ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie

Boor- en schroefmachines

Ontdek ons assortiment van boor- en schroefmachines geoptimaliseerd voor hogere prestaties en hoger gebruiksgemak bij lichte tot zware toepassingen in hout, metaal, metselwerk en meer

Ontdek ons assortiment van boor- en schroefmachines geoptimaliseerd voor hogere prestaties en hoger gebruiksgemak bij lichte tot zware toepassingen in hout, metaal, metselwerk en meer
SF 4-22 Snoerloze schroefboormachine Compacte snoerloze boor- en schroefmachine met Active Torque Control voor dagelijks boren en schroeven, vooral op moeilijk te bereiken plaatsen (Nuron-accuplatform)
SF 4H-22 Snoerloze slagboormachine Compacte schroef- en klopboormachine met Active Torque Control voor dagelijks boren en schroeven, vooral op moeilijk te bereiken plaatsen (Nuron-accuplatform)
SF 6-22 Snoerloze schroefboormachine Kachtige schroef- en klopboormachine met Active Torque Control en geavanceerde ergonomie voor universeel boren en schroeven op hout en metaal (Nuron-accuplatform)
SF 6H-A22 Snoerloze slagboormachine Kachtige Klasse schroef- en klopboormachine met Active Torque Control en geavanceerde ergonomie voor universeel boren en schroeven op hout, metaal en metselwerk (Nuron-accuplatform)
SF 2H-A12 Snoerloze klopboormachine Subcompacte snoerloze schroef- en klopboormachine met 12V Li-ionaccu met koolborstelloze motor en snelspankop van 10 mm voor wanneer u bereikbaarheid, laag gewicht en nauwkeurige controle nodig hebt
SF 6-A22 Snoerloze schroefboormachine Krachtige snoerloze 22V-schroefboormachine met Actieve Koppelcontrole en elektronische koppeling voor universeel gebruik op hout, metaal en andere materialen
SF 6H-A22 Snoerloze klopboormachine Krachtige 22V accu-slagboormachine met Actieve Koppelcontrole en elektronische koppeling voor universeel gebruik in hout, metaal, metselwerk en andere materialen
SF 8M-A22 Snoerloze boor- en schroefmachine Snoerloze 22V-schroefmachine van topklasse met vier versnellingen en een beveiligde opname met hoge klemkracht om verschuivingen van de boor te reduceren, voor goede prestaties bij boortoepassingen in metaal.
SFD 2-A12 Snoerloze schroefmachine Subcompacte 12V boor- en schroefmachine met zeskantopname van 1/4" zonder koolborstel voor wanneer u compactheid nodig hebt en efficiënt wilt schroeven en tegelijk uw materialen wilt beschermen
UH 700-hamerboormachine Klopboormachine met snoer, met een krachtige motor en twee versnellingen voor een hoog koppel voor universele toepassingen
Een arbeider gebruikt de SF 6H-22, de snoerloze Nuron-klopboormachine van de derde generatie, met B22-85 accu en vlinderboor in hout

Snoerloze boor- en klopboormachines

Presteren de hele dag door voor uiteenlopende taken

Onze snoerloze boormachines hebben de ideale balans gevonden tussen kracht, gewicht en grootte voor betere prestaties en minder vermoeidheid of u nu schroeven bovenhoofds moet bevestigen of moet boren door metselwerk.

En met onze Nuron-machines van de volgende generatie geniet u van nog hogere snelheden, een langere looptijd en verhoogd comfort, terwijl onze ingebouwde accudiagnoseapparatuur en gegevensgestuurde services het beheer van uw machinepark nog eenvoudiger maken.

Krachtige snoerloze boormachines en boorhamers

Een machine voor elke klus

Compacte boormachines voor kleine ruimten, boormachines met een hoog koppel voor hout en metaal, boorhamers voor gewapend beton, en alles daartussen. Bij ons vindt u precies wat u zoekt.

Veiliger en gebruiksklaar

Uw werknemers, en uw machines, zullen productiever zijn wanneer u kiest voor boorhamers en boormachines die veiliger en gebruiksvriendelijker zijn en langer meegaan.

Volledig compatibel met onze platforms

U kan uw machinepark optimaliseren met accu’s en laders die onderling verwisselbaar zijn voor al uw snoerloze machines ongeacht of u nu kiest voor ons toekomstbestendig Nuron-platform van 12 of 22 V.

Image alt text (optional)

NIEUW PRODUCT

SF 10W-22 ACCU BOORMACHINE

Ongeëvenaarde prestaties zonder compromissen

Ben je het beu om voortdurend je boormachinebatterij op te laden of trage snelheden te ervaren tijdens je projecten? Probeer onze nieuwe accuboormachine uitgerust met Nuron-batterijen en een borstelloze motor. Of je nu uitsparingen maakt of gaten boort met gatzagen tot 152 mm in diameter, onze boormachine is klaar voor de klus.

Ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan

De SF 10W-22 staat je toe om meer te boren en te schroeven per oplaadbeurt bij voortdurend hogere snelheden. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden op de werkplaats te doorstaan, is onze boormachine gebouwd om lang mee te gaan. Met een volledig metalen boorkop, een borstelloze motor, rubberen stootkussens en geoptimaliseerde koeling is hij ontworpen om intensief gebruik te doorstaan zonder in te leveren op prestaties.

Aangedreven door ons Nuron-batterijplatform

Dankzij het Nuron-batterijplatform levert onze draadloze boormachine ongeëvenaarde prestaties zonder compromis. Ervaar batterijen die langer meegaan, energiebesparende boorbits en een scala aan diensten die zijn ontworpen om u productiever te houden op het werk.

Geniet van geavanceerde veiligheidsfuncties

Actieve koppelregeling (ATC) helpt ongecontroleerd draaien van de boorkop te voorkomen, wat precisie en stabiliteit tijdens het gebruik verzekert. De LED-werkverlichting zorgt voor een duidelijk zicht op uw werkgebied, waardoor veiligheid en nauwkeurigheid worden verbeterd.

Een arbeider boort met de SF 4H-22 in metaal

Maximale flexibiliteit

Gebruik onze boormachines en boorhamers overal op de werf

Voor comfortabel en betrouwbaar boren en schroeven in kleine ruimten, denk maar aan timmerwerk, loodgieterij en elektrische installaties, kunt u vertrouwen op onze compacte boormachines. Bovendien kunt u dankzij onze krachtige snoerloze boormachines met hamerfunctie en lange looptijd de hele dag door gaten maken in beton.

Voor het maken van grotere gaten in hout en metaal en het schroeven van zware bevestigingen kunt u terugvallen op onze boormachines met krachtige accu’s en Active Torque Control (ATC) die even performant zijn als een machine met snoer. Wilt u hetzelfde resultaat halen, maar dan met een lichtere en efficiëntere accu? Maak kennis met onze Nuron-machines.

Een arbeider gebruikt de SF 6H-22, de snoerloze Nuron-klopboormachine van de derde generatie, met B22-110 accu en HSS vlinderboor om te boren in metaal

Geavanceerde veiligheidsfuncties

Voordelen waardoor u meer gedaan krijgt

  • Active Torque Control (ATC) maakt het risico op letsels kleiner door
  • Ergonomische voorzieningen zoals aanpasbare grepen met textuur en een laag gewicht zorgen voor precieze controle en maken de gebruiker minder moe
  • Leds voor meer licht en minder schaduw; antislipbumpers aan de zijkant vermijden dat de machine wegglijdt
  • Metalen snelspanboorkoppen voor meer flexibiliteit; hoogperformante borstelloze motoren en volledig metalen tandwielen voor een vlotte en langdurige werking.
Een arbeider boort met de SF 4H-22 in een bakstenen muur Video ID: 229275

Krachtig, elke dag opnieuw

SF 4-22: een kleinere, lichtere maar krachtige Nuron-boormachine

De 22 V accu van de SF 4-22 is dubbel zo krachtig als andere 22 V accu’s en gaat tot 60% langer mee. Bovendien is de SF 4H-22 uitgerust met een hamerfunctie voor nog betere boorresultaten in metselwerk. Want iedereen heeft nood aan een hoogperformante en compacte snoerloze boormachine.

De Nuron-accu’s hebben ingebouwde diagnoseapparatuur die slecht presterende accu’s snel identificeert en via de cloud inzichten deelt, wat het beheer van uw machinepark nog eenvoudiger maakt.

Een arbeider boort met de SF 4H-22 in een gipsplaat

Een boor voor elke toepassing

Uw boormachine is maar zo goed als wat er in de boorkop zit

Een goed ontworpen boor maakt u het leven eenvoudiger. Daarom stellen wij onze boren af op onze machines voor minder braam en optimaliseren wij onze spiraalvormige boren om meer gaten te kunnen maken per acculading.

Voor meer gespecialiseerd MEP-werk zijn er trap-, spiraal- en vlinderboren die de productiviteit verhogen, en gatenzagen met tanden van wolfraamcarbide die veel langer meegaan dan de traditionele bimetaal gatenzagen. Tijd voor actie? Grijp dan terug naar een boor voor metselwerk die lang meegaat. 

Stel zelf uw snoerloze kit samen

Kies de machine die u wilt met de accessoires die u nodig heeft. Stel zelf uw kit samen met een boorhamer of boormachine en kies daarbij uit tientallen machines die werken op diverse spanningen en platforms.

Probeer onze selectietool voor snoerloze machines

Gaat uw voorkeur naar een machine met snoer?

Deze betaalbare boormachines en boorhamers, ontworpen om alle dagen te boren in metaal, hout en metselwerk, vormen een betrouwbare oplossing voor een brede waaier aan toepassingen.

Koop onze boormachines en boorhamers met snoer

Verlaag uw machinekosten

Dankzij onze Fleet Management-service worden uw machinekosten gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage. Vermijd zware investeringen door enkel de machines te nemen die u nodig heeft.

Meer informatie over Fleet Management