Werkman met veel machines en assets voor de werf in een wagen

ON!Track

Machinetracering en assetmanagement voor de bouwindustrie

Eindelijk een accuraat, real-time overzicht van uw machinepark, snel en eenvoudig dankzij de tracking-labels en onze intuïtieve applicatie, die toegankelijk is vanaf elk apparaat.

Hoe ON!Track uw bouwbedrijf vooruit helpt

icoon Hilti gereedschap

Weet waar uw machines zich bevinden

Het is meer dan een machinetraceersysteem. Verbeter de efficiëntie en verantwoordelijkheid en voorkom het aanleggen van een te grote voorraad met snelle inventariscontroles.

de manager van een icoon in zijn kantoor die de On!track app van zijn mobiel raadpleegt.

Blijf productief en conform met de regelgeving

Behoud het overzicht over service, onderhoud en certificeringen via de toegang tot de nodige documenten en rapporten, en dit vanaf elk toestel, via de cloud en het instellen van alarmen.

icoon voorraad Hilti

Optimaliseer uw inventaris

Houd uw machinepark efficiënt en ordelijk met op data gebaseerde inzichten over uw eigen materiaal en adviesservices van onze experts. 

Een magazijnier scant een Hilti-machinekoffer met zijn smartphone

Hoe werkt ON!Track?

Gemakkelijk te gebruiken softwaretracering voor gelabelde machines en andere bouwwerfmateriaal.

 • Monitoring van materiaal : Behoud het overzicht over al uw machines en materiaal, ongeacht de fabrikant, door deze/dit te voorzien van een uniek ID en een unieke QR-code. Voeg een Hilti-gateway toe voor een nog krachtigere traceertool: hiermee verkrijgt u een automatische tracering van met Bluetooth uitgeruste machines en een inventarisbeheer op afstand.  
 • Uw bedrijf beheren : Upload cruciale planningen voor werknemercertificeringen, machinereparaties en machinekalibraties, en stel alarmen in zodat u nooit een datum mist.  
 • Beschikbaar op al uw apparaten : Que vous soyez au bureau ou sur un chantier, vous pouvez accéder à ON!Track à tout moment via le web ou avec votre smartphone. 
Een Hilti-klant gebruikt de Hilti On!Track-service vanaf zijn smartphone.

Wat kan ik traceren?

Traceer en beheer uw machines, werfmateriaal certificeringen en nog veel meer

 • Machines en materiaal: traceer alle merken, niet enkel Hilti. Bekijk uw assets op basis van specifieke criteria en zie waar deze zich precies bevinden. 
 • Grondstoffen, verbruiksgoederen en PBM's: bekijk en beheer voorraden en ontvang alarmmeldingen bij een lage voorraad. Overloop rapporten om verkwisting te identificeren. 
 • Werknemers: Weet wie welke machines heeft, hoelang ze deze al hebben en of personen al dan niet gecertificeerd zijn om deze te gebruiken. Controleer de veiligheid van machines en de conformiteitsvereisten. 
 • Onderhoud: plan en traceer onderhoud en reparaties, krijg direct vanaf de werf toegang tot materiaaldocumenten en servicerapporten en krijg inzicht in wat moet worden vervangen.
 ON!Track Bluetooth-label

Hoe traceer ik mijn machines?

Robuuste labels voor machinetracering en live monitoren van materiaal voor de bouwplaats

Voor handmatig scannen van de barcode: 

 • Zelfklevende labels met QR-codes voor de meeste machines, verbruiksgoederen en grondstoffen. Hanglabel met barcode:

 •  Aluminium, met een metaaldraad voor bevestiging aan groter materiaal. 

 • Metalen plaatje met barcodelabel roestvrijstalen plaatje met verschillende bevestigingsopties. 

Voor automatische actieve tracering: 

 • Bluetooth-sensorlabel: Slim, klein en met een batterijlevensduur van enkele jaren. 

 • Bluetooth-gateway-traceerunit: voor het realtime traceren van materiaal voorzien van Bluetooth-sensorlabels. Lokaliseer machines, plan automatische inventariscontroles op locaties op afstand en ontvang een alarm wanneer materiaal wordt meegenomen.

Un représentant Hilti visite son client sur un chantier

Welke services krijg ik?

Advies van experts inzake het traceren en optimaliseren van uw bouwbedrijfinventaris

U krijgt doorlopend support, zowel op afstand als op de werf, bij de implementatie van ON!Track. We helpen u om het systeem af te stemmen op uw noden, we helpen om uw materiaal en verbruiksgoederen voor de werf te labelen, we helpen om uw gegevens te uploaden naar de software en voorzien in een opleiding van uw team.  

Zodra u bent opgestart kunt u een diepgaande analyse van uw ON!Track-gegevens vragen. Over welke machines beschikt u? Hoeveel van elk type hebt u echt nodig? Zijn dit de meest efficiënte en meest betrouwbare machines voor de klus? Wat zijn de verborgen kosten? Met deze informatie helpen we u om uw machinepark af te stemmen op de noden van uw projecten. 

Hillti klant gebruikt Fleet en On!Track oplossingen

Hoe haal ik meer uit ON!Track?

Management Krijg uw kosten onder controle door de combinatie van ON!Track met Fleet Management

Beeld u in dat u alleen die machines kiest die u nodig hebt, een vast maandelijks bedrag betaalt voor het gebruik en de reparaties ervan, en geniet van een verzekering tegen diefstal. Of tijdelijk toegang krijgt tot machines voor piekperiodes van korte of middellange duur.

Dat is Fleet Management, een alomvattend servicemodel voor aannemers dat in combinatie met ON!Track een efficiënte en uitgebreide materiaalbeheeroplossing vormt, en dit voor al uw werfmateriaal.

Eén enkele toepassing om uw machines te beheren

ON!Track is geheel herzien om het beheer van uw bedrijf gemakkelijker te maken, biedt een snellere, meer gebruiksvriendelijke ervaring en laat u toe om met behulp van Bluetooth- en QR-labels verbinding te maken met uw machines en materiaal. 

Downloaden via Google Play Downloaden via de App Store

Verbonden draadloze tools voor ON!Track

Vereenvoudig het beheer van machines met Nuron, een krachtig 22V-platform voor al uw snoerloze machines, gaande van boormachines tot breekhamers. De Nuron-technologie verzekert een probleemloze dataoverdracht naar ON!Track. De gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om premium services te bieden aan gebruikers, zonder de werkzaamheden op de werf te onderbreken.

Ontdek snoerloze machines met sterke prestaties