Een plaat wordt bevestigd aan de vloer met een Nuron slagmoersleutel van Hilti
Een plaat wordt bevestigd aan de vloer met een Nuron slagmoersleutel van Hilti

Nuron

Het gloednieuwe snoerloze platform met geïntegreerde connectiviteit

Maak kennis met Nuron, het nieuwe snoerloze platform dat het werk op de werf zo veel eenvoudiger maakt, het beheer van uw machinepark optimaliseert, uw werknemers productiever maakt en hun veiligheid en gezondheid ten goede komt.

NURON: een uniek accusysteem

Nuron werkt op een uniek accusysteem geschikt voor alle toepassingen, van licht tot zwaar

Bedrijven maken op de werf vaak gebruik van meerdere energiebronnen voor hun machines. Ze hebben doorgaans nood aan snoerloze oplossingen op verschillende spanningen om hun toepassingen te kunnen uitvoeren met dezelfde prestasties zoals versie met snoer of op benzine.

Er wordt veel tijd verloren met het zoeken naar machines en het beheer van batterijen, laders, kabels & brandstof. Met Nuron heeft Hilti een goed alternatief in huis.

pictogram 22 V-accu

Eén enkel platform voor meer rendement

Alle accu’s en laders kunnen onderling gebruikt worden voor eender welke machine met Nuron

Zo kunt u uw machinepark optimaliseren en de kosten drukken, wat een enorm voordeel is. Het snoerloze 22 V-platform leidt tot ongeëvenaarde prestaties waardoor zelfs de meest intensieve toepassingen niet langer uitgevoerd moeten worden met machines met snoer of op benzine, waar dat vroeger wel nodig was. De interface van de accu werd volledig herzien zodat er veel meer vermogen geleverd wordt dan bij machines met snoer, waardoor er dus ook efficiënter gewerkt wordt. De Nuron-accu’s gaan nu ook langer mee. 

Hun nieuwe, stevigere behuizing werd versterkt met glasvezel en uitgerust met externe bumpers die extra bescherming bieden, zelfs in extreme omstandigheden. De elektronica zit volledig afgeschermd zodat er geen vocht en stof aan kan.

pictogram accu met groen vinkje

Geconnecteerde machines voor meer productiviteit

Nuron is een intelligent platform. Alle machines genereren immers gegevens die vervolgens opgeslagen worden in de accu en bij iedere laadbeurt in alle veiligheid verzonden worden naar de cloud van de klant, zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen. De verzamelde gegevens hebben betrekking op het gebruik van de machine, de locatie van het laadpunt en de staat van de accu zodat alle werknemers kunnen beschikken over accu’s die optimaal werken. 

Deze informatie kan geraadpleegd worden via ON!Track-software van Hilti, geïnstalleerd op een smartphone, en kan gebruikt worden om onmiddelijk een actie te nemen om bijv. een defecte batterij te vervangen. De services van Hilti, zoals Fleet Management, zorgen voor minder stilstand en optimaliseren het machinepark voor meer productiviteit.

pictogram bouwvakkershelm en rode plus

Bescherm de veiligheid en gezondheid van uw personeel

Hilti’s DRS stofverwijderingssysteem en het Active Torque Control-systeem (ATC) zijn beschikbaar op alle roterende Nuron-machines. Ook het Active Vibration Reduction-systeem (AVR), dat synoniem is voor bescherming en comfort, is voortaan terug te vinden op een groot aantal machines uit het Nuron-gamma. Bovendien hebben we alle 70 machines, beschikbaar op het moment van lancering, onderzocht om hun ergonomie, gewicht en stevigheid te verbeteren. Daarnaast zijn ze nu compatibel met een gehomologeerd bevestigingssysteem, zodat ze niet kunnen vallen tijdens werken op hoogte.  

Onze haakse slijpers zijn nu ook uitgerust met innovatieve 3D ATC- en SensTech-systemen. 3D ATC schakelt de machine uit bij bruuske & ongewilde bewegingen in gelijk welke richting terwijl de SensTech technologie ervoor zorgt dat de machine stopt wanneer men deze loslaat door bv. een val.

Nuron accuboormachine

ACCU’S DIE ALLES AAN KUNNEN

Meer vermogen op de werf met onze lithium-ion Nuron-accu’s

Ons nieuwe 22 V Nuron-platform vervolledigt ons uitgebreid gamma aan 12 V-, 22 V- en 36 V-accu’s. De Nuron-accupacks bieden ongeziene resultaten op het vlak van autonomie en compatibiliteit en dit voor al uw werkzaamheden, van licht tot zwaar.

Onze Nuron-machines

Snoerloze Nuron boor- en schroefmachines

Nuron accuboor-/schroefmachine

Om de hele dag door goed te presteren, voor een grote waaier aan toepassingen.

Meer weten over onze snoerloze boor- en schroefmachines

Snoerloze Nuron-schiethamer

Snoerloze Nuron-schiethamer

Schakel over op een snoerloze machine voor een bevestiging die het mogelijk maakt om properder, efficiënter en stiller te werken.

Meer weten over onze snoerloze schiethamer

Snoerloze haakse Nuron-slijpers

Snoerloze haakse Nuron-slijper

Slijpen, zagen en afwerken met krachtige, veilige machines.

Meer weten over onze snoerloze haakse slijpers

Snoerloze Nuron SDS Plus boorhamers

Een plafondboring met een snoerloze Nuron-boorhame

De hele dag door boren en beitelen met de flexibiliteit van een snoerloze machine.

Meer weten over onze snoerloze SDS Plus boorhamers

Snoerloze Nuron SDS Max boorhamers

Snoerloze Nuron-boorhamer

De doeltreffendheid van krachtige boorhamers gecombineerd met de flexibiliteit van een snoerloze machine.

Meer weten over onze snoerloze SDS Max boorhamers

Snoerloze Nuron-stofzuiger

Construction worker using Hilti SafeSet installation method with VC 140-2-22 "vac-pack" vacuum and TE 60-22 cordless rotary hammer

Snel stof verwijderen met meer flexibiliteit.

Meer weten over onze snoerloze stofzuigers
“Werknemers willen werken op een werf zonder snoeren, met een eenvoudige oplossing die hen meer flexibiliteit en productiviteit oplevert, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van veiligheid en gezondheid. Met Nuron spelen we in op deze fundamentele noden. Complexiteit verdwijnt ten gunste van een uniek platform en intelligente diensten die de werkzaamheden vereenvoudigen en zorgen voor minder stilstand. Ik ben ervan overtuigd dat we met Nuron wel degelijk toegevoegde waarde bieden.”

Jahangir Doongaji
Lid van het Uitvoerend Comité van Hilti

Jahangir Doongaji
Snoerloze BX 3-22 Nuron-schiethamer verbonden met de ON!Track-app

Geoptimaliseerd beheer van uw uitrustingen

Maak het beheer van uw gereedschap en uw werf efficiënter

Vereenvoudig uw park door al uw machines te laten werken op hetzelfde 22 V-platform dat compatibel is met tal van machines, van boor- en schroefmachines tot breekhamers. Geniet van verhoogde autonomie dankzij een systeem dat meer vermogen levert dan machines op 36 V, met snoer of op benzine. Alle Nuron machines zijn uitgerust met geconnecteerde diensten die de stilstand reduceren en het beheer van defecte batterijen en reparaties vereenvoudigen.

Voor meer informatie over Nuron

Wenst u meer informatie over Nuron?

Vul dit korte formulier in om meer informatie te ontvangen en/of een demonstratie aan te vragen