NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze boorhamers SDS-Max

Bekijk Hilti's krachtigste snoerloze SDS Max boorhamers in de gewichtsklasse 6+ kg, aangedreven door de recentste Nuron- of 36V-accu's

Bekijk Hilti's krachtigste snoerloze SDS Max boorhamers in de gewichtsklasse 6+ kg, aangedreven door de recentste Nuron- of 36V-accu's More information: Ontdek onze snoerloze SDS Max boorhamer Al onze nieuwigheden
TE 60-22 snoerloze boorhamer Snoerloze SDS Max (TE-Y) boorhamer voor zware toepassingen met Actieve Vibratie Reductie en Active Torque Control voor boren in beton en beitelwerk (Nuron accuplatform)
TE 60-A36 Snoerloze boorhamer Krachtige, snoerloze SDS Max combihamer met Actieve Vibratie Reductie en Active Torque Control voor zwaar boren en beitelen in beton
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een arbeider boort een gat in een betonblok met de TE 60-22 boorhamer en de VC 10-22 stofzuiger

Ontdek onze SDS Max boorhamers

De kracht die u nodig heeft maar dan met de flexibiliteit van een snoerloze machine

Boren, beitelen en breken in hard beton en metselwerk? Dan heeft u de kracht en prestaties nodig van de SDX Max. Maar zwaar werk betekent niet dat u hard hoeft te werken. Daarom zijn onze SDS Max machines lichter en uitgerust met AVR om vermoeidheid tegen te gaan en u langer te laten werken.

Met het snoerloze Nuron-platform kan u uw boorhamer voor zware toepassingen laten werken op een 22 V systeem dat een uitzonderlijke looptijd en meer kracht aflevert dan eender ander krachtig platform op de markt.

Stap over op de kracht van SDS Max boorhamers

Meer flexibiliteit

Match de juiste machine aan de taak. De SDS Max boorhamers bieden de perfecte balans tussen kracht en comfort of u nu boort door gewapend beton of metselwerk.

Meer productiviteit

Lichtere machines, geoptimaliseerde ergonomie en uitrustingen zoals Active Vibration Reduction (AVR) en Active Torque Control (ATC) laten u veiliger en langer werken.

Meer gebruiksgemak

Optimaliseer uw machinepark door alle snoerloze machines met onderling uitwisselbare accu’s te laten werken op een enkel platform: met het 22 V Nuron-systeem beschikt u over meer vermogen dan een platform met snoer, op gas of met meer volt.

Een arbeider boort in verdichte grond met de krachtige SDS-Max combihamer en spadebeitel.

Krachtig voor de zwaarste taken

Allround flexibiliteit voor veeleisend boor- en beitelwerk

Boor snel en efficiënt ankers en gaten tot 80 mm in beton en metselwerk met onze SDS Max machines. Ze maken taken als beitelen en breken ook eenvoudiger. Gebruik de hamerboor om gaten te maken met een diameter van 150 mm.

Breekt de boor? Maak hem dan los en vraag snel een vervanging aan. Wacht niet tot een reparatie zich opdringt.

Een arbeider boort in een liftschacht en maakt daarbij gebruik van de krachtige SDS-Max combihamer met valbeveiligingssysteem en DRS-D stofafzuiging.

Minder vermoeidheid, minder stilstand

Minder trillen en een kleiner risico op een terugslag

Zorg voor een langere looptijd, zelfs bij zwaar breekwerk, dankzij de innovatieve uitrustingen voor meer veiligheid en comfort. AVR stelt iemand voor 2/3 minder bloot aan trillingen, terwijl ATC uw teams, machines en accessoires beschermt door te voorkomen dat een machine oncontroleerbare bewegingen maakt wanneer een boor vastloopt op verborgen materiaal.

Maak uw werf ook properder, doeltreffender en conform de OSHA-normen door een stofzuigsysteem aan te sluiten op een stofzuiger zodat nagenoeg alle stof verwijderd kan worden vanaf de bron.

Een arbeider boort in beton met de nieuwe TE 60-22 uitgerust met een stofzuigsysteem

Boorhamer van de volgende generatie

TE 60-22: baanbrekende resultaten met Nuron

Dankzij de 22 V Nuron-accu kan u met de TE 60-22 meer boren, beitelen, schaven, graven en breken per acculading. Er is geen snoer, maar wel een uitzonderlijke loopduur en prestaties zoals u die mag verwachten van een zwaardere machine.

Met het Nuron-platform winnen uw teams en machines zelfs aan productiviteit. De duurzame accu’s breken niet, hebben ingebouwde diagnoseapparatuur en zijn verbonden met de cloud zodat u meer dan ooit een duidelijk beeld hebt over uw machinepark

Een zittende arbeider met op zijn knie de TE 60-22 combihamer en de TE-YX hamerboor

Geavanceerde accessoires

Meer productiviteit met onze boren, boorkronen en beitels

Onze TE-YX hamerboren, speciaal ontworpen voor onze SDS Max machines, hebben een carbide punt met meerdere snijkanten om sneller te boren in beton, baksteen, metselwerk en wapening, terwijl onze boren met diamantpunt een verbeterde geometrie hebben om langer mee te gaan.

Bij verankering krijgt u sneller resultaat zonder dat u de gaten hoeft schoon te maken wanneer u onze TE-YD holle boor aansluit op een stofzuiger. En voor beitel- en breekwerk kunt u terugvallen op onze duurzame beitels en vloerschavers met een zelfscherpende punt die uitzonderlijke resultaten mogelijk maken.

Ga snoerloos voor meer flexibiliteit

Kies de snoerloze boorhamer die u wilt met de accessoires die u nodig heeft.

Probeer onze selectietool voor snoerloze machines

In overeenstemming met de OSHA-normen

Een nagenoeg stofvrije werf is beter voor u, uw arbeiders en uw machines. Combineer een stofzuigsysteem met een snoerloze VC 10 stofzuiger om het comfort op de werf te verhogen en de levensduur van uw machines te verlengen. 

Koop onze stofzuigers en andere stofzuigsystemen

Beheers uw machinekosten

Dankzij onze Fleet Management-service worden uw machinekosten gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage. Vermijd zware investeringen door enkel de machines te nemen die u nodig heeft.

Meer informatie over Fleet Management
Log in om verder te gaan