MODULAR SUPPORT SYSTEM FOR LIGHT-MEDIUM DUTY APPLICATIONS

Hilti MM modular support system

Hilti MM modular support system for light-medium duty applications

Ons Hilti MM Systeem is ontworpen voor lichte tot middelzware toepassingen.

Het is ontworpen voor hoge belastingen, maar tegelijkertijd licht in gewicht. Dankzij het automatische druk- en draaimechanisme draagt het bij aan maximale productiviteit.

Het installatieysteem is verkrijgbaar in verzinkt staal en geschikt voor mechanische, elektrische en ventilatietoepassingen in binnenruimtes.

VOORDELEN

  • De vooraf gemonteerde componenten van het Hilti MM Systeem hebben een automatisch druk- en draaimechanisme. Dat zorgt voor eenvoudige en snelle installatie. Dit bespaart tot wel 50% installatietijd in vergelijking met traditionele systemen, waardoor maximale productiviteit wordt gegarandeerd.
  • Deze "druk"-technologie maakt montage en veilige aanpassingen van de componenten vóór de definitieve bevestiging mogelijk.
  • Dankzij de platte kop van de HUS-P schroefanker kunt u de MM-ST t-kop bouten in elk deel van de rail plaatsen. Dit is erg handig voor bovenrail-toepassingen, omdat het direct op het basismateriaal kan worden aangebracht, zonder verplaatsingen van de rail te beperken. 
  • De nieuwe balkklem maakt verbindingen aan beide zijden van de rail mogelijk, aan het open profiel en aan de achterkant.

Vraag het aan een ingenieur

We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website beter te maken.
U vindt alle informatie hieromtrent onder de rubriek .

Contacteer ons
Contacteer ons