NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze machines

Leer hoe u de productiviteit op de bouwplaats kunt verhogen met snoerloze toestellen en de laatste Nuron accutechnologie: bestel hier snoerloos elektrisch gereedschap van Hilti

Krachtiger en flexibeler dan ooit

Snoerloos elektrisch gereedschap voor professionals

Wees voorbereid op de toekomst met onze nieuwe aanwinst voor onze snoerloze machineportfolio’s op 12 V, 22 V en 36 V: het 22 V Nuron-platform. Eindelijk kunt u al uw toepassingen met snoer en op gas uitvoeren met een enkel snoerloos platform.

Van breken over snijden tot boren en bevestigen. Hilti’s snoerloze machines zijn ontworpen voor maximale resultaten, meer veiligheid en een verhoogd comfort.

Hoe het snoerloze Nuron-platform uw bedrijf kan helpen

Het gemak van één enkel platform

Laat ongeveer 70 machines werken op één enkel 22 V Nuron-platform dat compatibel is met alles, van boormachines tot breekhamers.

Meer werk per acculading

Laat uw machines langer werken op een 22 V platform dat krachtiger is dan machines op 36 V, met snoer of op gas.

Stilstandtijd reduceren

Via ingebouwde diagnoseapparatuur wordt u gewaarschuwd over de status van de accu terwijl uw machineparkbeheer eenvoudiger wordt dankzij de gegevensgestuurde services.

Bescherm uw teams

De veiligheidsoplossingen gaan van systemen voor stofbeheersing tot ingebouwde technologieën die helpen om de risico’s op een terugslag van de haakse slijper te beperken.

Eén platform voor al uw taken

Stroomlijn uw machinepark voor meer flexibiliteit op de werf

Het beheer van verschillende stroombronnen en snoerloze accusystemen over diverse locaties kan u hoofdpijn bezorgen, en dan hebben we het nog niet gehad over de kosten en tijd die hierin kruipen.

Met Nuron zullen al uw machines kunnen werken op één snoerloos platform, van slagschroefmachines tot breekhamers. U zal hierdoor minder accu’s en laders nodig hebben op de werf waardoor u minder afhankelijk bent van machines die op andere stroombronnen werken.

DSH 600-22 met schuurschijf en B 22-170

Meer snoerloos vermogen en autonomie

Werk de hele dag met accu's die het vermogen leveren van gereedschap op snoer en benzine

Nuron is tot twee keer zo krachtig als onze 18 V en 20 V platforms dankzij de accu-machine interface die volledig herzien werd. Voor de meest veeleisende toepassingen, zoals het snijden van stalen leidingen met een benzineslijper of het breken van beton met een breekhamer kunnen twee 22 V accu’s gecombineerd worden. Lichtere toepassingen zoals het vastschroeven van gipsplaten of het uitvoeren van seriële bevestigingen in metaal door middel van een slagschroefmachine zullen sneller en met meer comfort uitgevoerd kunnen worden dankzij de verbeterde ergonomie van de machine.

DSH 600-22 doorslijper op accu

Snijd met 2 sets van twee 12 AH Nuron-accu’s zo veel door beton als met een volle benzinetank

DSH 600-22 bestellen

TE 60-22 SDS-Max boorhamer

Nuron-accu’s en borstelloze motoren leveren tot 3 keer meer werk af per acculading 

TE 60-22 SDS-Max bestellen

TE2000-22 elektrische breekhamer

Combineer twee 12 Ah Nuron-accu’s om tot 2,5 keer krachtiger te zijn dan een 36 V accu

TE2000-22 bestellen

SC 30 WR-22 cirkelzaag

Drie keer sneller en dubbel zo lange looptijd dan zijn voorgangers

SC 30 WR-22 bestellen
Een magazijnier legt een Hilti koffer op een rek in een werfcontainer

Geconnecteerd voor meer productiviteit

Vereenvoudig uw machineparkbeheer met onze gegevensgestuurde services

Reduceer de stilstandtijd met een geconnecteerd platform dat gebruik maakt van de kracht van data zonder dat u uw activiteiten op de werf hoeft stil te leggen.

Ontvang waarschuwingen wanneer uw accu’s vervangen moeten worden zodat u kan blijven werken. Krijg toegang tot diensten die u helpen om vermiste machines terug te vinden of die ongebruikte of opgeslagen machines identificeert. Gebruik door Nuron aangeleverde gegevens om weldoordachte beslissingen te nemen over uw machinepark.

Wilt u nog meer? Hilti Fleet Management en ON!Track klanten kunnen genieten van een groter aanbod aan premium geconnecteerde diensten met Nuron.

Spendeer minder tijd aan het zoeken van vermiste machines

Krijg toegang tot informatie over de laatst bekende locatie van misplaatste machines en uitrustingen met geconnecteerde Nuron-accu’s, machines en laders. 

Vermijd stilstand dankzij waarschuwingen over de accu

Fleet Management-klanten worden automatisch gewaarschuwd wanneer een Nuron-accu vervangen moet worden waardoor zij snel een gratis vervanging kunnen aanvragen. 

Verlaag uw kosten door machines niet dubbel te voorzien

Combineer Nuron met het ON!Track-systeem voor materiaalbeheer om ongebruikte machines of machines op voorraad te identificeren en uit te zoeken waar ze nodig zijn.

Een arbeider staat op een platform met in zijn hand een boor met valbeveiligingssysteem

Veiligheid centraal

Technologieën voor snoerloos gereedschap, ontworpen om uw teams te beschermen

Met Nuron hebben we het aantal snoerloze powertools verhoogd dat is uitgerust met:

  • AVR (Active Vibration Reduction) om hand-armtrillingen te beperken
  • ATC (Active Torque Control) om het risico op terugslag te verkleinen
  • DRS (Dust Removal Systems) om de blootstelling aan stof te verminderen, waardoor het mogelijk is om nagenoeg stofvrij te snijden, boren en breken in beton
  • Valbeveiligingssysteem om het risico op vallende objecten bij het werken op hoogte te verkleinen 

AG 6D-22 haakse slijper

Met Hilti SensTech technologie voor haakse slijpers stopt de machine automatisch wanneer de operator zijn hand wegneemt, bv. bij een val van de machine. En met de 3D ATC wordt vermeden dat de machine plotse, oncontroleerbare bewegingen maakt in eender welke richting.

AG 6D-22 bestellen

BX 3(-L)-22 schiethamer

De BX 3(-L)-22 heeft een kleine terugslag, maakt weinig lawaai en laat u nagenoeg stofvrij werken. En omdat de machine op accu werkt, geniet u van snelle en betrouwbare bevestigingen zonder dat u gaspatronen of andere aandrijfstoffen hoeft op te slaan.

BX 3(-L)-22 bestellen

VC 10-22 stofzuiger

De VC 10-22 zorgt ervoor dat u minder wordt blootgesteld aan stof. Deze machine is krachtig genoeg voor nagenoeg alle taken op de werf en bestaat uit een M high-performance filter met automatische filterreiniging. 

VC 10-22 bestellen

Upgrade nu naar Nuron

Blader door de productcatalogus voor Nuron-machines of gebruik onze selectietool voor snoerloze machines om uw eigen kit samen te stellen. Selecteer gewoon ‘Nuron’ in de filter van het accuplatform.

Bij vragen over de upgrade naar Nuron kunt u contact opnemen met onze klantendienst of uw account manager.

Log in om verder te gaan