Hilti ON!Track Application

Verbeter uw materiaalbeheer

Vereenvoudig inventarisbeheer en het volgen van materiaal dankzij onze eenvoudige en doeltreffende oplossing

Hebt u genoeg van verloren materiaal of trage reparaties? Weet u niet precies hoeveel u uitgeeft aan uw gereedschap? Wilt u precies weten of uw materieelpark geschikt is voor uw activiteiten?

Bespaar tijd op projecten, beheers de kosten en creëer het juiste materieelpark voor uw bedrijf met onze oplossing voor materieelbeheer. Het is ontworpen om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en omvat alles van het beheer van krachtige machines voor een vast maandelijks bedrag tot het traceren van materiaal.

Hoe onze oplossing voor materiaalbeheer uw bedrijf kan helpen

Meer productiviteit

Beschik steeds over de nieuwste hoogperformante machines en geniet van snelle, gratis reparaties zodat u de stilstandtijd kunt reduceren tot het minimum. 

Meer controle over de kosten

Verhoog de voorspelbaarheid van het budget door over een vaste periode een vaste maandelijkse bijdrage te betalen. Vermijd zware investeringen en betaal enkel wat u nodig heeft. 

Eenvoudig, real-time beheer van uw machinepark

Ontvang snel informatie en waarschuwingen over uw machines, uitrustingen, verbruiksgoederen en veiligheidscertificaten. Gebruik data om weloverwogen beslissingen te nemen over de mix aan machines en uitrustingen die u echt nodig heeft.

Meer eenvoud

Beheer uw gereedschap - ongeacht het merk - en uw magazijn met een eenvoudige verbinding.  Integreer ons platform met uw systemen om uw processen te stroomlijnen.

Un représentant remet à un client fleet son nouveau parc d'outils Hilti

Neem controle over uw gereedschap

Een geoptimaliseerd machinepark kan u helpen de kosten onder controle te houden omdat u enkel betaalt voor de machines en uitrustingen die u nodig heeft. 

Maak een afspraak voor een analyse en een expert vertelt u hoe u werk kunt maken van het beste machinepark voor uw bedrijf. Wilt u nog meer controle houden over uw kosten? Met de Fleet Management-service van Hilti kiest u enkel de machines die u nodig heeft en betaalt u maandelijks een vaste bijdrage over een bepaalde periode zodat u geen zware investeringen hoeft te doen. U zal ook kunnen genieten van gratis reparties en vervangmachines.

Etiquetage d'un outil Hilti avec une étiquette ON!Track
Etiquetage d'un outil Hilti avec une étiquette ON!Track

Controleer de bewaking van uw apparatuur

 

Heeft uw bedrijf het moeilijk overzicht te houden over de uitrustingen of om onderhoudsbeurten in te plannen? 

Vereenvoudig uw processen door gebruik te maken van het ON!Track-systeem voor materiaalbeheer. ON!Track combineert robuuste tags en labels bevestigd op materiaal met software zodat u eender waar snel toegang kunt krijgen tot informatie over de locatie en status van uw machines. Met ON!Track kan u ook verbruiksgoederen opsporen waardoor u de voorraadhoeveelheden beter kunt bijhouden.

Réparation d'une machine Hilti programme fleet

Profiteer van kortere reparatietijden

 

De machines van Hilti zijn ontworpen om lang mee te gaan. Toch gaan kwaliteitsvolle machines soms ook stuk. 

En wanneer dat gebeurt, kunnen uw teams achter raken op schema. Met onze snelle reparatieservice zorgen we ervoor dat uw teams kunnen blijven werken. Vraag reparaties aan vanaf uw werf via onze website, de gratis Hilti ON!Track mobiele app of onze klantendienst. Binnen onze Fleet Management-service betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage die alle kosten dekt voor reparatie en waarbij u vervangmachines kunt gebruiken terwijl u wacht. En met het ON!Track-systeem voor materiaalbeheer kunt u stilstand vermijden dankzij geautomatiseerde waarschuwingen die aangeven dat de machine een onderhoudsbeurt moet krijgen.

Hoe starten met onze oplossing voor uw materiaalpark

Stap 1

Neem contact met ons op zodat we ter plaatse een gedetailleerde analyse kunnen maken van uw processen en uw huidige machinepark

Stap 2

Samen met u zullen we een oplossing zoeken op maat van uw bedrijf 

Stap 3

U neemt uw nieuwe fleet machines in ontvangst. Indien nodig, zetten we voor u een traceersysteem op

Stap 4

U krijgt de steun en hulp die u nodig heeft om het maximum uit uw oplossing te halen