ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie

Zagen

Zoek in ons volledige assortiment cirkelzagen, reciprozagen, decoupeerzagen en meer, ontworpen om de zaagsnelheid en prestaties te optimaliseren bij het zagen van metaal, hout, gipsplaat en andere materialen

Zoek in ons volledige assortiment cirkelzagen, reciprozagen, decoupeerzagen en meer, ontworpen om de zaagsnelheid en prestaties te optimaliseren bij het zagen van metaal, hout, gipsplaat en andere materialen
SR 6-22 Reciprozaag Snoerloze reciprozaag voor zware toepassingen, afbraak en snijden met beter comfort en hogere snelheid (Nuron accuplatform)
SC 30WR-22 Accu cirkelzaag Snoerloze cirkelzaag met een extreem zaagdieptebereik voor nauwkeurige zaagsneden tot een diepte van 70 mm│2-5/8" (Nuron batterijplatform)
SC 6WP-22 Snoerloze invalzaag Precisie invalcirkelzaag met hoog stofopvangpercentage voor zuiver en gecontroleerd recht zagen in hout tot 53 mm diepte met geleiderail
SC 4MR-22 Snoerloze cirkelzaag Compacte, lichtgewicht, snoerloze cirkelzaag om bovenhoofds te zagen tot op een diepte van 51 mm | 2 inch (Nuron-accuplatform)
SB 6-22 diepsnijdende bandzaag Diepsnijdende bandzaag met tweehandige bediening voor stille en nagenoeg vonkvrije nauwkeurige zaagsneden door metaal tot een zaagdiepte van 127 mm | 15 cm (Nuron-accu platform)
SB 4-22 Draagbare bandzaag Snoerloze draagbare bandzaag met 14/18 TPI-blad voor een nauwkeurige snit, met een laag geluidsniveau en weinig vonken door metaal met een snijdiepte tot 63,5 mm│2-1/2" (Nuron-accuplatform)
SJD 6-22 Snoerloze decoupeerzaag Krachtige snoerloze decoupeerzaag met krachtige bovengreep met optionele stofopvang voor nauwkeurige rechte of gebogen zaagsneden (Nuron-accuplatform)
SCO 6-22 Uitsnijgereedschap Koolborstelloos, snoerloos uitsnijgereedschap voor gipswanden, zuivere en nauwkeurige zaagsneden in plaatwerk en dunne metaalplaat (Nuron-accuplatform)
SR 2-A12 Reciprozaag 12V accu-reciprocating saw voor licht sloopwerk, met LED-verlichting - ontworpen voor trillingsarm, soepel zagen
SR 30-A36 Reciprozaag 36V accureciprozaag met het hoogste vermogen en het ergonomische ontwerp dat nodig is voor zwaar afbraakwerk
SCM 22-A Snoerloze metaalzaag Snoerloze 22 V-cirkelzaag met Li-ion-accu, compatibiliteit met geleiderail en metaalspaanderopvang voor het koud zagen van metaal
SJD 6-A22 snoerloze decoupeerzaag Krachtige snoerloze 22 V decoupeerzaag met D-greep voor een comfortabele grip en uitstekende controle tijdens het maken van gebogen sneden
SR 30 Reciprozaag Reciprozaag die is ontworpen voor zeer ware, serieel sloopwerk en zagen op lengte met minimale vibratie en geavanceerde ergonomie
WSC 85-cirkelzaag Cirkelzaag met gecombineerde duik- en pendelbeweging, voor zware zaagtoepassingen met rechte sneden tot 85 mm dik
Hilti-klant gebruikt nuron cirkelzaag om hout te zagen

SNOERLOZE CIRKELZAGEN

Krachtige cirkelzaag voor vrijwel alle toepassingen

Klaar om afscheid te nemen van het snoer en snoerloos te gaan? Dankzij de snoerloze cirkelzagen van Hilti kunt u snel verschillende soorten materialen doorzagen. Dankzij de krachtige Nuron lithium-ion accu's krijgt u meer gedaan zonder te moeten stoppen om uw accu te vervangen of op te laden.

De geïntegreerde veiligheidsfuncties, zoals een snelle zaagbladstop, minimaliseren het risico op verwondingen op de werf. U kunt onze accucirkelzagen aansluiten op een stofzuiger om vrijwel stofvrij te zagen, en ze combineren met een geleiderail voor nauwkeurig zagen. U kunt ook profiteren van ons brede assortiment cirkelzaagbladen die ontworpen zijn om aan al uw behoeften te voldoen.

Vereenvoudig uw projecten met onze cirkelzagen voor hout tot 70 mm diep

Scie circulaire sans fil SC 6WP-22

NIEUW - Invalcirkelzaag SC 6WP-22

Precisie invalcirkelzaag met superieure stofopvang voor rechte, zuivere en precieze zaagsneden in hout tot 53 mm diep met geleiderail.

 • Maximale zaagdiepte: 57 mm (zonder rail)
 • Diameter zaagblad: 165 mm
SC 6WP-22 nu kopen
Scie circulaire sans fil SC 6WL-22

Snoerloze cirkelzaag voor hout SC 6WL-22

Snoerloze cirkelzaag voor hout, ontworpen voor efficiënter en preciezer zagen met een batterij die langer meegaat. De combinatie van inductiemotor en universele houtzaag zorgt voor minder stilstand en een hogere productiviteit.

