NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze slagschroefmachines

Laat me snoerloze slagschroefmachines van 12 V en 22 V zien die zijn ontwikkeld voor lichte en zware schroeftoepassingen in metaal, hout en beton

Laat me snoerloze slagschroefmachines van 12 V en 22 V zien die zijn ontwikkeld voor lichte en zware schroeftoepassingen in metaal, hout en beton
SID 6-22 Snoerloze slagschroefmachine Krachtige snoerloze slagschroefmachine met snelle koolborstelloze motor en nauwkeurige hantering die u nodig hebt om tijd te besparen bij het aanbrengen van een grote hoeveelheid bevestigingen (Nuron-accuplatform)
SID 4-22 Snoerloze slagschroefmachine Compacte koolborstelloze slagschroefmachine geoptimaliseerd voor betrouwbaarder en efficiënte niet-structurele bevestiging in hout en metaal (Nuron accu platform)
SID 2-A12 Snoerloze slagschroefmachine Subcompacte slagschroefmachine op accu met 12V Li-ionaccu met koolborstelloze motor en zeskantopname van 1/4", voor wanneer u bereikbaarheid en laag gewicht nodig hebt, zonder hoge koppel te verliezen
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()

Snoerloze slagschroefmachines

Lichte, compacte slagschroefmachines voor schroefbevestiging in beton, metaal en hout

Met ons aanbod aan lichte, compacte slagschroefmachines kunt u lichte tot zware schroef- en bevestigingstoepassingen uitvoeren met honderden of zelfs duizenden bevestigingen per dag. Andere voordelen zijn het lagere gewicht en de verbeterde ergonomie zodat er comfortabeler gewerkt kan worden tijdens repetitieve taken zoals bouten, verankeren en schroeven of bij bovenhoofds werken. Dankzij het 22 V Nuron-platform presteren onze machines even krachtig als machines met snoer, maar dan zonder het ongemak.

Afbeelding slagschroefmachine

De juiste machine voor elke toepassing

Voor de meer veeleisende toepassingen kunt u de SID 6-22 gebruiken die duizenden bevestigingen per dag aankan. Wanneer u maar tot 100 bevestigingen per dag hoeft uit te voeren, kan u de SID 4-22 uitproberen. De SID 4R-22 is bovendien compact genoeg om te passen in kleine ruimtes, met genoeg lengte om zo ver te geraken als nodig is.

Afbeelding bout

Hogere bevestigingssnelheid

Onze borstelloze motoren, betrouwbare en verbeterde prestaties en snellere inschakeltijden helpen u om sneller te schroeven en dus meer gedaan te krijgen in minder tijd. Dankzij de versnellingen en elektronische snelheidsregeling kunt u, naargelang de vereisten, gemakkelijk schakelen tussen schroefsnelheid en koppel.

Afbeelding accu

Langere gebruiksduur per acculading

De 22 V lithium-ion Nuron-accu’s, de doeltreffendere borstelloze motoren en de efficiëntere hamermechanismen maken het mogelijk langer te werken met één enkele laadbeurt.

Afbeelding licht/zon

Betere verlichting op de werf

Onze slagschroefmachines hebben verschillende verlichtingsopties, zoals een lichtring rond de boorkop voor de SID 4-22 die op elk moment, zowel overdag als 's nachts en zelfs in kleine ruimtes, zorgt voor de nodige verblindingsvrije verlichting. 

SID 4-22 slagschroefmachine

Betaalbaar én productief

Het juiste vermogen voor iedere taak

Als u maar tot 100 bevestigingen per dag hoeft uit te voeren, zal een superkrachtige slagschroefmachine van het allerhoogste segment alleen maar een flinke hap uit uw budget nemen. De SID 4-22 is daarentegen een kleine, compacte en lichte slagschroefmachine die ideaal is voor de minder veeleisende taken zoals prefab- en bekistingswerken. Deze betaalbare maar robuuste machine spaart u tijd en geld uit zowel bij de aankoop als bij reparatie.

