De oplossing voor een efficiënt beheer van uw materiaal

De ON!Track oplossing: beheer van uitrusting, traceerbaarheid van materiaal, snelle inventaris, optimalisatie van voorraad

Hilti ON!Track

Waar wordt de betonmixer momenteel gebruikt? Hoe lang zal de diamantboormachine nodig zijn op de werf? Wanneer moet ze in onderhoud? Het verkrijgen van de nodige antwoorden op dit soort routinevragen kost soms veel tijd en energie. Er staat ook heel wat op het spel, want langere zoektijden kunnen extra kosten betekenen. En als werk, bijvoorbeeld, zonder een bepaald werktuig niet afgewerkt kan worden, kan het oorspronkelijke tijdschema in het gedrang komen.

Feiten en cijfers *

90 uur

besteed aan zoeken
Gemiddeld wordt er op bouwwerven 90 uur per maand besteed aan het zoeken naar materiaal.

65 %

moeilijkheden met bijhouden
65 procent van alle klanten hebben het moeilijk met het bijhouden van de vereiste certificaten en onderhoudsdatums.

6

werktuigen raken zoek
Gemiddeld gaan er ongeveer 6 stukken materiaal per maand verloren

7,000 euro

verspild aan verloren materiaal
De gemiddelde jaarlijkse uitgave voor verloren materiaal ligt rond 7.000 euro

* Étude mondiale réalisée auprès de l’ensemble de nos clients ayant adopté la solution ON!Track (entreprises du bâtiment de plus de 10 salariés, enquête menée avant la mise en place de la solution)

* Wereldwijde studie uitgevoerd bij alle ON!Track klanten vóór het gebruik van onze oplossing

Hilti ON!Track is een geavanceerde oplossing die een uitweg biedt uit het dure en arbeidsintensieve "dilemma van werktuigbeheer". Dankzij onze cloudgebaseerde software kan elk afzonderlijk werktuig opgenomen, geregistreerd en efficiënt beheerd worden.

Bovendien zorgt ON!Track  voor antwoorden - en betrouwbare informatie - in plaats van meer vragen. U weet steeds welk materiaal beschikbaar is op de bouwwerf, waar en in welke toestand het zich bevindt en welke werknemer er op dat moment verantwoordelijk voor is. U ontvangt ook handige gegevens over hoe u het gebruik van uw materiaal in de toekomst kunt optimaliseren.

Tenslotte assisteert Hilti ON!Track u ook op het vlak van werkveiligheid: Met de software krijgt u gemakkelijk toegang tot alle vereiste en bestaande certificaten, alsook tot onderhouds- en opleidingsdatums. Kom meer te weten over de feiten waarom Hilti ON!Track u kan helpen bij het verhogen van de productiviteit van uw onderneming.

ON!Track

ON!Track : wat is het?

Hier ziet u hoe On!Track werkt!

 • alt text

  Alle stappen van een oplossing op maat

  Hilti ON!Track is een uitgebreid aanbod dat zowel producten, software en diensten omvat.

 • Hilti ON!Track : Consultatie en analyse van de huidige situatie
  1 / 5
  Consultatie en analyse van de huidige situatie

  Voor ondernemingen is het invoeren van een nieuw systeem voor materiaalbeheer een grote beslissing. Hilti geeft u ondersteuning, zowel tijdens het hele proces als na de implementering van het systeem. Om te beginnen voeren we een grondige analyse uit van zowel uw ondernemingsprocessen en als van uw bestaande materiaal.

 • Een oplossing op maat ontwikkelen
  2 / 5
  Een oplossing op maat ontwikkelen

  U beslist welke werknemers er gemachtigd moeten zijn om materiaal in het systeem te registreren en te verwerken. Samen passen we uw ON!Track-account aan, zodat deze tegemoet komt aan uw individuele behoeften.

 • ON!Track implementeren in uw onderneming
  3 / 5
  ON!Track implementeren in uw onderneming

  Het Hilti-team helpt u bij het toekennen van een robuust label aan al uw materiaal, waarna we het in het systeem registreren. De cloudgebaseerde oplossing hoeft niet op uw computer geïnstalleerd te worden. Nadat u inlogt, heeft u via uw webbrowser op elk moment meteen toegang tot de gegevens, die altijd up-to-date zijn.

 • Opleiding van werknemers
  4 / 5
  Opleiding van werknemers

  De experten van Hilti geven een grondige opleidingssessie zodat u en uw werknemers alle functies van ON!Track (zowel op het web als de mobiele app) onder de knie krijgen, alsook het best mogelijke gebruik ervan.

 • Accompagnement ON!Track
  5 / 5
  Begeleiding

  Na de implementatie van ON!Track zorgt Hilti voor een continue opvolging & begeleiding!

Meer weten en ons contacteren

Maak een afspraak met een Hilti ON!Track expert uit uw regio door onderstaand formulier in te vullen of contacteer ons via telefoon, chat of e-mail.

Contacteer ons
Contacteer ons