Ontwerpsoftware, apps en BIM-oplossingen

Van ontwerp en bouw tot gebouwbeheer

Wilt u uw bouwprojecten gemakkelijker, veiliger en productiever maken? Verbeter de manier waarop u werkt door het automatiseren van complexe berekeningen en het minimaliseren van uw behoefte aan gedetailleerde technische expertise.

Maak uw projecten veiliger door handmatige gegevensoverdracht en mogelijke fouten te vermijden.

Lever betere projecten met BIM-planning in het kantoor om clashes en tijdverspilling op het bouwterrein te vermijden. Met cloudgebaseerde toepassingen kunt u de samenwerking van het projectteam verbeteren en krijgt u in real-time toegang tot projectgegevens. 

Hilti’s ontwerpsoftware, apps en BIM-oplossingen zijn gebaseerd op beproefde en goedgekeurde Hilti-technologieën, internationale normen. Met Hilti’s ontwerpmethoden kunt u veilige en betrouwbare toepassingen ontwerpen.

Vertrouw op Hilti-ingenieurs en -kantoorpersoneel die u ter plaatse, online en telefonisch ondersteuning aanbieden in meer dan 120 landen wereldwijd.

Welke Hilti producten vallen onder BIM-ontwerpsoftware

Hilti PROFIS Anchor software

SOFTWARE voor ankerontwerp

Ontwerp anker- en ankerraillsystemen, voetplaten en borstweringen.

Meer informatie
Hilti PROFIS rebar 3D design software

Ontwerpsoftware voor achteraf geïnstalleerde wapeningstaven

Met Hilti PROFIS Rebar kunt u een breed scala aan verlijmingstoepassingen voor wapeningstaven ontwerpen met behulp van Eurocode 2- en Hilti-ontwerpmethoden.

Meer informatie
Firestop Documentation Manager

Brandwering Software

Firestop Selectors en Firestop Documentation Manager. Ontwerp en specificeer brandwerende systemen en beheer al uw documenten met Documentation Manager.

Meer informatie
Logiciel Profis Detection Office pour essais non destructifs

Detectie van verborgen leidingen, kabels en wapeningstaven

Met Hilti’s software PROFIS Detection kunt u, tijdens een niet-destructief materiaalonderzoek, de lay-out en de afmetingen bepalen van verborgen metalen en niet-metalen objecten. Het maakt een gedetailleerde analyse van scangegevens van Hilti-detectiesystemen.

Meer informatie

HILTI BIM/CAD Bibliotheek

Bekijk Hilti’s uitgebreide BIM-/CAD-bibliotheek met Hilti-producten in 2D en 3D op Hilti Online of via onze partners AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal en bimobjects.com

Meer informatie