 • Maximale zaagdiepte: 60,4 mm
 • Diameter zaagblad: 165 mm
SC 6WL-22 nu kopen
Scie circulaire bois SC 30WR-22

Snoerloze cirkelzaag voor hout SC 30WR-22

Krachtige draadloze cirkelzaag met extreem groot zaagdieptebereik voor preciezere sneden.

 • Maximale zaagdiepte: 70 mm
 • Mesdiameter: 190 mm
SC 30WR-22 nu kopen

Metaal zagen wordt kinderspel met onze metaalcirkelzagen tot 60 mm diep

Scie circulaire métal SC 4MR-22

Snoerloze cirkelzaag voor metal SC 4MR-22

Compacte, lichte zaag ontworpen voor gebruik met één hand, ideaal voor moeilijk te bereiken toepassingen.

 • Maximale zaagdiepte: 51 mm
 • Mesdiameter: 136 cm
SC 4MR-22 nu kopen
Scie circulaire métal SC 6ML-22

Snoerloze cirkelzaag voor metal SC 6ML-22

De accuboorzaag zorgt voor snel en nauwkeurig koud zagen. Ontworpen om minder vonken te maken bij het zagen van metaal/roestvrij staal en het basismateriaal blijft koel wanneer je het zaagt met TCT bladen

 • Maximale zaagdiepte: 65,8 mm
 • Diameter zaagblad: 165 mm
SC 6ML-22 nu kopen

Schijven en accessoires voor snoerloze cirkelzagen

Lame de scie circulaire pour le bois

Bladen voor hout

Nu kopen
Lame de scie circulaire pour le métal

Bladen voor metaal

Nu kopen
Rail de guidage pour scie circulaire

Geleiderail

Nu kopen
Aspirateurs de chantier Hilti

Stofzuigers

Nu kopen

Kenmerken en voordelen van de Hilti snoerloze cirkelzagen

Lithium-ion accu’s die langer meegaan

Krijg meer gedaan zonder te moeten stoppen om de accu te vervangen of op te laden. De nieuwe Nuron-accutechnologie geeft u meer werktijd per oplaadbeurt.

Nieuwe inductiemotor

Cirkelzagen met een inductiemotor vereisen minder onderhoud en genereren minder warmte. Inductiemotoren zijn ook lichter en efficiënter voor makkelijker werken.

Ergonomische handgrepen en geleiderails

De ergonomische handgrepen zorgen voor snel, nauwkeurig zagen en een verbeterde hanteerbaarheid.

Snelle messtop

Veiligheidsfuncties zoals de snelle messtop helpen het risico op verwondingen te minimaliseren.

Stofopvangsysteem inbegrepen

 Sluit de snoerloze cirkelzaag aan op een externe stofzuiger voor vrijwel stofvrij zagen.

Energiezuinige bladen

Gebruik de cirkelzaagbladen van Hilti voor nog meer kracht en vermogen zonder compromissen. U kunt de zaag nog langer gebruiken met slechts één enkele opgeladen accu.

Snoerloze cirkelzaag

De snoerloze cirkelzagen van Hilti presteren in een groot aantal toepassingen

 • Zagen van dakspanten 

 • Zagen van draadstangen en andere hulpstukken  

 • Zagen van metalen profielen voor gipsplaten 

 • Zagen van metalen buizen en leidingen  

 • Zagen van metalen buizen (EMT) en kabelgoten 

 • Zagen van betonstaal  

 • Zagen van spiraalbuizen en HVAC-systemen 

 • Zagen van metaalplaten  

 • Zagen van hoekstaal voor ondersteuning 

 • Zagen van stalen en koperen buizen 

Commercial Hilti remettant une mallette à outils Hilti à un client sur un chantier

FLEET UW GEREEDSCHAP

Geniet van gemoedsrust dankzij onze dekking voor diefstal en onderhoud en reparaties die zijn inbegrepen in uw Fleet

Met de Fleet formule betaalt u voor het gebruik van het gereedschap dat u nodig hebt aan een laag maandelijks tarief. Hierin zit alles inbegrepen dat u nodig hebt zodat u uw gereedschap zonder zorgen kunt blijven gebruiken.

Waarom voor het gereedschap van hilti kiezen?

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en bieden een uitgebreide garantie van twee jaar, inclusief onderdelen, verzending en arbeid, om eventuele slijtage te dekken. Bovendien zetten we ons in voor snelle reparaties in onze servicecentra zodat u zo terug aan het werk kunt.

Meer informatie over onze reparatieservice

Ontdek de kracht van nuron gereedschap

Dankzij Nuron kunt u nu al uw gereedschap met één snoerloos platform gebruiken, met een langere levensduur van de accu. Dit betekent dat u het aantal benodigde accu’s en laders op de werkplaats kunt verminderen, terwijl u profiteert van een grotere autonomie. Bovendien leveren onze gereedschappen meer vermogen dan het 36 V gereedschap met snoer of op gas, voor optimale prestaties zonder gedoe.

Meer over Nuron

Services om uw productiviteit te verhogen

Verbeter uw productiviteit, beperk kostbare stilstandtijd en beheer uw voorraad en kosten effectiever dankzij de Hilti services en oplossingen. Laat uw werk niet langer verstoren door onverwachte gebeurtenissen: kies voor vlot, kosteneffectief gereedschapbeheer.

Meer informatie over Hilti gereedschap services