ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie

Breekhamers

Ontdek ons assortiment van kleine breekhamers en breekhamers voor zware toepassingen, ontwikkeld om trillingen en blootstelling aan stof te beperken tijdens het beitelen, afbreken en verwijderen van beton

Ontdek ons assortiment van kleine breekhamers en breekhamers voor zware toepassingen, ontwikkeld om trillingen en blootstelling aan stof te beperken tijdens het beitelen, afbreken en verwijderen van beton
TE 500-22 snoerloze breekhamer Snoerloze SDS Max (TE-Y) breek- en beitelhamer met Actieve Vibratie Reductie om te beitelen in beton of metselwerk (Nuron accuplatform)
TE 500-AVR SDS Max sloophamer Veelzijdige SDS Max (TE-Y) sloophamer voor licht beitelwerk in beton en metselwerk, met Actieve Vibratie Reductie (AVR)
TE 800-AVR Robuuste, hoog presterende sloophamer/beitelhamer met lage vibratie en een lange levensduur, geschikt voor werk aan muren en vloeren
Gebruik van de beitel TE 2000 op een schouderbouwplaats

Snoerloze breekhamers

Voor kleine tot middelgrote uitbreekwerken van vloeren of muren en afbraakwerken

Voor beton, metselwerk, tegels of pleister klaart dit lichte en ergonomische gamma breekhamers de klus. Het snoerloze 22 V-platform van Nuron levert dezelfde krachtige afbraakprestaties als machines met snoer die even groot of zelfs groter zijn, terwijl u ook geniet van de flexibiliteit van snoerloze machines.

Koppel prestaties aan comfort, controle en veiligheid

Compromisloze prestaties

Onze breekhamers van het Nuron-platform leveren dezelfde prestaties als machines met snoer.

Een accu platform voor al uw machines

Laat al uw machines – inclusief uw breekhamers voor zware toepassingen – werken op hetzelfde hoogperformante snoerloze 22 V-platform van Nuron.

Snoerloos voor volledige vrijheid op de werf

Is er geen of slechts heel beperkt externe stroom? Geen probleem. Geniet van meer flexibiliteit op de werf dankzij snoerloze breekhamers.

Veiliger breken

Ga voor nagenoeg stofvrij boren met ons speciale stofafzuigsysteem (DRS) en beperk de vermoeidheid door een betere demping van de machinetrillingen.

Slopen van vloeren met de beitel TE 2000

Gecontroleerde afbraak van vloeren

Voor kleine tot middelgrote taken – breek tot 1,5 ton beton uit met één enkele laadbeurt

De TE 2000-22 snoerloze breekhamer weegt bijna 10 kg minder dan gelijkaardige toestellen en is ideaal voor afbraakwerken waar hanteerbaarheid, beheersing van de machine en mobiliteit cruciaal zijn. Deze machine is perfect voor betondiktes tot 20 cm bij het uitbreken van vloeren, het maken van sleuven voor buizen en het nauwkeurig verwijderen van zware bestrating. En dat allemaal met machinetrillingen van slechts ~4,0 m/s² om vermoeidheid tegen te gaan.

Met onze 22 V accutechnologie van Nuron kunt u met één laadbeurt van onze grootste Nuron-accu (B22-255) een halve ton beton uitbreken. Als u daarenboven kiest voor de optionele grote accukoffer met vier extra B22-255 accu's, kunt u zelfs tot 1,5 ton in slechts één laadbeurt uitbreken.

Slopen van een muur met de TE 500-22

Krachtig muren uitbreken

Ga voor de prestaties van machines met snoer, maar dan bijna stofvrij en met veel minder trillingen

Met onze snoerloze breekhamer TE 500-22 op het Nuron accu platform kunt u heel wat breek- en beiteltaken de baas waar machinebeheersing cruciaal is zonder te moeten inboeten op prestaties. De TE 500-22 is even krachtig als gelijkaardige breekhamers met snoer, maar deze werkt nagenoeg stofvrij in combinatie met het DRS-B stofafzuigsysteem van Hilti. Als u deze kenmerken dan nog koppelt aan de lagere machinetrillingen van de TE 500-22 met slechts 6,7 m/s2, dan weet u dat u langer en comfortabeler kan werken.

Slopen van grond op een bouwplaats met de TE-2000

Meer uitbreken, minder stof

Nagenoeg stofvrij afbreken met het TE DRS-B stofafzuigsysteem

Verzamel tot 95% stof bij breekwerken met de TE 500  en de TE 2000 breekhamers door gewoon het TE DRS-B stofafzuigsysteem en een compatibele snoerloze Hilti-stofzuiger zoals de Nuron VC 5-22 en Nuron VC 10-22 aan te sluiten voor een nagenoeg stofvrije werf.

Geniet van veiligere werkomstandigheden tijdens indoor renovaties of bij het werken op kritieke plaatsen waar een nette omgeving cruciaal is, zoals ruimtes die gebruikt worden, ziekenhuizen, laboratoria of productielijnen.

Breekhamers op ons 36 V platform

De snoerloze TE 300-A36 SDS-Plus breek- en beitelhamer en de TE 500-A36 SDS-Max breekhamer bieden zowel flexibiliteit als breekkracht en zijn bovendien ook aansluitbaar op onze stofafzuigsystemen voor veiligere werven. 

Koop onze 36 V breekhamers

Heeft u een breekhamer met snoer nodig?

Ook voor een machine met snoer kunt u zeker bij ons terecht. Onze breekhamers met snoer zijn ontworpen voor alle lichte en zeer zware breektoepassingen.

Ontdek onze breekhamers met snoer