ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie

Elektrisch gereedschap

Zie hoe onze elektrische gereedschappen zorgen voor een hogere productiviteit en meer duurzaamheid: gereedschappen voor directe bevestiging, boorhamers, breekhamers, diamantboormachines, slijpers, zagen en meer

Snoerloos zonder compromis

Krachtig snoerloos gereedschap voor al uw toepassingen

Met Nuron voert u al uw toepassingen op snoer en benzine uit vanaf één snoerloos platform. 

Of het nu gaat om slopen, zagen, boren of bevestigen, ons assortiment van meer dan 100 snoerloze toestellen is ontworpen voor maximale prestaties, verbeterde veiligheid en optimaal gebruikscomfort op uw werven.

Hoe het snoerloze Nuron-platform uw bedrijf kan helpen

Het gemak van één enkel platform

Laat ongeveer 100 machines werken op één enkel 22 V Nuron-platform dat compatibel is met alles, van boormachines tot breekhamers.

Meer werk per accula

Laat uw machines langer werken op een 22 V platform dat krachtiger is dan machines op 36 V, met snoer of op gas.

Stilstandtijd reduceren

Via ingebouwde diagnoseapparatuur wordt u gewaarschuwd over de status van de accu terwijl uw machineparkbeheer eenvoudiger wordt dankzij de gegevensgestuurde services.

Bescherm uw teams

De veiligheidsoplossingen gaan van systemen voor stofbeheersing tot ingebouwde technologieën die helpen om de risico’s op een terugslag van de haakse slijper te beperken.

Eén platform voor al uw taken

Stroomlijn uw machinepark voor meer flexibiliteit op de werf

Het beheer van verschillende stroombronnen en snoerloze accusystemen over diverse locaties kan u hoofdpijn bezorgen, en dan hebben we het nog niet gehad over de kosten en tijd die hierin kruipen.

Met Nuron zullen al uw machines kunnen werken op één snoerloos platform, van slagschroefmachines tot breekhamers. U zal hierdoor minder accu’s en laders nodig hebben op de werf waardoor u minder afhankelijk bent van machines die op andere stroombronnen werken.

DSH 600-22 met schuurschijf en B 22-170

Meer snoerloos vermogen en autonomie

Werk de hele dag met accu's die het vermogen leveren van gereedschap op snoer en benzine

Nuron is tot twee keer zo krachtig als onze 18 V en 20 V platforms dankzij de accu-machine interface die volledig herzien werd. Of je nu meer vermogen of mobiliteit nodig hebt, wij hebben de juiste batterij voor u.

Voor de meest veeleisende toepassingen, zoals het snijden van stalen leidingen met een benzineslijper of het breken van beton met een breekhamer kunnen twee 22 V accu’s gecombineerd worden. Lichtere toepassingen zoals het vastschroeven van gipsplaten of het uitvoeren van seriële bevestigingen in metaal door middel van een slagschroefmachine zullen sneller en met meer comfort uitgevoerd kunnen worden dankzij de verbeterde ergonomie van de machine.

DSH 600-22 doorslijper op accu

Zaag evenveel beton door met 2 sets B 22-170 Nuron batterijen als met een volle benzinetank

Ontdek snoerloze doorslijpers

TE 60-22 SDS-Max boorhamer

Nuron-accu’s en borstelloze motoren leveren tot 3 keer meer werk af per acculading 

Ontdek snoerloze SDS-Plus boorhamers Ontdek snoerloze SDS-Max boorhamers

TE2000-22 elektrische breekhamer

Combineer twee B22-255 Nuron accu's voor tot 2,5 keer meer vermogen dan een 36 V accu

Ontdek snoerloze breekhamers

SC 30 WR-22 cirkelzaag

Drie keer sneller en dubbel zo lange looptijd dan zijn voorgangers

SC 30 WR-22 bestellen
Een magazijnier legt een Hilti koffer op een rek in een werfcontainer

Geconnecteerd voor meer productiviteit

Vereenvoudig uw machineparkbeheer met onze gegevensgestuurde services

Reduceer de stilstandtijd met een geconnecteerd platform dat gebruik maakt van de kracht van data zonder dat u uw activiteiten op de werf hoeft stil te leggen.

