NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze bevestigingsgereedschappen

Zie Hilti's snelste en schoonste gereedschappen voor de installatie van MEP en gipsplaatrail, plus hoe Nuron-accu's volledig elektrische werktuigen nog efficiënter maken

Zie Hilti's snelste en schoonste gereedschappen voor de installatie van MEP en gipsplaatrail, plus hoe Nuron-accu's volledig elektrische werktuigen nog efficiënter maken More information: Snoerloze oplossingen voor uw werf
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een arbeider plaatst een gipsplaat/gipsplaatprofiel op de vloer met behulp van een BX 3-22.

Ontdek onze bevestigingsmachines op accu

Maak de overstap naar snoerloze machines om properder, stiller en efficiënter te bevestigen

Op zoek naar een alternatief voor gas aangedreven machines voor direct bevestigen, boren of verankeren? Schiethamers op accu en zonder verbranding zijn sneller, stiller, gebruiksvriendelijker en voordeliger. Maar nog belangrijker: ze doen precies wat er van hen verwacht wordt.

En met het nieuwste snoerloze Nuron-platform geniet u van nog meer autonomie, comfort en geconnecteerde functies die uw productiviteit verhogen.

Maak de overstap naar schiethamers en bevestigingsmachines op accu

Zonder impact op de prestaties

Deze machines, ontworpen om sneller te werken en een hogere productiviteit te halen, zijn bedoeld om bevestigingen aan te brengen in beton, staal en bepaalde soorten metselwerk zonder dat u hoeft te boren of verankeren.

Snoerloos en zonder verbranding

Gedaan met het kopen, bewaren, manipuleren en verwijderen van dure gaspatronen. Bovendien maken de BX 3 snoerloze machines minder lawaai, hebben deze een kleinere terugslag en vereisen deze niet veel qua reiniging en onderhoud.

Volledig compatibel met ons platform

De snoerloze bevestigingsmachines werken op de 22 V accu’s en laders die u reeds heeft. Om een langere looptijd te halen uit een compacte, zelfoptimaliserende accu, laten we u graag kennismaken met ons nieuwste Nuron-platform.

Een arbeider bevestigt een houten paneel op de vloer met de BX 3

Meer opties, veel toepassingen

Bevestigingsmachines op accu voor MEP-installatie en interieurafwerking

Onze BX 3 machines laten u efficiënter en comfortabeler werken ongeacht of u nu de hele dag kabels, leidingen en aansluitdozen bovenhoofds moet bevestigen of kilometers aan gipsplaatprofielen moet installeren. Ze zijn sneller en stiller dan gas aangedreven machines en produceren minder stof en trillingen dan boormachines. Voor de bevestiging van roosters maakt de BX 3-BT gebruik van draadbouten.

Net als sommige machines met verbrandingsmotor vereisen directe bevestigingsmachines op accu geen speciale opleiding of vergunning, waardoor u meteen aan de slag kunt.

Een arbeider controleert een bevestigingsmachine op accu via zijn smartphone

Snel en zorgeloos bevestigen

Kenmerken waardoor u meer en langer kunt werken

Geen gas? Geen probleem! Schiethamers op accu hebben een krachtige mechanische aandrijving die beter matcht met het ritme en de snelheid van uw werk en die meer constante kwaliteit levert. Een kleinere terugslag en minder geblokkeerde nagels zijn andere voordelen die de stilstandtijd reduceren.

En dan zijn er ook nog het makkelijk te laden magazijn en de nieuwe bijvulindicator. Verzend machinegegevens met betrekking tot toestand, gebruik en reparatie via Bluetooth meteen naar uw smartphone en kom als eerste te weten of de machine onderhoud nodig heeft nog voor hij wordt meegenomen naar de werf.

Snoerloos nagelen elke dag

BX 3-22: Als u klaar bent voor de overstap van gas naar accu

De BX 3-22 schiethamer op accu zorgt voor nog meer snelheid en een nog langere looptijd. Met de BX 3-22 kan u tot 850 bevestigingen per lading afvuren of u nu bevestigingen maakt in beton of staal.

De compacte, krachtige accu is als onderdeel van het uitgebreide 22 V Nuron-platform uitermate geschikt voor bovenhoofds werken. Dankzij de geavanceerde diagnoseapparatuur en de met de cloud verbonden functies zal u het werk minder moeten onderbreken en wordt het beheer van uw machinepark eenvoudiger.

Performante bevestigingsmiddelen

Dezelfde bevestigingstechnologieën als diegene die u al gebruikt

Naast onze performante BX 3 machines zijn er onze galvanisch verzinkte nagels die elke dag de oplossing bieden voor de bevestiging van gipsplaatprofielen en elementen zoals kabels, leidingen en plafondklemmen in beton, metselwerk, steen en staal. 

Onze draadbouten kunnen bij X-BT toepassingen gebruikt worden voor de bevestiging van roosters, aardingen en tijdelijke verbindingen zonder het gedoe dat komt kijken bij verbranding.

Gaat uw voorkeur naar een poeder geactiveerde mach

Geen probleem, we begrijpen uw keuze. Onze poeder geactiveerde machines hebben alle kracht die u nodig heeft om bevestigingen te maken in erg hard beton, wat de toepassing ook mag zijn.

Koop onze poeder geactiveerde bevestigingsmachines

Werk veel comfortabeler

Directe bevestiging vereist veel bovenhoofds werk dat fysiek zwaar en vermoeiend is. Het exoskelet EXO-S ontlast het lichaam zodat u productiever kan zijn.

Koop de EXO-S, ons exoskelet
Log in om verder te gaan