PLUG IN BIM INSTALLATION VOOR SMART™3D EN PDMS™

3D-ontwerpsoftware voor modulaire installatiesystemen

Hilti MEP Supports Button software

Onze Hilti Button voor SMART™3D en PDMS™ is een ontwerp- en planningstool voor installaties van buizen, kabelgoten en HVAC-kanalen. De ontwerp- en planningstool wordt gebruikt bij bouwprojecten in de chemische industrie, energiesector, mijnbouw, olie/gas-industrie.

Het is beschikbaar als een plug-in voor twee veel gebruikte programma's, voor ontwerpsoftware Aveva PDMS™ en Intergraph Smart™3D.

Het helpt uw team ook in de samenwerking, omdat alle leden van de projectteams toegang krijgen tot ontwerpen, materiaallijsten, virtuele reviews, interferentiecontroles en bouwplanning.

Hierbij kunt u risico's reduceren en wijzigingen op locaties voorkomen.

DE FUNCTIE VAN HILTI BUTTON VOOR SMART™3D EN PDMS™

Integreren van het werkproces van uw team

U kunt Hilti Button voor Smart™3D en PDMS™ gebruiken gedurende ontwerp-, inkoop- en bouwproces/ Daarbij worden informatie en gegevens gedeeld met uw projectteam.

Technisch ontwerp

  • Identificeer relevante oplossingen voor uw ontwerp. Welke Hilti-installaties zijn geschikt voor uw ontwerp en voldoen aan technische specificaties.
  • Verzeker uzelf van een hoog veiligheidsniveau. Hilti Button voor Smart™3D en PDMS™ is gebaseerd op jarenlang onderzoek en deskundigheid van Hilti op het gebied van ontwerpen voor modulaire installaties. Het omvat onze richtlijnen voor Gebruiksinstructies (Instructions for Use, IFU) om zowel in ons software-ontwerp als in uw systeemoplossingen te zorgen voor hetzelfde niveau van veiligheid en realiseerbaarheid.
  • Stelt automatisch een materiaallijst op en volledig gespecificeerde tekeningen.

Inkoop

  • Als inkoper kunt u volgen wat er in welk project wordt gebruikt.
  • Hilti Button voor Smart™3D en PDMS™ stelt automatisch een materiaallijst op. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de Hilti-producten te kopen die u nodig heeft.

Installatie

  • Ontvang een tekening die volledig aan specificaties voldoet voor de bouwplaats. Krijg een duidelijk overzicht van wat er dient te worden geïnstalleerd en waar.

ONZE HILTI TECHNISCHE ONTWERPSERVICE

Als u hulp nodig heeft met uw berekeningen, staat uw lokale Hilti-team klaar om u te ondersteunen.

Vraag advies aan een ingenieur

Wilt u onze Hilti BIM-/CAD-objecten ontdekken?

De Hilti BIM-/CAD-bibliotheek bevat 3D-objecten en 2D-tekeningen die u aan uw BIM-ontwerp kunt toevoegen. Download deze vandaag nog op Hilti Online of via AutoCAD®, Revit® en bimobject.com

AUTOCAD Bibliotheek

AUTOCAD Bibliotheek

Meer informatie
Revit Bibliotheek

Revit Bibliotheek - Plugin

Meer informatie
Bimobject Bibliotheek

Bimobject Bibliotheek

Meer informatie
Tekla Warehouse

Tekla Warehouse

Meer informatie

De Ingenieursdienst van Hilti

Hulp nodig bij uw ontwerp? Onze deskundige Hilti-ingenieurs kunnen ankerbevestigingssystemen voor u ontwerpen. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Hilti-team