Ontvang waarschuwingen wanneer uw accu’s vervangen moeten worden zodat u kan blijven werken. Krijg toegang tot diensten die u helpen om vermiste machines terug te vinden of die ongebruikte of opgeslagen machines identificeert. Gebruik door Nuron aangeleverde gegevens om weldoordachte beslissingen te nemen over uw machinepark.

Wilt u nog meer? Hilti Fleet Management en ON!Track klanten kunnen genieten van een groter aanbod aan premium geconnecteerde diensten met Nuron.

Spendeer minder tijd aan het zoeken van vermiste machines

Krijg toegang tot informatie over de laatst bekende locatie van misplaatste machines en uitrustingen met geconnecteerde Nuron-accu’s, machines en laders. 

Vermijd stilstand dankzij waarschuwingen over de accu

Fleet Management-klanten worden automatisch gewaarschuwd wanneer een Nuron-accu vervangen moet worden waardoor zij snel een gratis vervanging kunnen aanvragen. 

Verlaag uw kosten door machines niet dubbel te voorzien

Combineer Nuron met het ON!Track-systeem voor materiaalbeheer om ongebruikte machines of machines op voorraad te identificeren en uit te zoeken waar ze nodig zijn.

Een arbeider staat op een platform met in zijn hand een boor met valbeveiligingssysteem

Veiligheid centraal

Technologieën voor snoerloos gereedschap, ontworpen om uw teams te beschermen

Met Nuron hebben we het aantal snoerloze powertools verhoogd dat is uitgerust met:

  • AVR (Active Vibration Reduction) om hand-armtrillingen te beperken
  • ATC (Active Torque Control) om het risico op terugslag te verkleinen
  • DRS (Dust Removal Systems) om de blootstelling aan stof te verminderen, waardoor het mogelijk is om nagenoeg stofvrij te snijden, boren en breken in beton
  • Valbeveiligingssysteem om het risico op vallende objecten bij het werken op hoogte te verkleinen 

Automatische uitschakeling van het toestel

Met Hilti SensTech technologie voor haakse slijpers stopt de machine automatisch wanneer de operator zijn hand wegneemt, bv. bij een val van de machine. En met de 3D ATC wordt vermeden dat de machine plotse, oncontroleerbare bewegingen maakt in eender welke richting.

AG 6D-22 bestellen

Weinig lawaai, lage terugslag en geen benzine

De BX 3(-L)-22 heeft een kleine terugslag, maakt weinig lawaai en laat u nagenoeg stofvrij werken. En omdat de machine op accu werkt, geniet u van snelle en betrouwbare bevestigingen zonder dat u gaspatronen of andere aandrijfstoffen hoeft op te slaan.

BX 3(-L)-22 bestellen

Hou stof onder controle

De VC 10-22 zorgt ervoor dat u minder wordt blootgesteld aan stof. Deze machine is krachtig genoeg voor nagenoeg alle taken op de werf en bestaat uit een M high-performance filter met automatische filterreiniging. 

VC 10-22 bestellen
Découpe de bois à l'aide d'une scie circulaire Nuron

Nuron gereedschap voor duurzamere werven

Verminder het gebruik van hulpbronnen en draag bij aan de circulaire economie

Nuron gaat over meer dan productiviteit en winstgevendheid. Dit is hoe het Nuron platform u kan helpen duurzamer te werken:

  • 27% van de massa van een Hilti-gereedschap bestaat uit gerecycleerd materiaal, inclusief staal en kunststof
  • We hergebruiken of recycleren gereedschap waar mogelijk om de circulaire economie te stimuleren
  • Nuron-gereedschap is ontwikkeld voor een langere looptijd om het stroomverbruik te helpen verlagen 
  • Nuron accu's zijn robuust ontworpen om het aantal vervangingen als gevolg van schade te verminderen

Questions fréquentes sur les outils sans fil Hilti

Waarin verschillen de platformen op 12 V, 22 V en 36 V van de snoerloze Nuron-platformen van Hilti?

