Onze productielocaties

Waar we gereedschappen, verbruiksgoederen en technologieën van Hilti produceren en uitwerken

Schaan, Liechtenstein

Hilti-fabriek in Schaan, Liechtenstein

Onze productiefabriek in Schaan is gespecialiseerd in metalen ankers, rechtstreekse bevestigingselementen, zoals nagels en bevestigingsmiddelen en diamantsegmenten voor boren en zaagbladen.

Ze werd in 1941 opgetrokken en was onze allereerste productievestiging. Doorheen de jaren werd ze aanzienlijk uitgebreid en gemoderniseerd.

In het begin produceerde de vestiging enkel rechtstreekse bevestigingselementen, maar sindsdien werden aan de productielijn ook andere producten toegevoegd.

Omdat de fabriek zich in de buurt van het Hilti Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum bevindt, ligt de focus op de ontwikkeling en productie van vernieuwende producten voordat deze in onze andere sites beschikbaar worden.

In Schaan werken 360 personen, van wie ongeveer 80 leerjongens.

Hierdoor is de fabriek een van de grootste vestigingen voor beroepstraining en -opleiding in de regio van de Rijnvallei. In 2013 won de fabriek de Swiss Lean Award, een onderscheiding voor topprestaties in lean management.

Thüringen, Oostenrijk

Hilti-fabriek in Thüringen, Oostenrijk

Onze vestiging in Thüringen, Oostenrijk, heeft als specialiteit bewerkingstechnologie, assemblage van onderdelen en de eindassemblage van ons (diamant)boor-, afbraak-, zaag- en bevestigingsgereedschap.

Met specifieke teams voor de ontwikkeling van productietechnologie, machine-engineering & vervaardiging van bouw- en van gereedschapsprototypes is deze site van groot belang voor onze innovatie en de snelle invoering van nieuwe producten.

De fabriek werd gebouwd in 1970 en kende sindsdien een gestage groei.

De meest recente uitbreidingen waren in 2009 met de afwerking van de nieuwe productiehal en in 2010 met de overbrenging van de eindassemblageproductie vanuit onze fabriek in Mauren, Liechtenstein.

Hier zijn ongeveer 400 personen tewerkgesteld, van wie 70 leerjongens. Hierdoor is de fabriek een van de grootste vestigingen voor beroepstraining en -opleiding in de regio. In 2009 werd ze uitgeroepen tot de beste beroepstraining en -opleidingsinstelling in Oostenrijk.

Kaufering, Duitsland

Hilti-fabriek in Kaufering, Duitsland

Onze fabriek in Kaufering, Duitsland (Hilti GmbH Industriegesellschaft für Befestigungstechnik), produceert motoren, premium boren, ankerrails, chemische ankers en brandwerende producten.

Ze ontwikkelt en gebruikt moderne productieconcepten, -technologieën en -processen om ze daarna te delen met al onze andere productiesites. Kaufering zorgt door een nauwe samenwerking met onze marketing- en ontwikkelingsafdelingen ook voor innoverende producten.

De fabriek werkt succesvol volgens de principes van lean manufacturing en wist reeds verschillende keren de Manufacturing Excellence Award in de wacht te slepen.

Ze draait op een gestructureerd systeem voor energiebeheer, wat staat voor een verantwoord gebruik van energie en grondstoffen. Bovendien is ze ISO 50001-gecertificeerd.

De productievestiging ligt in de buurt van München en werd begin 1971 in gebruik genomen.

Ze telt 500 personeelsleden, van wie ongeveer 65 leerjongens.

Strass, Duitsland

Hilti-fabriek in Strass, Duitsland

Onze fabriek in Strass (Hilti Kunststofftechnik GmbH) is onze hoofdvestiging voor kunststoftechnologie.

Ze produceert bevestigingsonderdelen zoals plastic ankers en plastic onderdelen voor onze Hilti-producten.

We namen deze fabriek in 1975 over van de Fürstlich Hohenzollersche Hüttenverwaltung. Ze kende verschillende uitbreidingen, de laatste volgde in 2010.

De vestiging is een uitmuntendheidscentrum en spitst zich toe op zowel product- en productietechnologie als kwesties betreffende materialen.

Ze telt 215 personeelsleden, van wie 15 leerjongens.

Kecskemét, Hongarije

Hilti-fabriek in Kecskemét, Hongarije

Beitels, speciale en lange boren, rotsboren, holle boren, zaagbladen voor slijpschijven en diamantboren worden in onze Hongaarse vestiging van Kecskemét vervaardigd.

Het bedrijf werd opgericht in 1989 en de productiecapaciteit werd stelselmatig opgetrokken. Vanaf 2004 werden naast de productieprocessen ook de testactiviteiten op een steeds groter wordend gamma opgestart. Vanaf 2013 lanceerde de fabriek het NQA-programma voor de vervaardiging van HDA-producten.

De eerste productiehal werd afgewerkt in 1994 en kende een aanzienlijke uitbreiding in 2010. In 2012 werd de productieruimte vergroot tot ongeveer 12.000 vierkante meter.

