Een magazijnier legt een Hilti koffer op een rek in een magazijn

Upgrade naar Nuron

Krijg de ondersteuning die u nodig hebt voor een eenvoudige en efficiënte overstap

Klaar voor de overstap naar het snoerloze Nuron-platform? Van werfbezoeken tot telefonische ondersteuning en opleiding: wij bieden de steun die u nodig heeft zodat uw teams productief blijven tijdens de implementatie.

Of u nu een Fleet Management-klant bent, onze snoerloze elektrische gereedschappen gebruikt of nieuw bent bij Hilti, wij werken nauw met u samen om een op maat gemaakt Nuron-transitieplan op te stellen dat perfect aansluit bij uw behoeften en tijdschema.

Hoe het snoerloze Nuron-platform uw bedrijf kan helpen

Het gemak van één enkel platform

Voorziet ongeveer 70 toestellen van stroom op één krachtig 22V-platform - compatibel met zowel onze schroevendraaiers als breekhamers.

Meer autonomie

Geniet van een langere levensduur van uw toestellen met een 22V-platform dat meer vermogen kan leveren dan een machine op snoer of benzine.

Stilstandtijd reduceren

Via ingebouwde diagnoseapparatuur wordt u gewaarschuwd over de status van de accu terwijl uw machineparkbeheer eenvoudiger wordt dankzij de gegevensgestuurde services.

Bescherm uw teams

De veiligheidsoplossingen gaan van systemen voor stofbeheersing tot ingebouwde technologieën die helpen om de risico’s op een terugslag van de haakse slijper te beperken.