Hilti Connect App

Welke machine is dit? Welk serienummer heeft het? Hoe kan deze machine snel worden hersteld? Waar kan ik informatie over de reparatie historiek en de einddatum van de garantieperiode vinden? Hoe kan ik deze machine optimaal gebruiken? Geen nood – de Hilti Connect App brengt zorgeloze diensten binnen handbereik.

Application mobile Hilti Connect

Soms gebeuren er slechte dingen met goede mensen.

We hebben het allemaal al wel eens meegemaakt. Of het nu gaat om de reparatie van een kapotte wasmachine, het identificeren van het jasje van uw kind of het controleren van de garantieperiode van uw fiets, niet alles is altijd even eenvoudig.

Jammer genoeg kunnen wij u niet helpen met de dagelijkse rompslomp uit uw privéleven, maar op onze website proberen we steeds om uw werk te vereenvoudigen. Daarom hebben we de Hilti Connect App ontworpen om de volgende pijnpunten te verhelpen:

  • Hoe kan ik een machine van Hilti en het serienummer herkennen wanneer het stoffig is en/of niet kan worden geïdentificeerd?
  • Hoe kan ik rechtstreeks op de website van de producent een reparatie aanvragen?
  • Hoe kan ik mijn werknemer snel opleiden om een bepaalde machine te gebruiken?
  • Hoe kan ik de reparatie informatie van deze machine vinden?
  • Hoe kan ik herkennen welke machine dit is?

Het enige wat u nodig hebt, zijn uw smartphone en de Hilti Connect App om uitdagingen met betrekking tot onze machines, zoals hierboven werden opgesomd, rechtstreeks op een snelle en eenvoudige manier te kunnen aanpakken op onze website.

Scan. klik. klaar!

Download de hilti connect app nu gratis om onmiddellijk digitale toegang te krijgen tot uw hilti machines

1 / 6
Hoe kan ik rechtstreeks op de website van de producent een reparatie aanvragen?

U kent waarschijnlijk wel dat gevoel. U moet dringend bepaalde taken uitvoeren, maar de machine die u nodig hebt, wilt – geheel onverwacht – niet werken. Ongeacht het de wasmachine van uw huishouden betreft, of een machine op de werf, het is steeds belangrijk om zo snel mogelijk opnieuw operationeel te zijn. Dankzij de Hilti Connect App hoeft u niet langer te zoeken naar uw aankoopbewijs, zoek online naar het dichtstbijzijnde reparatiecenter of ga op zoek naar het telefoonnummer van een hersteller die uw tool komt ophalen. Scan met uw smartphone de Near Field Communication-tag (NFC) achter de typeplaat van de tool. Klik om rechtstreeks op uw smartphone een reparatie aan te vragen, of indien u dat wenst, kan u rechtstreeks via de App bellen en spreken met één van onze vriendelijke medewerkers van de Klantendienst. Wij zullen vervolgens uw machine ophalen voor de reparatie en het ze snel mogelijk terugbezorgen! Scan. klik. klaar!

2 / 6
Hoe kan ik een machine van Hilti en het serienummer herkennen wanneer het stoffig is en/of niet kan worden geïdentificeerd?

Ongeacht u het jasje van uw kind probeert te zoeken, of wilt zoeken tussen een reeks gelijkaardige machines op de werf, het is niet altijd even eenvoudig om te zeggen welke machine van wie is. Combineer dit met stoffige en modderige omstandigheden op de werf, vervaagde serienummers of verwarrende gravures en de keuze wordt nog moeilijker. Met de Hilti Connect app kan u gemakkelijk uw Hilti Tools identificeren. Scan de NFC-tag achter de typeplaat en krijg toegang tot informatie zoals het type machine, serienummer, de naam van het bedrijf dat eigenaar is, aankoopdatum en meer. Scan. klik. klaar!

3 / 6
Hoe kan ik mijn werknemer snel opleiden om een bepaalde machine te gebruiken?

U kent ongetwijfeld wel het angstaanjagende gevoel waarbij iemand iets voor het eerst moet doen. Zelf een handeling als het in elkaar zetten van meeneemmeubels kan langer duren dan verwacht en vaak krijgt u niet het gewenste resultaat. Wanneer u onbekende machines gebruikt op de werf, kan hetzelfde gebeuren. Om het nog erger te maken, kan het gebeuren dat de bedrijfsvoorschriften ontbreken of er is niemand aanwezig om u op te leiden voor het correcte gebruik. Dankzij de Hilti Connect App moet u enkel de NFC-tag op de machine scannen en u krijgt onmiddellijk toegang tot handige hulpmiddelen zoals instructiefilmpjes, gebruikershandleidingen en nog veel meer. Scan. klik. klaar!

4 / 6
Hoe kan ik de herstelinformatie van deze machine vinden?

Dat alom bekende gevoel wanneer u iets moet laten herstellen, maar u niet langer over de nodige documenten beschikt. Ongeacht het uw mountainbike of powertools betreft, soms is het handig om te weten of uw artikel nog onder garantie valt of hoeveel uw reparatie zal kosten. Voor de Hilti machines hebt u de papieren documenten niet nodig. Scan simpelweg de NFC tag om toegang te krijgen via de Hilti Connect app. Dit om garantie info, reparatie historiek, Fleet Management informatie en zo veel meer te raadplegen. Scan. klik. klaar!

5 / 6
Hoe kan ik herkennen welke machine dit is?

Wanneer alles op elkaar lijkt, is het vaak moeilijk om te herkennen welke machine van u is. Ongeacht het bagage op een loopband op de luchthaven betreft of sporttassen van hetzelfde voetbalteam of powertools die worden teruggebracht naar de opslagplaats of uitleenplek voor machines, het is altijd handig om te weten om welke machine het nu precies gaat. U wilt namelijk niet het energiedrankje, de reiskleding of powertool van iemand anders. Met de Hilti Connect app, kan je rap & gemakkelijk Hilti machines identificeren. Scan de NFC-tag achter de typeplaat en krijg toegang tot informatie zoals het type machine, serienummer, de naam van het bedrijf dat eigenaar is, aankoopdatum en meer. Scan. klik. klaar!

6 / 6
Please enter Subline here (optional)

Please enter Copy-Text here (optional)

Hilti ON!Track gestion digitale des équipements de chantier

BLIJF WERKEN, BLIJF PRODUCTIEF, BLIJF 'ON TRACK'

Het ON!Track-systeem voor materiaalbeheer om uw machines, materiaal en certificaten op de werf te traceren.

Meer weten over ON!Track