B2B e-procurement

B2B E-PROCUREMENT

Automatiseer uw Purchase-to-Pay-proces met Hilti

Nemen uw aankopers voor een bestelling nog steeds productcodes en prijzen over uit een papieren catalogus? Beschikt u niet liever over een catalogus die rechtstreeks gekoppeld is aan uw eigen systeem en onmiddellijk uw aangepaste prijzen toont? Wat denkt u ervan om uw winkelwagentje online te vullen en dit dan over te zetten naar uw eigen systeem om het order te plaatsen?

B2B e-procurement van Hilti biedt vele voordelen om efficiënter te werken en onproductieve manuele taken te vermijden. Als u daarenboven ook nog eens alle kosten voor een aankoop meerekent, kost een elektronisch order slechts een fractie van een handmatig afgehandeld order.

Ons toegewijde team staat u graag te woord en helpt u op weg naar oplossingen om uw aankoopprocessen te vereenvoudigen. U zou het hele proces misschien digitaal willen afwikkelen, maar weet niet goed hoe hieraan te beginnen. E-procurement is de perfecte tool!

DOWNLOAD

Hoe B2B e-procurement u helpt

Maak uw aankoop transparanter

E-procurement zorgt voor meer kostentransparantie. Met onze datasourcingoplossingen heeft u alle product- en prijsgegevens steeds binnen handbereik. We kunnen u een elektronische catalogus ter beschikking stellen in uw voorkeursformaat of we maken een link aan tussen uw systeem en onze website. Simpel en eenvoudig! Op de toonaangevende e-procurementplatformen, zoals Coupa en Ariba, vindt u ook modules voor uitgavenbeheer. Zo krijgt u een volledig beeld van uw uitgaven in het verleden en kunt u deze in de toekomst beter plannen.

Bekijk de video

Maak uw aankoop efficiënter

Gecentraliseerde e-procurementprocessen optimaliseren het werk van uw aankopers. Zij moeten niet tussen websites switchen en ook nog eens telefoneren om hun orders te plaatsen wanneer dit vanuit het eigen systeem of vanop een e-procurementplatform kan gebeuren. Ze ontvangen orderbevestigingen, verzendingsbonnen en facturen die ze automatisch kunnen koppelen aan orders waardoor ze geen dubbel werk moeten doen. Hierdoor bespaart u veel tijd die uw medewerkers kunnen besteden aan strategisch aankopen.

Bekijk de video

BOEK UW GRATIS CONSULTATIE

Ontdek onze oplossingen

Probeer onze e-procurementoplossingen uit

Wij bieden een scala aan B2B e-oplossingen die uw aankoopproces automatiseren - van offertes tot facturatie - om zo de orderverwerking te versnellen, de administratieve taken te vereenvoudigen en uw producten sneller geleverd te krijgen.

Lees meer

Hoe uw uitgaven beter onder controle krijgen

met gecentraliseerde e-procurement

Hoe ziet een moderne e-procurementervaring eruit? Ontdek hoe de aankoop en facturatie efficiënter en transparanter kan verlopen.

Lees meer