De vestiging in Kecskemét heeft goede banden met een aantal Hongaarse universiteiten en technische hogescholen.

Er werken ongeveer 250 personen.

Matamoros, Mexico

Hilti-fabriek in Matamoros, Mexico

Onze vestiging in Matamoros, Mexico, produceert metalen bouwbevestigingsmiddelen voor onze markten op het westelijke halfrond.

De fabriek is uitgerust met geavanceerde productietechnologieën, waaronder het vormen, stansen en bewerken van metaal plus elektro-galvanisch verzinken en automatische assemblage.

Matamoros startte de productie in 2009 en is de nieuwste fabriek in ons netwerk. Hierdoor werd de toelevering voor klanten in het westelijk halfrond aanzienlijk verbeterd.

Er werken ongeveer 170 personen.

Zhanjiang, China

Hilti plant Zhanjiang China

Onze Chinese vestiging in Zhanjiang werd in 1995 opgezet en groeide gestaag. Bij de meest recente uitbreiding van 2005 verdubbelde de fabrieksoppervlakte tot 55.000 vierkante meter.

Ze is gespecialiseerd in de productie en bijwerking van metalen accessoires en chemische ankers.

Dit omvat de afwerking, coating en assemblage van metalen ankers, evenals de vervaardiging van nagels en basisepoxy.

Er werken ongeveer 330 personen.

Shanghai, China

Hilti-fabriek in Shanghai, China

Onze site in Shanghai werd geopend in 2004 en is gericht op de productie van licht elektrisch gereedschap, met inbegrip van elektro-pneumatische hamerboren en schroevendraaiers met of zonder snoer, snoerloze zagen, haakse slijpers, enz.

Er werken ongeveer 470 mensen die het gereedschap voor verzending ontwikkelen, assembleren en testen.

De vestiging is gelegen in het industriegebied van Xinzhuang en heeft een oppervlakte van 14.500 vierkante meter.

Eurofox, Oostenrijk

Hilti-fabriek Eurofox in Lanzenkirchen, Oostenrijk

Eurofox bevindt zich in het Oostenrijkse Lanzenkirchen en werd in 1993 opgericht.

De Hilti Groep nam het bedrijf over in juli 2011 en breidde de fabriek uit in 2015. Vandaag produceert Eurofox niet enkel een vernieuwend gamma substructuursystemen voor geventileerde gevels en regenschermen, maar is het ook ons competentiecentrum voor buisringen en zware modulaire installatiesystemen.

De gevels van Eurofox werden gebruikt in vele vooruitstrevende bouwprojecten zoals de Gazprom Arena in Sint-Petersburg, “The Corniche” torens in Londen of de 264 m hoge Triumph Tower in Moskou.

De geventileerde gevelsystemen van Eurofox zijn gekend voor hun hoge kwaliteit, grote levensduur, sterke belastinggraad en energie-efficiëntie. De integratie van flexibele en vaste punten in een Eurofox-beugel vermindert het aantal vereiste onderdelen en is ontworpen om de planning en installatie van materiaal te vergemakkelijken.

Los Angeles, VS

Hilti-fabriek in Los Angeles, VS

Onze vestiging in Los Angeles, Hilti US Manufacturing, Inc., vervaardigt zwaar diamantgereedschap.

Ze werd opgericht in 1983 en levert boren en zaagbladen aan aannemers die diamantwerken uitvoeren.

We kochten de onderneming in 2009 en hernoemden ze van Diamond B naar Hilti US Manufacturing, Inc.

Door de site konden we onze positie versterken als wereldwijd leverancier van gereedschap en accessoires voor professionals in de sector van betonwerken, boor- en zaagactiviteiten.

Door hun ervaren verkoopteam konden we doordringen tot de sector van de zware diamantgereedschappen in Noord-Amerika.

De fabriek biedt naast standaardproducten ook klantspecifieke oplossingen op maat aan. Specificatie, productie en verzending van deze producten gebeurt meestal in één werkdag.

Hilti Manufacturing India Private Limited, India

Hilti-fabriek in Navsari, India

Hilti Manufacturing India Private Limited produceert slijpschijven, grote bladen, komschijven en boren voor de algemene markten en de aannemers van diamantwerken.

Het bedrijf werd opgericht in 1971 als Bhukhanvala Diamond Systems Private Ltd. In 2008 nam de Hilti Groep 80% van het bedrijf over en in 2010 kochten we de rest van het minderheidsbelang van de stichtende familie op.

De onderneming werd nadien hernoemd als Hilti Manufacturing India Private Limited. De vier units van HMIPL gevestigd in Navsari, Gujarat, stellen meer dan 500 medewerkers tewerk en hebben eigen teams en faciliteiten voor onderzoek, ontwikkeling en testing.

HMIPL is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 en gespecialiseerd in het mengen en samendrukken van poeder, vrij sinteren en lassen met laser- en condensatorontladingstechnologieën. De vestiging is ook als enige lid in India van de Organisation for Safety of Abrasives (oSa).