ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie

Verbruiksmaterialen voor gereedschappen

Ontdek hoe onze inzetstukken voor elektrisch gereedschap sneller, harder en langer werken: boren, beitels, kernboren, slijpmiddelen en zaagbladen

Verbruiksgoederen Hilti

VERBRUIKSGOEDEREN VOOR UW WERF

Boren, schijven, beitels, zaagbladen, pluggen, injectiemortels en schuimen - alles wat u dagelijks op uw werf nodig heeft

We stellen u een ruim gamma machineverbruiksgoederen ter beschikking (SDS Plus / SDS Max boren, boren uit HSS-staal, slijp- en diamantschijven, cirkelzaagbladen, decoupeerzagen of reciprozagen, opzetstukken, hulzen ...) evenals verschillende bevestigingsoplossingen (ankers, injectiemortels, betonschroeven, ankerstangen en pluggen van allerlei soort) om in al uw dagelijkse behoeften voor de werf te voorzien.

Verbruiksgoedern voor machines

BOREN, BEITELS, ZAAGBLADEN EN SCHIJVEN

 • Betonboren SDS Plus (TE-C)

  Betonboren SDS Plus (TE-C)

  Dankzij de innovatieve en stevige carbide kop met gradiënttechnologie, kan de TE-CX hamerboor gemakkelijk wapening doorboren. Deze beschikt eveneens over een ongeziene garantie: we vervangen gratis uw boren indien ze breken (op voorwaarde dat de slijtage-indicator nog steeds zichtbaar is).

  Meer informatie over onze TE-C boren
  Betonboren SDS Max (TE-Y)

  Betonboren SDS Max (TE-Y)

  Boor met, afhankelijk van de diameter, 4 of 6 koppen voor betere boorprestaties en minder blokkeringen in wapening met een volledig geïntegreerde kop. Beschikt eveneens over een ongeziene garantie: we vervangen gratis uw boren indien ze breken (op voorwaarde dat de slijtage-indicator nog steeds zichtbaar is).

  Meer informatie over onze TE-Y boren
  Beitels

  Beitels (SDS Plus / SDS Max / TE-S / H28)

  Zelfslijpende en blokkeervrije golfbeitels uit versterkte legering verkrijgbaar in alle aansluitstukken. Ongeëvenaarde levensduur. Standaardkwaliteit eveneens verkrijgbaar.

  Meer informatie over onze beitels
  Gatzagen in ultimate en premium

  Gatzagen

  Voor ronde sneden in vrijwel alle materialen. Verkrijgbaar in Ultimate of Premium uitvoering.

  Meer weten over ons gatenzagengamma
  SP-H-Boor

  SP-H-Boor

  Voor 50% sneller boren dan met onze universele boren. Met de SPX-versie kunt u uw ringen gemakkelijk en snel ter plaatse verwisselen voor een hogere productiviteit.

  Meer informatie over onze boren
  Diamantschijven

  Diamantschijven

  Heel ruim gamma diamantschijven: drie kwaliteiten verkrijgbaar (P = basis / prijs, SP = standaard / universeel, SPX = premium) in talrijke diameters (van Ø 115 tot 400) en met gevarieerde opties volgens uw toepassingen (universeel / beton, metselwerk, tegels / dakpan, groeven, stil, geventileerd ...). Heel hoge snijsnelheid in gewapend beton dankzij de unieke geometrie van de golfsegmenten. Onze schijven zijn ontworpen om lang mee te gaan en beschikken over brede diamantsegmenten (12 mm hoog) en diamanten die op regelmatige wijze met de laser geplaatst worden (equidist-technologie).

  Meer informatie over onze diamantschijven
  Slijpschijven

  Slijpschijven

  Slijpschijven van hoge kwaliteit die aan alle Europese en Franse veiligheidsnormen (OSA) beantwoorden. Dubbele tussenvoering voor een bijna onbestaand gevaar op breuk of verwonding. Ongeziene levensduur (tot 4 keer langer in vergelijking met concurrenten). Verkrijgbaar in talrijke diameters en diktes.

  Meer informatie over onze slijpschijven
  Glasvezelschijf premium (blauw) en ultimate (rood)

  Glasvezelschijf

  Voor uitstekende prestaties bij het slijpen en ontbramen van staal. Verkrijgbaar in Ultimate of Premium uitvoering.

