Opleidingen voor professionelen

Deel onze kennis

Evenementen van Hilti

Ons engineering departement staat ingenieurs en projectleiding bij door hen te informeren over de technische en normatieve evoluties van onze technische gamma’s. Een breed scala aan seminaries en webinars wordt aangeboden met gevarieerde onderwerpen zoals verankering, bevestiging van achteraf geïnstalleerde wapening, brandwerende oplossingen, verbindingen voor gemengde vloeren, aardbevingsbestendige oplossingen. We bieden eveneens opleidingen aan voor het goede gebruik van onze producten.

TRAININGEN VEILIGHEID EN GEZONDHEID

Werk veilig met professioneel gereedschap en vermijdt risico’s op de bouwplaats met de op maat gemaakte Hilti veiligheids- en gezondheidstrainingen. 

Meer informatie

ANKERTRAINING VOOR INSTALLEURS

We kunnen opleidingen organiseren in uw kantoren, op de werf of in één van onze vestigingen. We bieden opleidingen verankering, topografie en brandwerende producten aan. Contacteer de Hilti Engineering Service voor meer info.

Meer informatie

TECHNISCHE SEMINARIES

Ons team van bouwkundig en burgerlijk ingenieurs houdt regelmatig seminaries over de technische gamma’s. Deze seminaries zijn meer dan productvoorstellingen, ze gaan dieper in op de dimensioneringsmethoden, normen en tools die u tot uw beschikking hebt.

Meer informatie

WAPENING INSTALLEREN

Onze Hilti wapeningsinstallatietraining is een combinatie van theorie en training in de praktijk, ontwikkeld voor installateurs en voormannen.

Meer informatie