NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze schroefboormachines

Laat me snoerloze schroefboormachines van 12 V en 22 V zien die zijn ontwikkeld voor het boren in metaal, hout en metselwerk

Laat me snoerloze schroefboormachines van 12 V en 22 V zien die zijn ontwikkeld voor het boren in metaal, hout en metselwerk
SF 4-22 Snoerloze schroefboormachine Compacte snoerloze boor- en schroefmachine met Active Torque Control voor dagelijks boren en schroeven, vooral op moeilijk te bereiken plaatsen (Nuron-accuplatform)
SF 4H-22 Snoerloze slagboormachine Compacte schroef- en klopboormachine met Active Torque Control voor dagelijks boren en schroeven, vooral op moeilijk te bereiken plaatsen (Nuron-accuplatform)
SF 6-22 Snoerloze schroefboormachine Kachtige schroef- en klopboormachine met Active Torque Control en geavanceerde ergonomie voor universeel boren en schroeven op hout en metaal (Nuron-accuplatform)
SF 6H-A22 Snoerloze slagboormachine Kachtige Klasse schroef- en klopboormachine met Active Torque Control en geavanceerde ergonomie voor universeel boren en schroeven op hout, metaal en metselwerk (Nuron-accuplatform)
SF 6H-A22 Snoerloze klopboormachine Krachtige 22V accu-slagboormachine met Actieve Koppelcontrole en elektronische koppeling voor universeel gebruik in hout, metaal, metselwerk en andere materialen
SF 6-A22 Snoerloze schroefboormachine Krachtige snoerloze 22V-schroefboormachine met Actieve Koppelcontrole en elektronische koppeling voor universeel gebruik op hout, metaal en andere materialen
SF 2H-A12 Snoerloze klopboormachine Subcompacte snoerloze schroef- en klopboormachine met 12V Li-ionaccu met koolborstelloze motor en snelspankop van 10 mm voor wanneer u bereikbaarheid, laag gewicht en nauwkeurige controle nodig hebt
SFD 2-A12 Snoerloze schroefmachine Subcompacte 12V boor- en schroefmachine met zeskantopname van 1/4" zonder koolborstel voor wanneer u compactheid nodig hebt en efficiënt wilt schroeven en tegelijk uw materialen wilt beschermen
SF 8M-A22 Snoerloze boor- en schroefmachine Snoerloze 22V-schroefmachine van topklasse met vier versnellingen en een beveiligde opname met hoge klemkracht om verschuivingen van de boor te reduceren, voor goede prestaties bij boortoepassingen in metaal.
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Boormachine Hilti

Boor- en schroefmachines op accu

Onze accuboor-/schroefmachines zijn lichte, compacte, krachtige gereedschappen met onovertroffen prestaties

Voor elke toepassing is er een geschikte schroefmachine

De schroefboormachine is een onmisbaar werktuig voor elke werkman en is het ideale toestel om te boren, te schroeven of los te schroeven in bouwmaterialen (beton, hout of metaal). Dankzij zijn veelzijdigheid beantwoordt het aan de vele behoeften van elke bouw-, inrichtings- of renovatiewerf. Zeer praktisch en licht, wordt het ook gewaardeerd voor zijn autonomie dankzij zijn snoerloze technologie en steeds krachtigere batterijen. 

Bij Hilti bieden we als specialist in elektrisch gereedschap voor professionals een compleet assortiment krachtige accuschroefboormachines, waaronder modellen voor universeel gebruik bij het boren en schroeven in hout, metaal en metselwerk, maar ook modellen voor specifieke toepassingen (stukadoren, gevelbekleding). 

Vind de juiste schroefboormachine op basis van de technische kenmerken en uw toepassingen.

Werkt u met hout? Kies dan eerder voor een schroefmachine met een hoger koppel en een geschikte houtboor. Werkzaamheden met metaal vragen dan weer om een schroefmachine met een hoger toerental per minuut (tpm) en een lager koppel zoals de SF 8M-A22 schroefmachine. Bij Hilti hebben we deze twee schroefmachines ontwikkeld als antwoord op uw meest veeleisende toepassingen.

U zult versteld staan van hun niet te evenaren prestaties, vooral wat het boorvermogen betreft. Bovendien kunt u met schroef- en klopboormachines ook boren in metselwerk zoals volle en holle bouwstenen. 

VERSCHILLEN TUSSEN EEN SCHROEFMACHINE, SLAGSCHROEFMACHINE EN SLAGMOERSLEUTEL

Hoe kunt u eenvoudig bepalen welke machine het best geschikt is voor uw behoeften?

De schroef- en klopboormachine: de koningin van het boren

De schroef- en klopboormachine is hét universele gereedschap bij uitstek omdat het zowel kan boren als schroeven. Zijn mechanische systeem is overgenomen van dat van de boorhamer waardoor het dus niet te evenaren boorresultaten levert. Verbluffende resultaten zoals bijvoorbeeld die van de SF 8M-A22 schroefmachine, goed voor een boordiameter van 20 mm in metaal of de SF 22-A schroefmachine waarmee u dankzij klokzagen van >Ø100 kunt boren in gipsplaten.

