verzinkt staal en geschikt voor mechanische, elektrische en ventilatietoepassingen in binnenruimtes.

VOORDELEN

  • De vooraf gemonteerde componenten van het Hilti MM Systeem hebben een automatisch druk- en draaimechanisme. Dat zorgt voor eenvoudige en snelle installatie. Dit bespaart tot wel 50% installatietijd in vergelijking met traditionele systemen, waardoor maximale productiviteit wordt gegarandeerd.
  • Deze "druk"-technologie maakt montage en veilige aanpassingen van de componenten vóór de definitieve bevestiging mogelijk.
  • Dankzij de platte kop van de HUS-P schroefanker kunt u de MM-ST t-kop bouten in elk deel van de rail plaatsen. Dit is erg handig voor bovenrail-toepassingen, omdat het direct op het basismateriaal kan worden aangebracht, zonder verplaatsingen van de rail te beperken. 
  • De nieuwe balkklem maakt verbindingen aan beide zijden van de rail mogelijk, aan het open profiel en aan de achterkant.

Vraag het aan een ingenieur