Hoe werkt B2B e-procurement?

Ontdek onze B2B e-procurement oplossingen die onze Hilti-systemen direct aan die van u koppelen.

e-Procurement B2B

Datasourcing

Punchout/OCI-link naar Hilti-website

Indien u rechtstreeks bij Hilti Online wilt kopen, kunnen wij naar uw systeem verwijzen met een Punchout/OCI. Zo wordt de inhoud van uw Hilti-winkelwagen direct in uw aankoopsysteem ingevoerd om zo uw aankoop te vereenvoudigen.

eCatalogus

U kunt ook een op maat gemaakte digitale productcatalogus ontvangen. Hierin staan de nettoprijzen in de meest voorkomende formaten zoals MS Excel, BMEcat, XML enz.

Data-uitwisseling

Directe EDI-verbinding 

Electronic Data Interchange (EDI) is een directe verbinding tussen uw systeem en dat van ons. Dit is vooral handig als u een vaste klant bent.  EDI ondersteunt verschillende transacties, waaronder Orders, Orders Responses, Ship Notes en Invoices. Het is ook beschikbaar in een verscheidenheid aan formaten zoals ANSI, X12, cXML en iDoc.

Digitale aankoop-ecosystemen 

Digitale aankoop-ecosystemen vergemakkelijken de verbinding tussen onze systemen en die van u. Ze bieden een snelle connectiviteit, helpen om uw purchase-to-pay proces op één platform te beheren en bieden verschillende opties voor aankoop, variërend van e-markten tot EDI. Bij Hilti werken wij met een uitgebreid netwerk van digitale aankoop-ecosysteempartners, zowel lokaal als internationaal.

Dit zijn onder andere Cegedim, Coupa, Ariba®, Jaggaer, SupplyOn, Symbrio, en Hubwoo. Wij introduceren voortdurend nieuwe partners zodat u via uw favoriete ecosysteem verbinding met ons kunt maken. 

Bestellen via e-mail 

Als u liever via e-mail bestelt, kunnen we uw bestelling versnellen door uw e-mail om te zetten in een geautomatiseerd order. 

Neem contact met ons op voor meer informatie