About Hilti

Over Ons

Bij Hilti maken en ontwerpen we toonaangevende spitstechnologie, software en services voor de professionele bouwindustrie.

We zijn wereldwijd actief, gevestigd in meer dan 120 landen met meer dan 28.000 medewerkers.

Elke dag ondersteunen onze technologieën indrukwekkende staaltjes van techniek over de hele wereld - van de beroemde kogeltrein in Japan tot metrotunnels diep onder de grootste steden op aarde.

Wij bieden een 360 graden service voor uw bouwproject - van ontwerpsoftware, producten en machines voor op de werf tot training, reparaties, testen en advies. Wij zijn een onestopshop voor de bouw, wereldwijd.

Rechtstreeks samenwerken met onze klanten

Hilti customers

Onze klanten zijn de basis van alles wat we doen.

Daarom hebben we onze eigen rechtstreekse verkoopsteams, waarbij meer dan tweederde van onze Hilti werknemers iedere dag direct samenwerken met onze klanten. Dat zijn 200.000 interacties wereldwijd online, telefonisch en ter plaatse.

Bij Hilti geloven we niet in gewoon op kantoor zitten. Onze verkoopsteams en technici op het terrein werken nauw samen met onze klanten, om oplossingen te vinden om constructies sneller, gemakkelijker en veiliger te maken.

Dit alles bezielt onze innovatie, omdat we weten en begrijpen wat onze klanten echt nodig hebben.

Wij maken en ontwikkelen onze geavanceerde producten

Bij Hilti doen we de dingen graag anders.

We creëren technologieën, software en services, die zich duidelijk van de rest onderscheiden.

We leiden onze eigen onderzoeks- en ontwerplaboratoria, waarbij we samenwerken met de beste technische universiteiten en partners over de hele wereld.

We maken onze producten in Hilti fabrieken en met externe partners, waarbij we ervoor zorgen dat al onze producten voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

We zijn een bedrijf in privaat bezit, gesticht in 1941 door Martin Hilti en vandaag de dag nog steeds eigendom van de familie Hilti. Dus we proberen op lange termijn te bouwen en zijn niet uit op kortetermijnwinst.

Meer over Hilti

Bekijk pagina

ONZE GESCHIEDENIS

Meer informatie
ONDERNEMINGSBESTUUR

ONDERNEMINGSBESTUUR

Meer informatie
Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

Meer informatie