 

De slagmoersleutel of slagschroefmachine voor opeenvolgende schroeftechnieken

Anders dan bij de schroefmachine is de slagmoersleutel (ook wel slagschroefmachine genoemd) het ideale gereedschap voor opeenvolgende schroeftoepassingen in metaal of in hout. Het mechanisme werkt net zoals een hamer met een veer die op de gereedschapsopname slaat waardoor het koppel van de machine vertienvoudigt. Dankzij dit mechanisme zijn er geen nadelen van het koppel in tegenstelling tot een gewone schroef- en boormachine. Dankzij dit systeem zal met een hoger koppel ook de rotatiesnelheid toenemen, net het omgekeerde dus als bij een schroefmachine waarbij een hoger koppel tot een lager toerental per minuut zal leiden. Bij Hilti zijn onze slagmoersleutels ontwikkeld om 500 tot 1000 schroeven per dag te bevestigen met slechts één lading van een 5,2 Ah accu! Bovendien compact, waardoor u ook in de kleinste ruimtes kunt werken.

Hoe kiest u de geschikte slagschroefmachine?

Controleer eerst en vooral de plaatsing van de led. Deze leds moeten rond de gereedschapsopname staan zoals bij de SID 4-A22 slagschroefmachine. Als ze onder de gereedschapsopname staan, zullen ze soms niet binnen het werkvlak schijnen.

Het tweede aandachtspunt is de reactiesnelheid van de bedieningsknop. Druk de knop zachtjes in en tel het aantal stoten voor de motor reageert. Hoe minder er zijn, hoe sneller de motor aanslaat en hoe sneller u dus na elkaar een schroefverbinding kunt maken.

Monteren van een aircokanaal met de SID 22-A

Monteren van een aircokanaal met de SID 22-A

Assemblage d’un coffrage en bois pour béton armé avec la visseuse à chocs SID 22-A

Bekisting bevestigen met de SID 22-A 

DE SLAGMOERSLEUTEL VOOR ZWARE ANKERS EN PLUGGEN

Het verschil tussen de slagschroefmachine en de slagmoersleutel zit hem in het vierkante eindstuk van ½ of ¾.

Technisch gezien maken slagschroefmachines en slagmoersleutels gebruik van hetzelfde mechanisme maar zijn geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen. 

De hamer binnenin de motor maar ook het vierkante eindstuk van de slagmoersleutel zijn groter zodat u er meer druk kunt op uitoefenen.

Slagmoersleutels zijn bijvoorbeeld ontwikkeld voor bevestiging van zware ankers en pluggen in metaal of beton en hebben een veel lagere werksnelheid dan de slagschroefmachines (ongeveer 100 bouten per dag).

Met onze SIW 22T-A_slagmoersleutel kunt u HUS 3H 14x150 betonschroeven bevestigen voor tijdelijke of permanente toepassingen of zelfs twee L-profielen ertussen bevestigen.

Waarom Hilti?

De vakkennis van de mannen en vrouwen in het rood

Hilti specialist

Twee derde van onze 20.000 werknemers werken nauw samen met onze klanten. 

Met al uw vragen of behoeftes kunt u altijd bij een Hilti specialist terecht. Zowel bij onze medewerkers van de klantendienst, bij een verantwoordelijke van één van onze Hilti Stores als bij uw Hilti verkoopadviseur. Bel ons gewoon op en wij zullen u graag verder ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Hoe kunt u ons contacteren?

Hilti Tool Service

SAV Hilti Tool Service

 

Uw schroef- en boormachines, slagschroefmachines en slagmoersleutels van Hilti zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. 

Als ze om een of andere reden toch niet correct werken, zal Hilti alles voor u regelen op een professionele en snelle manier. Dankzij Hilti Tool Service wordt uw machine binnen gemiddeld 3 werkdagen hersteld. Bovendien kunt u rekenen op een garantie van 2 jaar na aankoopdatum die ook geldt voor onderdelen die verslijten zoals de accu's.

Om meer te weten over Hilti Tool Service

Fleet Management van uw machines

Un client et un chargé d'affaires Hilti se serrent la main


Wij beheren uw machinepark, zodat u zich kunt concentreren op het echte werk. Wij stellen u machines ter beschikking voor een vaste, maandelijkse bijdrage. 

Alle reparaties zijn gratis, diefstalbeveiliging, behoud van cashflow, budgetbeheer.

Ontdek alle voordelen van het beheer van uw machinepark

Productcatalogus

Slagschroefmachine en slagmoersleutels

Ontdek een compleet aanbod voor professionals         

Bestel onze slagschroefmachine en slagmoersleutels

Boor- en schroefmachine


Ontdek ons volledige aanbod schroevendraaiers voor uw verschillende boor- en schroeftoepassingen

Bestel onze boor- en schroefmachine
Log in om verder te gaan