Onze technische opleidingen, seminaries en webinars

Deel onze kennis

Evenementen van Hilti

Ons engineering departement staat ingenieurs en projectleiding bij door hen te informeren over de technische en normatieve evoluties van onze technische gamma’s. Een breed scala aan seminaries en webinars wordt aangeboden met gevarieerde onderwerpen zoals verankering, bevestiging van achteraf geïnstalleerde wapening, brandwerende oplossingen, verbindingen voor gemengde vloeren, aardbevingsbestendige oplossingen. We bieden eveneens opleidingen aan voor het goede gebruik van onze producten.

Ankertraining voor installateurs
Ankertraining voor installateurs

We kunnen opleidingen organiseren in uw kantoren, op de werf of in één van onze vestigingen. We bieden opleidingen verankering, topografie en brandwerende producten aan. Contacteer de Hilti Engineering Service voor meer info

Meer informatie
Technische webinars

Neem in enkele kliks deel aan onze online presentaties vanaf uw bureau. Deze webinars van één uur gaan over gevarieerde onderwerpen zoals verankeringontwerp of het achteraf inlijmen van wapening. De webinars bieden een interactieve leerervaring.

Meer informatie
Technische seminaries

Ons team van bouwkundig en burgerlijk ingenieurs houdt regelmatig seminaries over de technische gamma’s. Deze seminaries zijn meer dan productvoorstellingen, ze gaan dieper in op de dimensioneringsmethoden, normen en tools die u tot uw beschikking hebt.

Meer informatie
Contacteer ons
Contacteer ons