Uw documentatie in verband met brandwerende afdichtingen volgen en delen

Hilti’s Firestop Documentation Manager

Hilti Firestop Documentation Manager

Documentatie in verband met brandwerende afdichtingen wordt al snel erg complex.

Er zijn veel documenten waaronder technische gegevens, goedkeuringsdocumenten, ontwerpen en foto's van installaties.

Onze Hilti Firestop Documentation Manager CFS-DM helpt u bij het beheren van al deze documentatie.

De oplossing is ook cloudgebaseerd zodat u uw projectplannen en documenten in real-time met uw team kunt delen op het bouwterrein en op kantoor – en bepaalde vergaderingen, e-mailuitwisselingen of telefoontjes kunt vermijden om tijd te besparen.

U kunt ook snel gedetailleerde en op maat gemaakte rapporten samenstellen voor de installatie of inspectie.

Uw ontwerp snel brandwerend maken

Hilti Firestop Documentation Manager

Onze Hilti Firestop Documentation Manager is ontworpen om uw project te versnellen en u tijd te helpen besparen. U kunt hem gebruiken om:

  • Al uw papierwerk en documentatie te beheren tijdens de bouwwerken, voor inspecties en installatie.
  • Een gebouw te beheren zodat u kunt zien wat er geïnstalleerd is en waar – vereenvoudigt aanpassingen en de installatie van nieuwe brandwerende afdichtingen.
  • Toegang te krijgen tot het ontwerp van uw installatie, goedkeuringen en productdocumentatie, en dat allemaal op één plek.
  • De installatiefoto's op uw mobiele telefoon, die u voor en na het aanbrengen van de brandwerende afdichtingen hebt gemaakt, op te slaan en samen met al uw andere documentatie te bewaren.
  • Complexe rapporten op te stellen. Onze Hilti Firestop Documentation Manager stelt snel volledige ontwerprapporten op met alle details van markeringen op de bouwtekening, foto's, PDF's van de goedkeuringssystemen die worden gebruikt voor elke doorvoering - en details over wie wat heeft geïnstalleerd en hoe dit is geïnstalleerd.
  • Onze Hilti Firestop Documentation Manager wordt geleverd met een gratis app voor iOS of Android, zodat u de software op het bouwterrein of op kantoor kunt gebruiken.
  • Er is geen nood aan speciale apparaten - toegang tot uw documenten vanaf uw computer of één van uw mobiele toestellen - van de mobiele telefoon in uw broekzak tot uw tablet.

De Ingenieursdienst van Hilti

Hulp nodig bij uw ontwerp? Onze deskundige Hilti-ingenieurs kunnen ankerbevestigingssystemen voor u ontwerpen. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Hilti-team 

Vraag advies aan een ingenieur