Een vertegenwoordiger van Hilti staat samen met een klant in diens magazijn met tal van Hilti gereedschapskoffers rondom hen

Fleet Management

De nodige machines zonder verborgen kosten

Vereenvoudig uw financiële planning en administratie met onze Fleet Management service. Betaal een vaste maandelijkse bijdrage die alle kosten dekt voor uw machines inclusief hun gebruiks-, service- en reparatiekosten. Maak een einde aan verborgen kosten.

Hoe Fleet Management uw bedrijf kan helpen

Optimisation du parc d'outils avec Fleet Management

Geoptimaliseerd machinepark

Onze consultants  zullen u helpen bij het identificeren van verborgen kosten, het optimaliseren van uw machinepark en het stroomlijnen van de beheersprocedures voor uw machinepark.

Croissance de la productivité grâce à Fleet Management

Verhoogde productiviteit

Rust uw teams uit met de nieuwste hoogperformante machines en geniet van een snelle en gratis reparatie, alsook van vervangtoestellen terwijl u wacht. 

Fleet Management = budget maîtrisé

Betere kostenbeheersing

Maak komaf met zware investeringen, verbeter uw budgettering met voorspelbare maandelijkse vergoedingen en vereenvoudig uw kostenverdeling met gepersonaliseerde facturen

Pictogramme pick up

Meer flexibiliteit

Maak gebruik van de Tools On Demand service om piekmomenten op korte en middellange termijn op te vangen of te voldoen aan specifieke projectbehoeften.

Transparence

Verhoogde transparantie

Krijg een beeld van uw machinepark, vernieuw oude machines, wijs machines opnieuw toe, plaats bestellingen of volg reparaties op ... Het kan allemaal via uw browser. 

Economie circulaire avec Fleet Management

Een meer circulaire economie

We helpen uw machinepark te optimaliseren en aan het einde van het contract gaan we na of we de machines en onderdelen kunnen hergebruiken of recycleren. 

Nuron DSH 600-22 diamantslijpmachine

Hoe werkt Fleet Management?

Optimaliseer uw machinepark en ontvang nieuwe machines wanneer uw contract afloopt

Eerst en vooral zullen we nauw samenwerken om te zien of u over alle machines beschikt die u nodig heeft, niet meer of minder. We zullen vervolgens de machines leveren en opleiding voorzien. Voor optimale prestaties zullen we u helpen bij het tracken, repareren en vervangen van uw machines zonder enige meerprijs. Fleet-contracten hebben doorgaans een looptijd van 3 tot 5 jaar afhankelijk van het type machine.

Wanneer uw machines het einde van hun levensduur bereiken, zullen we ze ophalen en uw machinepark uitrusten met de nieuwste innovaties.

Een vrouwelijke vertegenwoordiger heeft een gesprek met een klant op diens werf

Welke tool services zijn inbegrepen?

Aanhoudende ondersteuning om uw machines en werven productief te houden

Met Fleet Management geniet u van:

 

 

 

 

 

Een productiviteitsanalyse op de werf

Advies om uw machinepark te optimaliseren en de kosten te drukken  

Kwaliteitsvolle reparaties

Onbeperkte dekking van snelle en hoogwaardige reparaties inclusief de vervanging van accu’s en laders  

Vervangtoestellen

Wanneer een machine gerepareerd moet worden, zodat u productief blijft  

 

Huurtoestellen

Een optie waarmee u op korte en middellange termijn bepaalde noden kunt opvangen (piekmomenten & projectspecifieke noden). U kunt zelfs online bestellingen plaatsen met volledige transparantie over de prijs & de afrekening.  

Diefstaldekking

Beperk uw risico’s – we dekken tot 80% van de kosten veroorzaakt door gestolen machines  

Digitale machinelabels

Scan en krijg toegang tot gedetailleerde informatie (via app of website) om het beheer van uw machinepark te vereenvoudigen  

Vernieuwing en verlenging

Aan het einde van het contract kunt u uw machinepark vernieuwen met de laatste innovaties ofwel uw contract verlengen indien uw machinepark nog steeds productief is

Reparatie van een Diamantslijpmachine in een Hilti werkplaats

Draag bij aan circulair bouwen

Help uw verbruik te drukken met Fleet Management

Het Fleet Management-gebruiksmodel laat uw machines zo lang mogelijk op een hoog niveau presteren. U zult genieten van hoogperformante, duurzame machines die nog langer meegaan dankzij onze reparatie- en onderhoudsdiensten. Aan het einde van het contract verzamelen en beoordelen we uw machines. Onderdelen die nog goed zijn, worden gereviseerd en hergebruikt. Machines die niet meer geschikt zijn voor de professionele bouw worden gedoneerd aan humanitaire of educatieve organisaties. Wanneer hergebruik niet mogelijk is, werken we samen met erkende recyclagepartners om te verzekeren dat alle materialen correct gerecycleerd worden. 

Etiquette ON!Track posée sur un perforateur sans fil Hilti TE 4-A22

Haal meer uit Fleet Management

Een arbeider in een container vol werfmachines

Wanneer u onze Fleet Management service combineert met ons ON!Track-systeem voor materiaalbeheer, zal u al uw hulpmiddelen eenvoudiger kunnen beheren. Met onze oplossingen voor materiaalbeheer kunt u doeltreffend al uw Hilti en niet-Hilti machines volgen en online inventariseren, waarschuwingen ontvangen wanneer een machine een onderhoudsbeurt moet krijgen, data verkrijgen over onderbenutte of ongebruikte machines en nog zo veel meer. 

Eén mobiele applicatie om uw gereedschap te beheren

Vaak op de baan? Gebruik de ON!Track 3 app om uw Hilti-machines eenvoudiger te beheren, om een reparatie aan te vragen of vervallen Fleet-machines te laten ophalen. 

Download de app via Google Play Download de app via de App Store

Transparantie door data

Als Fleet-klant ontvangt u bij gebruik van de snoerloze Nuron-machines waarschuwingen wanneer de accu het einde van zijn levensduur bereikt, net als informatie over de laatste oplaadlocatie en dit allemaal via de ON!Track 3 app.  

Ontdek waarin de snoerloze Nuron machines het verschil maken

Ontdek de voordelen van Nuron's krachtige snoerloze gereedschappen

Ontdek onze oplossingen om de afvalberg te verkleinen, fouten te verminderen en de arbeidskosten te drukken

Ontdek onze oplossingen voor kostenbeheer