Efficiënter ontwerpen en engineeren

Kwaliteitsvolle technische oplossingen, zelfs voor de meest complexe projecten

Het kan moeilijk zijn om kwaliteitsvolle technische oplossingen voor complexe bouwprojecten efficiënt te definiëren en te documenteren. Werk daarom samen met Hilti voor duidelijk advies van experts en om eenvoudig toegang te krijgen tot relevante technische productgegevens en oplossingen die ontworpen werden om uw projecten te laten voldoen aan de eisen inzake veiligheid, accuraatheid, kostenefficiëntie en kwaliteit.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING EN DOWNLOADS

Onze ervaren ingenieurs helpen u doorheen het volledige project, van ontwerp en installatie tot gebouwbeheer. Onze technische kenniscentra en projectbeheerders staan u bij met oplossingen op maat terwijl specialisten voor werfondersteuning u technisch advies geven. Surf naar onze website voor technische documentatie of leer bij over technische topics dankzij ons online platform Ask Hilti.

Neem contact op met ons ingenieursteam Download de technische handleiding van producten Download goedkeuringen, algemene opmerkingen, specificaties en CAD-details

DIMENSIONERING VAN SOFTWARE EN DIENSTEN

Onze ontwerp- en modelleringssoftware kan uw bouwprojecten eenvoudiger, veiliger en productiever maken ongeacht of u nu ankers voor beton ontwerpt of MEP-installaties plant. Onze service voor verdere ondersteuning bij het ontwerp reikt van assistentie met technisch advies tot trekproeven op de werf.

PROFIS Engineering Suite voor ankerontwerp BIM-ontwerp en -modeling Advies van ingenieurs

CENTRA VOOR PRODUCTONTWERP

Innovatie is de drijvende kracht achter onze technologieën, software en diensten. Wij runnen onze eigen R&D-centra in Europa, Noord-Amerika en Azië en werken nauw samen met partners over de hele wereld om oplossingen te ontwikkelen die helpen om te voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften of om deze zelfs te overtreffen. Heeft u hulp nodig bij de specificatie van Hilti-producten? Surf dan naar onze website en vind snel belangrijke productinformatie inclusief technische handleidingen, goedkeuringen, testverslagen, specificatieteksten en BIM/CAD-bronnen.

Ontwerpcentrum voor ankers Ontwerpcentrum voor wapeningen Ontwerpcentrum voor brandwerende oplossingen Ontwerpcentrum voor modulaire installatiesystemen

TOEPASSINGSSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Van betrouwbare, conforme ontwerpen over achteraf geplaatste wapeningen tot brandwerende systemen. Wij bieden een ruime waaier aan oplossingen aan voor specifieke toepassingen zodat u kunt voldoen aan de eisen inzake veiligheid, accuraatheid, kostenefficiëntie en kwaliteit.

Structurele grondplaat Achteraf geplaatste wapening Bevestigen in staal Vloer- en muurbekleding

Referentiewerven

Bij Hilti ondersteunen we grote projecten over de hele wereld.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe onze systemen en oplossingen op het vlak van verankeringen, ondersteuning en brandwerendheid het verschil hebben gemaakt.

Ontdek onze referentiewerven
Profis Engineering

PROFIS Engineering Suite

Software voor het sneller en nauwkeuriger ontwerpen van ankers en wapeningen