ONBEPERKTE LEVERINGENVanaf 70€ /maand met Hilti SMARTMeer informatie
Hilti

Highlights

Maakt achteraf geïnstalleerde wapeningsverbindingen net zo eenvoudig te ontwerpen als ankerbevestigingen

De gestroomlijnde PROFIS-wapeningssoftware helpt u om snel de lengtes berekenen van na de installatie aangebrachte wapeningsstaven, volgens beproefde normen.

Zorg ervoor dat u voldoet aan de laatste nieuwe codes en ontwerprapporten

Deze gratis bouwtechnische software gebruikt de laatste nieuwe bouwcodes en voorschriften, met onder meer 2 en ACI 318. Stel eenvoudig een rapport op met berekeningen voor de lengte van wapening en lasnaden, en ICC-ES goedkeuringsreferenties (ESR).

Controle van kosten bij het repareren of achteraf aanbrengen van beton

Ontwerpen met PROFIS betonstaal biedt u een voordelig alternatief voor het verwijderen en opnieuw storten van beton wanneer tijdens de installatie ter plaatse ingestorte wapening ontbreekt, of wanneer een bestaande structuur moet worden aangepast.

Uitgebreide statische en seismische berekeningsopties

De lengte van de wapeningsstaven kan worden berekend voor overlappingsnaden, aanzetstaven, speciale momentframes en speciale constructiewanden. Statische, seismische, moeheid en dynamische belastingstoestanden worden allemaal door de software ondersteund.

Afschuiftoepassingen met de Hilti-ontwerpmethode

Voor afschuifwrijving na geïnstalleerde wapeningstoepassingen kan met de Hilti ontwerpmethode een minder diepe verankering worden berekend dan met de ACI 318 afschuifwrijvingsbepalingen.

Zet een nieuwe standaard voor het ontwerp van achteraf geïnstalleerde wapeningen

PROFIS Rebar structural engineering software biedt u een efficiënte methode voor het vermijden van redundantie, kosten en het risico van herbewerkingen die gepaard gaan met ter plaatse ingestorte wapening.

Technische gegevens

Advies & Ondersteuning