Onze verantwoordelijkheid voor het milieu

Onze eigen milieudoelstellingen

Zorg voor het milieu - Hilti's ecologische voetafdrukken

Voor ons gaan milieubescherming en innovatie hand in hand.

In het gehele ontwerpproces van onze gebouwen en tijdens onze wereldwijde activiteiten streven wij ernaar om onze eigen ecologische voetafdruk te verbeteren en onze impact op het milieu te minimaliseren.

Wij hebben onze milieudoelstellingen in lijn met de wereldwijde ISO 14001-normen voor milieubeheer gesteld. Wij controleren zorgvuldig wat wij doen en zorgen ervoor dat wij  onze doelstellingen in de praktijk brengen, waar ter wereld wij ook werken.

Onze eigen gebouwen en transport milieuvriendelijk maken

Voor onszelf streven wij ook de normen na die wij voor onze klanten stellen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar hoe wij milieuvriendelijker kunnen zijn en onze eigen CO2-uitstoot en energie- en waterverbruik in al onze fabrieken, kantoren en vervoer kunnen verminderen.

En het gaat de goede kant op. Hier volgen enkele voorbeelden van wat we hebben bereikt:

Oostenrijk

Fabriek in Thüringen

Ongeveer 80% van de elektriciteit die op het gebied van productie, logistiek en administratie wordt gebruikt is afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen: waterkracht, windenergie en biomassasystemen.

Duitsland

Hoofdkantoor van Hilti

Alle verwarmingsenergie wordt nu uit een gemeenschappelijke biomassacentrale in de buurt gehaald. Ook hebben wij 60 zonnepanelen op het dak van het restaurantgebouw geïnstalleerd.

Liechtenstein

Logistiek centrum in Nendeln en kantoren in Schaan

Doordat wij geothermische energie voor verwarming en koeling gebruiken kunnen wij nu ongeveer 70 procent van de restwarmte opvangen uit de ventilatiesystemen. Ook hebben wij grote zonnepanelen geïnstalleerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk

Maatschappelijk

Meer informatie
Teamleden

Teamleden

Meer informatie
MVO en Klantrelaties

MVO en Klantrelaties

Meer informatie