SID 6-22 slagschroefmachine

Verlicht uw werkzone

Geen gedoe meer om goed zicht te krijgen op uw toepassingen

Ledereen heeft zich tijdens het werken wel al eens geërgerd aan een gebrek aan licht. Misschien zit u wel in een race tegen de klok en probeert u een metalen profielplaat te bevestigen terwijl het al aan het schemeren is. Of u brengt een gipsplaat aan maar hebt niet genoeg licht om te zien wat u doet. Probeer dan de SID 6-22 in plaats van een extra lichtbron te zoeken of de klus te staken om deze de volgende dag te hervatten. Deze machine heeft een lichtring rond de boorkop voor een helder en vrij zicht op uw toepassing zodat u ook vroeg in de ochtend of 's avonds kunt werken. 

Veelgestelde vragen bij het kopen van snoerloze slagschroefmachines

Waarvoor wordt een snoerloze slagschroefmachine gebruikt?

Slagschroefmachines hebben dezelfde rotatiekracht als een boormachine met dat verschil dat ze nog meer efficiëntie bieden bij het bevestigen van schroeven en moeren. Ze zijn veiliger en sneller bij het schroeven van bevestigingsmiddelen in hardere basismaterialen zoals staal, hout, metselwerk en beton.

Wat is het verschil tussen een snoerloze boormachine en een snoerloze slagschroefmachine?

Het grootste verschil tussen een schroefmachine en een slagschroefmachine zit in het vermogen en het toerental. Slagschroefmachines hebben een hoger toerental en meer koppel dan boormachines en zijn beter voor het bevestigen van schroeven terwijl boormachines ideaal zijn voor het boren van gaten. Bovendien zijn slagschroefmachines doorgaans kleiner en lichter dan boormachines waardoor ze bij langdurig gebruik comfortabeler aanvoelen en ook in kleine ruimtes gebruikt kunnen worden.

Waarop moet ik letten bij het kiezen van een snoerloze slagschroefmachine?

Veiligheid: Bij foutief gebruik kunnen power tools letsels of materiële schade veroorzaken. Het voordeel van slagschroefmachines is dat ze niet terugslaan en uitstekende prestaties leveren. De slagschroefmachine stuurt zijn energie naar de aandrijfkop en niet naar uw pols, wat het risico op vermoeidheid en letsels aan de pols verkleint.

Vermogen: Wanneer u van plan bent een groter aantal bevestigingsmiddelen aan te brengen (meer dan 100 per dag), zal u meer vermogen (meer koppel) wensen net als een accu die langer meegaat.

Koppelcontrole: Twee of meer versnellingen of koppelinstellingen op uw slagschroefmachine geven u meer koppelcontrole, waardoor het risico op schade aan de bevestigingsmiddelen of de basismaterialen afneemt.

Ergonomie: Wanneer u uw slagschroefmachine langere tijd gebruikt, is het belangrijk dat de machine gemakkelijk te hanteren is. Kies steeds voor een lichtere machine met ergonomische greep.

Duurzaamheid: Het design van de motor, het hamermechanisme, de elektronica en de behuizing zouden perfect op elkaar afgestemd moeten zijn, waardoor uw slagschroefmachine jaren kan meegaan.

Druk uw kosten door te kiezen voor één platform

Houd het bij één machineplatform. Dit helpt bij het stroomlijnen van uw machinepark en het verruimen van uw collectie. Met Hilti’s 22 V Nuron-platform kunt u meer dan 70 machines laten werken, van boormachines tot afkortgereedschappen.

Ontdek het Nuron-platform

Laat uw machinepark vlot draaien

Regularly replace tools in your fleet with the latest models with Hilti Fleet Management, avoiding costly downtime and complying with the latest safety standards. 

Optimaliseer uw machinepark met Hilti Fleet Management

Kies de juiste bits voor uw toepassing

Kies de duurzame bits, schroeven, bouten, bithouders en moeraanzetters die speciaal ontworpen werden voor de Hilti power tools met snelwisselmechanisme.

Ontdek onze bits en dopsleutels voor schroefmachines
Log in om verder te gaan