Meer veiligheid in de bouw

Bescherm uw medewerkers en ontwerp veiligere gebouwen

Ongevallen, letsels en langdurige ziekte binnen de bouw kunnen ernstige gevolgen hebben voor mensen en bedrijven. Daarom kijken we bij de ontwikkeling van onze machines, software en diensten steeds verder dan de normen en regels en stellen we veiligheid op de eerste plaats. Al onze oplossingen zijn ontworpen om uw teams veiliger en comfortabeler te laten werken en helpen uw bedrijf om gebouwen te ontwerpen die veiliger, duurzamer en steviger zijn.

14 %

van de arbeidsongevallen
vonden in 2018 plaats in de bouw

220 dagen

arbeidsongeschikt
Dit is het gemiddeld aantal dagen afwezigheid voor een werknemer in de bouw die slachtoffer werd van een arbeidsongeval

5 %

van de bouwkosten
zijn het financiële gevolg van de arbeidsongevallen en beroepsziekten in de bouw

TALENT AANTREKKEN DOOR INNOVATIE

Wanneer u beschermd bent, kan u met meer vertrouwen werken. Door dit gevoel van veiligheid zullen uw medewerkers bij uw bedrijf blijven en het aanbevelen. Dit is de reden waarom veiligheid steeds op de eerste plaats komt bij onze machines en oplossingen. Onze innovaties gaan van breekhamers met ATC-technologie (Active Torque Control) over stofopvangsystemen in overeenstemming met de OSHA die bestaan uit machines en stofzuigers tot ons exoskelet dat het lichaam van de arbeiders ontlast. 

Hoe Hilti helpt om de risico’s op een werf uit te sluiten Onze oplossingen om uw medewerkers te beschermen tegen stof

VEILIGHEID IN HET ONTWERP INTEGREREN

Teams die voor meer info geen toegang kunnen krijgen tot experts of digitale tools zullen eerder improviseren waardoor sneller fouten ontstaan.  Om dit te vermijden, ontwerpen wij softwareoplossingen die uw bouwprojecten productiever en veiliger maken en in lijn brengen met de geldende normen. Hilti helpt u graag of het nu gaat om het berekenen van ankers voor seismische toepassingen, om het doeltreffend documenteren van brandveiligheidsinstallaties of bevestigingen of om het gebruik van Building Information Modeling (BIM). 

Verbeter het ontwerp van uw verankeringen met Profis Engineering Controleer de weerstand van basismaterialen en bevestigingen

BIJDRAGEN AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Circulair ondernemen is noodzakelijk voor iedereen die duurzame ontwikkeling nastreeft, aangezien het maximale waardecreatie beoogt vanuit een minimum aan grondstoffen en bronnen. Dit is beter voor het milieu, maar ook voor ons én uw bedrijf. Ontdek hoe u samen met Hilti kunt bijdragen aan dit positieve verhaal.

Ontdek hoe wij onze machines recycleren Ontdek hoe u kunt anticiperen op uw aankopen en hoe u verspilling op de werf kunt tegengaan

MIS GEEN ENKELE CONTROLE

Laat uw projecten in lijn blijven met de veiligheidsvoorschriften door al uw veiligheidsdocumenten te bundelen in één enkele app. Digitale tools zijn een groot hulpmiddel bij het opvolgen van het onderhoud van materiaal en de certificaten van medewerkers aangezien ze in 1 klik alle informatie geven die u zoekt. 

Ontdek de Hilti-app die u helpt om geen enkele controle te missen

GA VOOR VERANDERING

U wilt van veiligheid een belangrijke pijler maken binnen uw bedrijf?

Vraag een diagnose aan en ontdek welke innovaties, processen of machines u kunnen helpen in functie van uw prioriteiten.