Nuron is de laatste toevoeging aan het snoerloze gamma van Hilti. Het zorgt voor één enkel krachtig accuplatform voor al uw snoerloze Hilti-machines. Met Nuron kunt u de complexiteit voor uw bedrijf verminderen doordat u alle toepassingen - schroeven, boren, zagen en slijpen - kunt uitvoeren met één enkele set krachtige en onderling verwisselbare Nuron-accu’s van 22 V. En omdat het een geconnecteerd platform is, krijgt u ook toegang tot gegevensgestuurde services met als doel het beheer van uw uitrustingen te vergemakkelijken. De voorbije jaren bestonden onze Hilti accuplatformen uit een subcompact 12 V-platform voor het werken in kleine ruimten, ons vroeger 22 V-platform en een 36 V-platform voor meer veeleisende taken zoals het zagen of slijpen van metaal.

Moet ik overschakelen op Nuron of kan ik de snoerloze Hilti-machines die ik nu bezit blijven gebruiken?

U kunt de snoerloze Hilti-machines die u nu bezit blijven gebruiken. Niettemin bevelen we sterk aan om te upgraden naar Nuron om te genieten van een platform met betere prestaties en een ruimere connectiviteit. 

Werken Nuron accu's met ander 22 V en 36 V Hilti gereedschap?

U kunt een adapter gebruiken om bijna al uw bestaande 22 V toestellen met Nuron accu's te gebruiken. Kijk op de productpagina's op onze website, contacteer onze klantendienst of ga naar een Hilti Store voor meer informatie over of de adapter gebruikt kan worden met een specifiek toestel. Er is geen adapter voor 36 V toestellen.

Hoe werkt de slimme connectiviteit van Nuron precies?

De Nuron-machines genereren gegevens die in de aanwezige accu opgeslagen worden. Bij het opladen van de accu worden de gegevens via mobiele netwerken veilig naar de cloud verzonden. Uw werkritme wordt niet verstoord omdat er geen bijzondere instelling, configuratie of andere actie vereist is. De gegevens van Nuron kunnen aanleiding geven tot proactieve services om de uitvaltijd te beperken (zoals waarschuwingen om de accu te vervangen). De gegevens zorgen ook voor transparantie over de locatie en het gebruik van de machine zodat u over bruikbare inzichten beschikt om weloverwogen beslissingen te nemen m.b.t. uw machinepark. Deze gegevensgestuurde services zijn beschikbaar op het ON!Track-platform via de app en website. 

Zijn alle Nuron accu's compatibel met alle Nuron toestellen?

Hoewel alle Nuron accu's compatibel zijn met alle Nuron toestellen, adviseert Hilti specifieke accu's te verkopen bij elk toestel omdat deze een betere balans bieden tussen prestaties, werktijd en gewicht voor elk toestel.

Wat doet Hilti om de milieu-impact van zijn elektrische machines te verkleinen?

Bij Hilti kijken we naar de volledige levenscyclus van onze producten. Zo gebruiken we momenteel gemiddeld 23% gerecycleerd materiaal in onze producten (wereldwijd is dit gemiddeld slechts 8%) en gebruiken we voor onze productie 100% hernieuwbare energie. We focussen eerder op de reparatie van machines dan de vervanging ervan. Wanneer een machine het einde van haar levensduur bereikt heeft, pikken we deze gratis op via onze wereldwijde ophaalpartners. Alles wat niet herbruikbaar is, wordt gerecycleerd door onze erkende externe recyclagepartners. Zo kunnen we de machines goed beoordelen voor hergebruik als volledige machines voor donatie of als onderdeel. Aangezien onze machines voor meer dan 70% uit metaal bestaan, vindt het overgrote deel ervan zijn weg terug naar de internationale kringloop voor grondstoffen. Meer informatie vindt u onder de rubriek duurzaamheid op onze website.

Upgrade nu naar Nuron

Bij vragen over de upgrade naar Nuron kunt u contact opnemen met onze klantendienst of uw account manager.