  Meer weten over onze glasvezelschijven
  diamantslijpschijven

  Universele diamantslijpschijven

  Kies de SPX-, SP- of P-serie, afhankelijk van de gewenste prestaties. De vorm van het specifieke segment maakt het mogelijk om krassen te verminderen en de noodzaak van herbewerking te elimineren. De segmentbekleding zorgt voor een uitstekende toegang tot de hoeken. Het geoptimaliseerde diamantassortiment en het geavanceerde staalontwerp stellen u in staat om zeer snel te werken.

  Meer informatie onze diamantslijpschijven
  Zaagbladen voor cirkelzagen / reciprozagen / decoupeerzagen

  Zaagbladen voor cirkelzagen / reciprozagen / decoupeerzagen

  Zaagbladen voor elk type toepassing. Voor elk vereist materiaal (hout, metaal, plastic ...), diameter / lengte of snijkwaliteit (grof/snel of afwerking/nauwkeurig) hebben we het zaagblad dat u nodig heeft. We hebben zelfs een metalen zaagblad voor een cirkelzaag om IPN-balken koud en zonder vonken te snijden.

  Meer informatie over onze zaagbladen
  Decoupeerzaagbladen

  Decoupeerzaagbladen

  Met dubbele tandenrij, lang of hardmetaal? Voor rechte of gebogen zaagsneden? Kies het zaagblad aangepast aan uw basismateriaal.

  Meer informatie over onze decoupeerzaagbladen
  Reciprozaagbladen

  Reciprozaagbladen

  Een compleet assortiment voor al uw toepassingen, ongeacht het te snijden materiaal. Verkrijgbaar in de versies Ultimate, Premium en Standard.

  Meer weten over onze reciprozaagbladen

PLUGGEN EN BEVESTIGING

BETONSCHROEVEN, PLUGGEN, ANKERS EN CHEMISCHE INJECTIEMORTELS

 • Betonschroeven

  Betonschroeven

  Aanpasbare betonschroef: ETA-homologatie voor de afstelling. Gemakkelijk te installeren dankzij de nieuwe snijranden, de nieuwe geometrie kan belastingen aan die 60% hoger liggen. ETA-homologatie voor gescheurd en ongescheurd beton. Beperkte rand- en hartafstanden. 3 inplantingsdieptes voor maximale flexibiliteit. Plaatsingstijd 3 maal sneller dan met een traditioneel anker. Talrijke afwerkingen en lengtes verkrijgbaar (kop, bescherming ...).

  Meer informatie over onze betonschroeven
  Segmentankers

  Segmentankers

  Segmentankers met 3 inplantingsdieptes per plug voor een maximale flexibiliteit. Wordt doorheen of voor het element geplaatst dat in het ongescheurde beton bevestigd moet worden en zorgt voor de bevestiging van zware belastingen (optimaal gebruik van het beton). Kleine rand- en hartafstanden. Plaatsing en vastklemming gegarandeerd met de slagmoersleutels en S-TB huls.

  Meer informatie over onze ankers
  HSL4 zwaarlastankers

  HSL zwaarlastankers

  Ontdek onze zwaarlast expansieankers die goedgekeurd zijn voor gescheurd beton en gevalideerd zijn voor seismische toepassingen.

  Meer weten over onze HSL-ankers
  Injectiemortels en capsules

  Injectiemortels en capsules

  Of uw werven nu nood hebben aan een snelhardende injectiemortel zoals de HIT-HY 170 of een injectiemortel die beantwoordt aan de ecologische bouwnormen zoals de HIT-CT1, we hebben het volledigste aanbod waarmee we aan 100% van uw behoeften kunnen voldoen, zowel voor éénmalig als voor intensief gebruik.

  Meer informatie over onze injectiemortels
  Plastic pluggen

  Plastic pluggen

  Pluggen voor lichte belastingen voor mechanische, elektrische bevestigingen en binnenafwerking in materialen zoals droge wanden, celbeton en metselwerk.

  Meer informatie over onze plastic pluggen

ISOLATIE- EN AFDICHTINGSSCHUIM

EXPANSIEF POLYURETHAANSCHUIM

 • PU-schuim

  PU-schuim

  Expansief polyurethaanschuim (PU) dat al dan niet met het pistool kan worden aangebracht. Vult, dicht af en isoleert. Vormt een laag die bestand is tegen water, lucht en veroudering. Hoog rendement tot 65 liter.

  Meer informatie over ons schuim