Bereikbaarheid tijdens de zomerperiode

bereikbaarheid herfstperiode

Hilti Stores

Hilti Store

Op dinsdag 23 augustus 2022 zijn alle Hilti Stores GESLOTEN.

Onze website is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en is het snelste kanaal voor informatie, bestellingen en reparaties.

Vind uw Hilti Store

Hilti Klantendienst

Hilti klantendienst

Geen uitzonderlijke sluitingsdagen in deze periode

Contacteer ons

Website hilti.be | Hilti Mobile App

Hilti Online www.hilti.be

Onze website is altijd 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar.
Bovendien is de standaard levering bij aankoop gratis indien het bedrag van uw aankoop hoger is dan €250!

Log in of registreer

Ontdek onze vernieuwde Hilti Mobile App!

Deze app biedt u de mogelijkheid uw professioneel Hilti materiaal te scannen met de smartphone of tablet.

Hierdoor kan u:

• alle eigenschappen van elk product in onze catalogus bekijken
  • direct uw producten bestellen zonder manuele opzoeking
  • uw toestellen beheren in Fleet Management

Log in of download:

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/hilti-mobile-app/id996439367?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hilti.mobile.hiltionline&hl=en

Logistiek | reparaties

Logistiek en reparatie tijdens eindejaarsperiode

LEVERINGEN

• Geen levering/ophaling in Hilti Store mogelijk tijdens de sluitingsdagen van de winkel.

Meer informatie

REPARATIES

U kunt 24/7 een reparatie aanvragen via onze website. Zelfs op sluitings- en feestdagen.