NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze bouwplaats-stofzuigers

Met de revolutionaire Nuron-accu's gebruikt u snoerloos gereedschap zonder in te boeten aan zuigkracht: zie alle snoerloze en draadbare vacuümstofzuigers hier

Met de revolutionaire Nuron-accu's gebruikt u snoerloos gereedschap zonder in te boeten aan zuigkracht: zie alle snoerloze en draadbare vacuümstofzuigers hier
VC 5-22 Snoerloze stofzuiger Compacte, draagbare, snoerloze stofzuiger om snel schoon te maken rond bouwplaatsen en workshops (Nuron accuplatform)
VC 10M-22 snoerloze stofafzuiger Snoerloze nat/droog stofzuiger met hoge zuigkracht en met optionele rugriemen voor stofafzuiging van gereedschap, ook met holle boren – M-klasse (Nuron accuplatform)
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een arbeider gebruikt een snoerloze stofzuiger om het stof ontstaan na sloopwerkzaamheden te verwijderen

Ontdek onze snoerloze stofzuigers

Snelle schoonmaak, meer stofbeheersing en het gemak van een machine zonder snoer

Het maken van stof kan u niet vermijden, maar wel beheersen waar u ook bent. Onze snoerloze stofzuigers maken de werf netter, veiliger en doeltreffender.

En dankzij de kracht en flexibiliteit van het Nuron-platform kan u nu zonder snoer droog en nat stof verwijderen zelfs wanneer er geen stroombron voorhanden is.

Stofzuigers op accu voor schoonmaak tijdens het gebruik

Meer veiligheid

heeft geen stopcontact nodig om te voldoen aan de eisen inzake gezondheid en veiligheid bij boor- en snijtoepassingen. Onze hoogperformante stofzuigers werken immers op het snoerloze Nuron-platform.

Meer productiviteit

Werk beter en met minder onderbrekingen. Onze snoerloze stofzuigers verbeteren de zichtbaarheid op de werf, sparen u tijd uit bij de schoonmaak en verlengen de levensduur van uw machines.

Meer gebruiksgemak

Of u hem nu draagt bij de handgreep, riem of op de rug, onze snoerloze stofzuigers zijn mobiel en comfortabel en werken op ons uitgebreid 22 V Nuron-accuplatform.

Een arbeider die boort in een betonnen muur draagt een snoerloze stofzuiger op zijn rug

Nat en droog snoerloos stofzuigen

VC 10-2-22: Nuron-kracht voor echt snoerloos stofzuigen

Met zijn lage gewicht, kleinere container en optionele backpackdesign biedt de VC 10-2-22 extra mobiliteit overal waar het stof volgens OSHA, nat of droog, verwijderd moet worden. Maar meer kracht betekent niet minder comfort: de krachtige Nuron-accu van de VC 10-2-22 levert een zuigkracht op van 66 liter voor een nagenoeg stofvrije werf.

En dankzij de automatische filterreiniging, de langere looptijd en de met de cloud verbonden diagnoseapparatuur die slecht presterende accu’s identificeert alvorens zij het machinepark verlaten kan u nog efficiënter werken.

Een arbeider loopt op de werf met een snoerloze stofzuiger over zijn schouder

Geen stopcontact? Geen probleem.

Maak uw werkzone schoon met een snoerloze stofzuiger

Daar waar geen stroom is kunt u droog stof verwijderen  met de VC 75-1-22 snoerloze stofzuiger met een container van 3,8 l en een schouderriem voor een betere draagbaarheid.

In overeenstemming met de OSHA-normen

Houd uw werf netjes en conform door onze snoerloze stofzuigers te combineren met een oplossing voor stofbeheersing bij het snijden, boren en nog zo veel meer.

Koop onze stofzuigsystemen

Gaat uw voorkeur naar een stofzuiger met snoer?

Verwijder snel en efficiënt zwaar stof en nat boorslijk tijdens het slijpen, snijden en boren dankzij onze krachtige stofzuigers met hoog vermogen.

Koop onze stofzuigers met snoer

Wij staan achter onze machines

We verwachten niet dat onze machines falen, maar we zijn er mochten ze dat toch doen. Geniet van twee jaar gratis service op uw stofzuiger, en vervolgens van een levenslange garantie en een kostenlimiet voor reparaties. 

Meer informatie over onze reparatieservice
Log in om verder te gaan