VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT OP DE WERF

U wilt met uw bedrijf een nieuwe weg inslaan door uw productiviteit te verhogen?

Wilt u uw grootste werkpunten achterhalen en oplossingen vinden om uw concurrentievermogen te verbeteren? Vraag dan een diagnose aan bij onze experts.

45 %

van de bouwfirma’s
verliezen tijd door activiteiten die niet optimaal zijn

49 %

van de manuele taken
in de bouw kunnen geautomatiseerd worden

90 uren

zoeken per maand
Iedere maand wordt er 90 uur besteed aan het zoeken naar materiaal op de verschillende werven.

De bouwsector is een van de weinige activiteitensectoren waar de productiviteit de afgelopen 20 jaar niet gestegen is.  Bijgevolg wordt minder dan de helft van de bouwprojecten afgerond binnen de vooropgestelde termijn. Onvoorziene kosten en onproductieve arbeid kunnen tot 25% van de totale kostprijs van een project uitmaken, met grote gevolgen voor het bedrijf en zijn winstgevendheid.

VOER NIEUWE WERKMETHODEN IN

Jaibot Hilti

Geavanceerde technologieën worden genoemd als een van de grootste drijvende krachten achter de productiviteit in de bouw voor de komende jaren. Onze hoogtechnologische oplossingen bestaan onder andere uit de Jaibot-boorrobot voor het realiseren van plafondboringen en hightech bouwmethoden zoals BIM die zorgen voor bouwprojecten die van begin tot einde efficiënt verlopen. 

Ontdek de Jaibot-boorrobot Ontdek onze BIM-oplossing Bevestig sneller dankzij SafeSet

DIGITALISEER BEHEER MATERIAAL EN VERBRUIKSGOEDEREN

ON!Track optimaliseert uw materiaalbeheer

Zorg voor een efficiënter beheer van uw materiaal en verbruiksgoederen door uw processen voor opvolging te digitaliseren. Dankzij mobiele apps kunt u een volledige lijst maken van het materiaal en de verbruiksgoederen van uw bedrijf en kunt u het verouderde, onproductieve materiaal beter opsporen.  De apps geven ook informatie over de locatie en het gebruik van uw materiaal.

Ontdek onze applicatie voor de opvolging van uw machinepark Ontdek onze technologieën voor de opvolging van materiaal Ontdek de intelligente schiethamer BX 3

BEPERK STILSTAND DOOR ADMINISTRATIE

Maak uw bestelproces efficiënter en verklein het aantal leveranciers of verkopers waarmee u zaken doet. Een digitale organisatie laat u veel tijd winnen bij het administratieve beheer van uw bedrijf. Digitaliseer uw documenten, facturen en certificaten om de communicatie tussen uw medewerkers en klanten te vereenvoudigen. 

Meer weten over onze oplossingen voor facturatie en betaling Verzamel al uw administratie in één app Ontvang per maand slechts 1 factuur voor uw machines

ONDERSTEUN UW WERKNEMERS

Zorg ervoor dat uw medewerkers opgeleid zijn zodat zij minder fouten begaan op de werf en hun taken binnen de kortst mogelijke tijd kunnen uitvoeren. U kunt hen bovendien materialen en software aanreiken waardoor zij sneller technische problemen kunnen oplossen of minder tijd nodig hebben om hun taken op de werf uit te voeren. Ook door de tussenkomst van experts kunt u aan productiviteit winnen.

Ontdek onze digitale en fysieke opleidingen Ontdek ons gamma aan innovatieve producten

BEPERK DE DOWNTIME MET UW LEVERANCIERS

Leveringsdiensten Hilti

Zorg ervoor dat de spelers met wie u zaken doet een snel en doeltreffend systeem hebben voor de bevoorrading van materialen, dat de reparatie van uw machines snel en efficiënt verloopt en dat u kunt genieten van flexibele logistieke diensten op maat.

Ontdek onze leveringsdiensten Ontdek onze snelle reparatieservice Verbeter de productiviteit en kwaliteit bij de productie en plaatsing van modulaire ondersteuningssystemen

Vind de juiste oplossing voor uw toepassing

Scellement chimique pour fers à béton

Aan welke toepassing je ook werkt, wij hebben wat je nodig hebt. Wij zijn er om u te helpen tijd en geld te besparen op uw projecten met snellere, veiligere en betrouwbaardere producten en oplossingen, ontworpen met u in gedachten.

Oplossingen voor leidingen in commerciële gebouwen Oplossingen voor achteraf aangebrachte wapeningsstaven Elektrische oplossingen op laagspanning Implemetatie oplossingen Ontwerpen en installeren van de grondplaat

WAAR KAN DE PRODUCTIVITEIT BETER?

U wilt met uw bedrijf een nieuwe weg inslaan door uw productiviteit te verhogen?

Wilt u uw grootste werkpunten achterhalen en oplossingen vinden om uw productiviteit te verhogen? Vraag dan een diagnose aan bij onze experts.