Ask Hilti

Ask Hilti: de online engineering community

Een forum waar u al uw vragen aan onze ingenieurs kunt stellen

Ask Hilti: wat is dat?

Ask Hilti is een online community platform voor engineering professionals in de bouwsector en burgerlijke bouwkunde waarop gedetailleerde informatie te vinden is over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals verankering en passieve brandbeveiligingssystemen. De thema’s worden behandeld in webinars of discussies, via vraag en antwoord of aan de hand van artikels met als doel de veiligheid in de bouwsector te verbeteren.

Waarom Ask Hilti gebruiken?

Community

Stel uw vragen en krijg snel advies en antwoorden van onze experts en andere professionals. Neem deel aan geanimeerde discussies binnen de community over toepassingen en innoverende concepten zoals bescherming tegen aardbevingen, bijwerking, achteraf geïnstalleerde wapening bij beton op beton, brandveiligheid enz.

Lid worden van ask.hilti.be

Opleidingen

Schrijf u in voor onze live of op aanvraag georganiseerde webinars over innoverende onderwerpen die u interessant lijken en ontvang een deelnemingsattest.

Inschrijven voor de volgende webinars

Artikels

We publiceren regelmatig nieuwe artikels. Ontdek onze laatste projecten, verbeter uw kennis over de berekening van ankers, verdiep u in de allernieuwste normen en geef commentaar.

Lees de nieuwste artikels

Hoe inschrijven op Ask Hilti

U wenst vragen te stellen aan onze ingenieurs? 
Maak een account aan op AskHilti door uw voornaam, naam en e-mailadres in te vullen.

Wenst u zich in te schrijven voor één van onze webinars?
Vul uw profiel aan met een telefoonnummer, de naam van uw bedrijf en het adres.