Hilti ON!Track Application

Verbeter uw materiaalbeheer

Vereenvoudig inventarisbeheer en het volgen van materiaal dankzij onze eenvoudige en doeltreffende oplossing

Ontbrekend of defect gereedschap? Apparatuur die ongebruikt rondslingert? Verouderde veiligheidscertificeringen? Het beheren van uw middelen kan tijdrovend en duur zijn. Maar wat als u stilstandtijd en verspillende uitgaven zou kunnen omwisselen voor realtime inzicht in al uw bedrijfsmiddelen? En wat dacht u van een allesomvattend onderhoudspakket van gereedschap, inclusief snelle, gratis reparaties?

Waarom niet het overgrote deel van uw toepassingen op één batterijplatform brengen? Of gegevensgestuurde diensten om u te helpen beslissen welk gereedschap en welke apparatuur u echt nodig hebt? Klaar om aan de slag te gaan?

Productievere bouwplaatsen met gereedschap met Nuron-batterijen

Meer dan 100 soorten gereedschap voor de meeste van uw klussen – allemaal op één draadloos platform. Dat is wat u krijgt met Nuron. Maar het gaat om meer dan alleen hoge prestaties en een gestroomlijnd gereedschapspark:

Nuron tilt ook onze oplossingen voor het traceren van gereedschappen en apparatuur naar een hoger niveau. Dat komt omdat Nuron systeemgegevens verstrekt over locatie, gebruik en toepassing van het gereedschap.

Combineer de gegevensgestuurde diensten van Nuron met onze ON!track- en Fleet Management-oplossingen voor de productiefste bouwplaatsen ooit.

Verhoog uw productiviteit met het aangesloten Nuron-batterijplatform

Bekijk al je apparatuur in realtime

Bent u het zat om tijd te verspillen aan het zoeken naar apparatuur of geld uit te geven aan overbodig vervangend gereedschap? Verhoog de efficiëntie met het realtime traceren van apparatuur.

U geniet ook van geautomatiseerde waarschuwingen voor kritieke problemen zoals werknemercertificatie of gereedschapsonderhoud. Onze digitale oplossing ON!Track geeft u inzicht in al uw gereedschap,

apparatuur en materiaal van de backoffice tot het magazijn tot de bouwplaats – ongeacht het merk. Want met transparantie komt efficiëntie.

Krijg transparantie over uw apparatuur en materiaal met ON!Track

Eenvoudigere administratie met Fleet Management

De Fleet Management-oplossing van Hilti is een alles-in-één dienstenpakket voor uw gereedschap. Meld u aan en ontvang alles: van het nieuwste, performante gereedschap tot snelle, gratis reparaties en onze Tools on Demand-service voor drukke periodes.

Het wordt allemaal gedekt door een vast bedrag, wat betekent dat er geen investering vooraf is en dat er geen vervelende verrassingen zijn als het gaat om gereedschapskosten. Bovendien zullen onze experts u helpen ervoor te zorgen dat u over het juiste gereedschap voor uw behoeften beschikt.

Laat ons voor uw gereedschap zorgen, zodat u zich kunt concentreren op het leiden van uw bedrijf.

Vereenvoudig het beheer van uw gereedschapspark met Fleet Management

Minder stilstandtijd met snellere reparaties van gereedschap

We staan achter ons gereedschap. Maar zelfs kwaliteitsvol gereedschap gaan kapot. En als dat gebeurt, lopen uw teams het risico achterop te raken. Laat ons helpen uw teams aan het werk te houden met onze gegarandeerde driedaagse doorlooptijd voor reparaties.

Bestel en volg reparaties rechtstreeks vanaf de bouwplaats via onze website of met ON!Track, de mobiele app van Hilti. Of neem contact op met onze klantendienst.

Ontdek onze toonaangevende reparatiedienst voor gereedschap
Image alt text (optional)

Kies de juiste apparatuuroplossing voor uw bedrijf

Oplossingen op maat voor elk bouwbedrijf – ook het uwe

Van snelle reparaties als standaard, tot deskundig advies over het samenstellen van uw gereedschapspark: wij bieden verschillende dienstniveaus voor onze oplossingen voor apparaatbeheer. Ontdek welke oplossing voor u het beste werkt.