Voorbereid op de toekomst

Bouw aan uw zaak met geavanceerde oplossingen

Hoe kan uw bedrijf voordeel halen uit grote trends binnen de bouwsector zoals digitalisering, automatisering en duurzaam bouwen? En wat is de beste manier om concurrerend te blijven onder moeilijke omstandigheden zoals het tekort aan geschoolde arbeidskrachten?

Ontdek hoe we uw bedrijf toekomstproof kunnen maken dankzij innovatieve, slimme producten, software en diensten speciaal ontworpen voor iedere fase van al uw bouwprojecten.

DIGITALISERING EN AUTOMATISERING VAN UW SITE

De digitalisering en automatisering van de werf worden steeds belangrijker om de productiviteit te verhogen. Door digitale plannen te maken met BIM kunt u vertragingen in de uitvoering van een project vermijden door mogelijke problemen te belichten nog voor ze opduiken. Bovendien leidt dit minder tot improvisatie op de werf en maakt het uw documentatie eenvoudiger. Digitale oplossingen zoals betonsensoren, totaalstations en de semi-geautomatiseerde Jaibot boorrobot laten u nog sneller en nauwkeuriger werken. 

BIM-ontwerp en -modeling Jaibot boorrobot

GEAVANCEERDE INSTRUMENTEN EN TECHNOLOGIEËN

Nieuwe technologieën en installatiemethoden zijn niet meer weg te denken. Kies voor machines en processen die uw bouwprojecten in een stroomversnelling brengen, u minder afhankelijk maken van geschoolde arbeidskrachten en uw teams beschermen. Onze oplossingen gaan van directe bevestigingssystemen die verankering en lassen overbodig maken over slimme diamantboorsystemen tot het EXO-01 exoskelet dat ontworpen is om het lichaam te ontlasten bij bovenhoofds werken.

Oplossingen voor een eenvoudige bevestiging EXO-O1 exoskelet voor bovenhoofds werken Diamantboren met één operator Snijden, lijmen en voormonteren

Groene oplossingen voor gebouwen

Duurzame gebouwen moeten steeds meer voldoen aan certificeringsvoorschriften. Wij veranderen en herformuleren actief bouwonderdelen, gaande van brandwerende middelen tot ankers en van patronen voor schiethamers tot modulaire steunsystemen, zodat u kan voldoen aan de duurzame certificeringscriteria van derde partijen en erin slaagt gezonder en duurzamer te bouwen. Op onze website is een uitgebreide databank terug te vinden met ondersteunende documenten zoals certificaten inzake VOS-emissies en milieuproductverklaringen (EPD’s).

Bouw duurzamer met Hilti

OPTIMALISATIE VAN WERKSTROMEN

Bent u op zoek naar manieren om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen? Ons elektronisch B2B-inkoopsysteem, onze flexibele verzendingsopties en geavanceerde logistieke oplossingen maken het allemaal eenvoudiger om met ons zaken te doen. Wanneer u kiest voor onze Fleet Management-service, krijgt u toegang tot de nieuwste slimme machines tegen betaling van een maandelijks tarief waarin alles is inbegrepen. Zo krijgt u meer controle over uw uitgaven. En met ons ON!Track-systeem wordt het (voorraad)beheer van uw machinepark nog eenvoudiger.

eB2B-inkoopsysteem Leveringsopties Fleet Management ON!Track voor digitaal materiaalbeheer

HET BEREIK VAN UW BEDRIJF VERGROTEN

Maak uw bedrijf nog winstgevender door meer aan te bieden en minder uit te besteden aan onderaannemers. Want met extra diensten zoals brandwerende producten en diamantboren kan uw bedrijf zich diversifiëren en groeien. U kan bij ons terecht voor de praktijkgerichte opleiding van uw team, alsook voor strategieën om methodologieën onder de knie te krijgen die uw productiviteit verhogen zoals Building Information Modeling (BIM).

BIM-ontwerp en -modeling
Jaibot Boorrobot

Hilti Jaibot

Boorrobot om sneller en nauwkeuriger te werken