Werkman met veel machines en assets voor de werf in een wagen

ON!Track

Machinetracering en assetmanagement voor de bouwindustrie

Op zoek naar een efficiënter beheer van uw machines, zware apparatuur en ander materiaal? Met onze digitale oplossing ON!Track krijgt u een realtime overzicht van vrijwel al uw materiaal, van kantoor tot op de werf, ongeacht het merk. Want meer transparantie betekent meer efficiëntie voor uw bedrijf.

Hoe ON!Track uw bouwbedrijf vooruit helpt

symbole de localisation

Weet altijd waar uw uitrusting zich bevindt

ON!Track is veel meer dan een trackingsysteem voor machines. Verhoog de efficiëntie, geef uw personeel meer verantwoordelijkheid en voorkom onnodige aankopen dankzij snelle inventariscontroles.

illustration d'un smartphone

Blijf productief en conform

Houd je service-, onderhouds- en certificeringsgegevens bij door vanaf elk apparaat met een cloudverbinding toegang te krijgen tot uw belangrijke documenten en meldingen in te plannen.

illustration d'un outil

Optimaliseer uw inventaris

Gebruik de gegevens van uw toestellen om uw machinepark te rationaliseren en de prestaties ervan te optimaliseren.

Scan d'une étiquette ON!Track collée sur une visseuse Hilti

Hoe werkt ON!Track?

Eenvoudiger beheer van uw materiaal met diverse taggingmogelijkheden en scanners.

Met ON!Track krijgt u in realtime volledige zichtbaarheid over uw materiaal op uw smartphone of pc, ongeacht u op kantoor bent of op de werf.

Om dit mogelijk te maken, helpen we u om al uw materiaal te taggen. Elk gereedschap en elke machine krijgt een uniek ID. U kunt de items manueel volgen via een barcodescan. Of u kunt inventarisscanners van Hilti (Gateways) toevoegen voor nog nauwkeurigere opvolging: u ontvangt een actieve tracking van materiaal voorzien van Bluetooth® en inventariscontrole op afstand. Dit omvat Van Gateway voor realtime controle van de inhoud van voertuigen en Telematics Gateway zodat u kunt zien hoe en waar uw zware apparatuur wordt gebruikt.

Wat kan ik traceren?

Un homme sur un chantier de construction

Machines en materiaal

Traceer alle merken, niet enkel Hilti. Bekijk uw assets op basis van specifieke criteria en zie waar deze zich precies bevinden. 

Inventarisbeheer van bestelwagens Beheer van zwaar materieel
Deux personnes consultent ON!Track sur un ordinateur portable

Grondstoffen, verbruiksgoederen en PBM's

Bekijk en beheer voorraden en ontvang alarmmeldingen bij een lage voorraad. Overloop rapporten om verkwisting te identificeren. 

Utilisation de ON!Track sur un smartphone

Veiligheidscertificaten en keuringen

Blijf op de hoogte van wie welke uitrusting heeft, hoelang ze deze al in hun bezit hebben en of ze gemachtigd zijn om ze te gebruiken. Controleer de veiligheidsvereisten en conformiteit van machines.

Scan d'un perforateur Hilti sur un atelier

Onderhoud

Plan en traceer onderhoud en reparaties, krijg direct vanaf de werf toegang tot materiaaldocumenten en servicerapporten en krijg inzicht in wat moet worden vervangen.

Une chargée d'affaires Hilti discute avec un client dans son entrepôt

Hoe gaat u aan de slag met ON!Track?

Laten we samenwerken om beter aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen

  1. Maak een afspraak voor consultancy en analyse.
  2. We spreken samen met u af hoe we een concreet plan maken en op welke manier we voor u besparingen kunnen realiseren.
  3. We implementeren het ON!Track-systeem zodat het platform u kan helpen al uw machines, materiaal en werven te beheren.
  4. We taggen alle geïdentificeerde materialen en scannen ze om er zeker van te zijn dat ze in het systeem zijn geregistreerd.
  5. U wordt volledig opgeleid en kunt rekenen op permanente ondersteuning inclusief de optionele analyse van ON!Track-gegevens voor de optimalisering van uw machinepark.
Un chargé d'affaires Hilti avec des clients qui tiennent une visseuse

Hoe haal ik meer uit ON!Track?

Boost uw productiviteit en rendabiliteit met onze materiaaloplossingen

ON!Track biedt transparantie over uw materiaal en zorgt ervoor dat u uw bedrijf efficiënter kunt runnen. Maar wat zou u ervan denken als u ook uw materiaalvoorraad zou kunnen vereenvoudigen door voor al uw toepassingen gebruik te maken van hetzelfde snoerloos platform. En als dat platform bovendien systeemgegevens zou aanleveren om u te helpen beslissen welke machines u echt nodig hebt? Wat zou u denken van een all-in-one servicepakket voor uw machines, met snelle reparaties, diefstaldekking en huurtoestellen aan een vast tarief? Klaar om van start te gaan?

Veel gestelde vragen – ON!Track

Is ON!Track alleen bedoeld voor Hilti-machines en -uitrusting?

Hilti ON!Track is een producent-onafhankelijk materiaalbeheersysteem. U kunt machines, installaties en verbruiksgoederen beheren van elke producent en elk merk.

Hoeveel kost het om ON!Track te implementeren?

Onze ON!Track-consultants maken graag een niet-bindende gepersonaliseerde offerte op. Neem contact met hen op als u een afspraak wilt.

Wie implementeert het ON!Track-systeem?

We werken in nauw overleg met u samen om ervoor te zorgen dat ON!Track correct wordt geïmplementeerd en operationeel is. Dit omvat een initiële consultatie om er zeker van te zijn dat u de beste oplossing hebt, passend bij uw noden en behoeften. Bovendien kunt u rekenen op een volledige implementatiebijstand, waarbij we ervoor zullen zorgen dat uw machines en materialen in het ON!Track-systeem worden geregistreerd en opgevolgd. Ten slotte leiden we u op en kunt u rekenen op een permanente ondersteuning.

Ontdek meer bedrijfsoplossingen van Hilti

Welke innovaties voor de bouwsector?

Ontdek de oplossingen van boorrobots tot exoskeletten voor op de werf. De toekomst van de bouw is nu al beschikbaar.

Ontdek de bouwtrends

Het productiviteitsdilemma

Als het gaat om productiviteit liep de bouw altijd al wat achter. Hoe kunnen we uw helpen om uw rendabiliteit een boost te geven?

Ontdek onze productiviteitsoplossingen

Eén enkele toepassing om uw machines te beheren

ON!Track is geheel herzien om het beheer van uw bedrijf gemakkelijker te maken, biedt een snellere, meer gebruiksvriendelijke ervaring en laat u toe om met behulp van Bluetooth- en QR-labels verbinding te maken met uw machines en materiaal. 

Downloaden via Google Play Downloaden via de App Store

Verbonden draadloze tools voor ON!Track

Vereenvoudig het beheer van machines met Nuron, een krachtig 22V-platform voor al uw snoerloze machines, gaande van boormachines tot breekhamers. De Nuron-technologie verzekert een probleemloze dataoverdracht naar ON!Track. De gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om premium services te bieden aan gebruikers, zonder de werkzaamheden op de werf te onderbreken.

Ontdek snoerloze machines met sterke prestaties

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Wilt u weten hoe Hilti u kan helpen bij het traceren van uw gereedschap, machines en grote bouwmachines?

Vraag een gratis advies aan en ontdek hoe ON!Track u tijd en geld kan besparen.