BEHEER UW BOUWKOSTEN

Oplossingen voor het realiseren van uw projecten met inachtneming van de deadlines en het budget

Binnen de bouwsector zijn de marges klein. En dan kunnen er ook nog problemen opduiken, wordt er meer gevraagd dan oorspronkelijk voorzien of worden er fouten begaan. Hierdoor wordt het budget vaak overschreden en verliest u kostbare tijd. U kunt uw bedrijf helpen om rendabel te zijn en de uitgaven onder controle te houden. Dit kan door te kiezen voor producten, diensten en software die ontworpen zijn om verspilling en menselijke fouten tegen te gaan, om op arbeidskracht te besparen en uw machines te optimaliseren. Hilti helpt u graag bij het zoeken en vinden van de oplossingen die u nodig heeft om de deadlines te halen en het budget te respecteren.

Houd de kosten van uw werf onder controle

BESPAAR OP MATERIAALKOSTEN

De hoeveelheid bouwafval verkleinen is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor uw recyclagekosten. Breng uw noden in kaart en zorg ervoor dat uw teams op de werf enkel de hoeveelheden gebruiken die ze nodig hebben. Maar hoe kan u dit realiseren? Heel eenvoudig! Door uw planning te verbeteren vanaf het ontwerp dankzij onze software voor het opvolgen van het materiaalverbruik op de werf, onze BIM-modellering en onze ruime waaier aan innovatieve oplossingen.

Anticipeer op uw materiaalverbruik met ON!Track Optimaliseer uw ontwerp dankzij BIM-modellering

BESPAAR OP ARBEIDSKOSTEN

De werkuren op de werf zijn een van de factoren die het zwaarste doorwegen bij het berekenen van de bouwkosten. Net als gekwalificeerde werknemers erg gegeerd maar moeilijk te vinden zijn, is het belangrijk om ook oplossingen en materialen te vinden die u tijdwinst en besparingen op arbeidskracht opleveren zonder in te boeten aan veiligheid en kwaliteit. 

Ontdek onze oplossingen voor geautomatiseerde diamantboringen Vereenvoudig de inplanting van uw werf

VERMINDER HET AANTAL FOUTEN

Vermijd kostbaar tijdverlies door het aantal fouten terug te dringen dankzij de applicaties en experts van Hilti die de goede plaatsing van uw brandwerende systemen en bevestigingsmiddelen opvolgen. Door uw medewerkers een digitale of fysieke opleiding te laten volgen, verkleint u het risico op fouten op uw werf. Door de certificeringen en opleidingen van uw medewerkers op te volgen, kunt u gerust zijn dat het aantal fouten en ongevallen op de werf kleiner zal worden. 

Zorg ervoor dat uw medewerkers opgeleid zijn Gebruik onze PROFIS-software voor een ontwerp zonder fouten Kies de juiste producten dankzij onze technische experts in brandwerendheid

BEHEERS DE GEREEDSCHAPSKOSTEN

Laat uw teams sneller en efficiënter werken door uw machinepark te optimaliseren. Met het machineparkbeheer van Hilti kiest u enkel de machines die u nodig heeft tegen betaling van een vaste maandelijkse prijs over een bepaalde periode zonder zwaar te moeten investeren. Laat een analyse maken van uw gereedschap en onze experts vertellen u welke machines en uitrustingen afgestemd zijn op uw noden. U kunt ook gebruik maken van ON!Track, het digitale systeem voor materiaalbeheer, waarmee u de voorraden beter kunt beheren en de totale kosten van de uitrustingen kunt vastleggen, inclusief de aankoopprijs en de kosten voor onderhoud en reparatie. 

Optimaliseer uw park met draagbaar elektrogereedschap
Ratio coûts directs et coûts cachés

Diagnosedienst

Krijg inzicht in uw directe en indirecte kosten

Hebt u al stilgestaan bij de reële kosten van uw machines?  Wat u betaalt bij aankoop van uw machines maakt doorgaans slechts een deel uit van de totale kostprijs omdat aan de aankoopprijs van deze machines tal van directe en indirecte kosten verbonden zijn zoals reparatie, onderhoud, ijking, accu, de tijd die nodig is om de machines te leren gebruiken ... Bij de berekening van de reële kosten moet u dus het volledige kostenplaatje in aanmerking nemen aangezien de aankoopprijs vaak maar het topje van de ijsberg is. Voor een raming van de totale kosten gekoppeld aan de duur van de werf, het beheer van uw materiaal en de technische methodes, kunt u een diagnose aanvragen bij onze experts.