Hilti Nuron batterijen

Upgrade naar Nuron

Hilti begeleidt u bij de overstap naar het Nuron platform

Op 1 januari 2025, meer dan 2 jaar na de introductie van ons nieuwe Nuron platform - efficiënter, veiliger, meer geconnecteerd en op grote schaal ingevoerd door onze klanten - zullen we de verkoop van onze oude generatie 22 V en 36 V snoerloze gereedschappen beëindigen.

We ondersteunen je bij deze overgang door de beschikbaarheid van reserveonderdelen, service, oude generatie accu's en opladers te garanderen tot eind 2030.

Wat zijn de voordelen van Nuron?

Het comfort van één platform

Voorzie tot wel 80 gereedschappen van stroom op één platform. Verlaag de kosten door het aantal accu's in je machinepark te optimaliseren

Verbeterde prestaties

Optimale prestaties voor je gereedschap, dankzij een 22 V platform dat meer vermogen kan leveren dan gereedschap met snoer of thermisch gereedschap

Connectiviteit

  • Ingebouwde batterijdiagnose vertelt je wanneer de batterij aan vervanging toe is
  • Je kunt je gereedschap gemakkelijk terugvinden dankzij de zoekfunctie voor de laatste lading, waardoor je efficiënter werkt

Veiligheid en gezondheid

Nuron bevat verbeterde veiligheidssystemen, zoals stofreductiesystemen en ATC 3D-technologie, die het risico op terugslag van haakse slijpschijven vermindert

 

Circulariteit

  • 44% minder CO2-uitstoot vergeleken met snoerloos gereedschap van de vorige generatie*
  • Tot 60% van de gebruikte materialen zijn recycleerbaar

*CO²-besparing berekend over de 3 fasen van de levenscyclusanalyse (grondstofwinning, transport, productie) van 64 Nuron codes die gelijkwaardig zijn aan ons vorige platform voor snoerloos gereedschap met geldige koolstofgegevens.

Veelgestelde vragen over onze oude generatie snoerloze gereedschappen

Hoe herken je een snoerloos gereedschap van de oude generatie?

We verwijzen naar snoerloze gereedschappen van de oude generatie als die met A22 of A36 in hun benaming.(TE 2-A22, SID 4-A22, TE 60-A36...)

Waarom heeft Hilti besloten te stoppen met de verkoop van het oude 22 V / 36 V platform?

Meer dan een jaar na de lancering van ons nieuwe generatie Nuron-platform, wil een groeiend aantal van onze klanten dit platform gebruiken om te profiteren van de beste technologieën, functies en diensten.  Door ons te concentreren op dit unieke platform, optimaliseren we onze investeringen en mobiliseren we onze R&D-middelen om u het beste snoerloze platform op de markt te kunnen bieden.

Wanneer stopt Hilti met de verkoop van dit gereedschap?

De officiële einddatum voor de verkoop van machines van de oude generatie is 1 januari 2025. Afhankelijk van de productbeschikbaarheid is het echter mogelijk dat sommige producten voor die datum niet meer verkrijgbaar zijn.

Wat gebeurt er als ik een defect gereedschap, batterij of oplader heb op het oude 22 V / 36 V-platform nadat de verkoop is gestopt?

Reparaties en omruilingen van gereedschap onder garantie worden niet beïnvloed door de stopzetting van de verkoop en we zullen doorgaan met het repareren van oudere generatie 22 V / 36 V gereedschap in overeenstemming met onze reparatievoorwaarden.

Kan ik in de toekomst nog steeds batterijen en laders kopen voor mijn 22 V / 36 V gereedschap van de oude generatie?

Ja, we zullen de oude generatie 22 V / 36 V batterijen nog jaren in ons portfolio houden (tot eind 2030).

Wat gebeurt er met het 12V-platform? Blijft het bestaan?


Ja, ons 12 V* platform zal op de markt blijven om te voldoen aan verschillende behoeften waaraan het Nuron platform nog niet kan voldoen
*zeer compacte, zeer lichte gereedschappen die in smalle werkgebieden worden gebruikt

Ik heb een totaalstation dat B22 2.6 batterijen gebruikt, welke gevolgen heeft dit voor mij?

B22 2,6 Ah batterijen en C4/36-350 laders zullen ook na 2030 beschikbaar blijven om te voldoen aan de behoeften van onze klanten van totaalstations.

Wil je graag persoonlijke begeleiding?

Je bent Hilti-klant

Je account manager is telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Neem nu contact met hem op!

Je bent nog geen Hilti-klant

Une question au sujet de Nuron ? Besoin d'un conseil ou d'une information au sujet de l'achat d'un outil sans fil
Contactez-nous !

Contacteer ons