NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Kabelophangsysteem

Kabelophangsystemen voor het installeren van ventilatiesystemen in droge binnenomgevingen

Kabelophangsystemen voor het installeren van ventilatiesystemen in droge binnenomgevingen
MW-C plafondclip Multifunctionele lusklem voor de bevestiging van MW-kabelophangsystemen op alle verticale, horizontale of hellende oppervlakken
MW-DH dekhaak Trapeziumvormige plaathaak voor ophanging van MW-kabelophangsystemen aan metalen dek
MW-EB oogbout Verzinkte oogbout voor het verbinden van geschikte armaturen met MW-kabelophangsystemen
MW-CL railvergrendeling Verstelbare railvergrendeling voor het bevestigen van schoren aan kabels bij de montage van trapezes
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een medewerker installeert een MW-ophangkabel ter ondersteuning van een leiding

MW-ophangsysteem

Verkort de installatietijd met 75 %

Win aan flexibiliteit bij het installeren van ventilatiebuizen, kabels en rails met een veilig, eenvoudig en onopvallend systeem.

Wat als u een systeem zou hebben waarmee u ventilatiebuizen, spiraalkanalen, kanalen en lampen vrijwel onzichtbaar kunt bevestigen in slechts 25 % van de gebruikelijke tijd? Met het Hilti MW-kabelophangsysteem is dit nu mogelijk.

De belangrijkste voordelen van het systeem:

Een daling van de installatietijd en de arbeidskosten met 75 %

U hebt niet veel extra componenten of toestellen nodig, daarom gaan uw medewerkers zeker 4 keer sneller dan met traditionele methoden - zoals draadstangen - zelfs als ze achteraf aanpassingen moeten uitvoeren.  

Uw medewerkers besparen tijd en uw bedrijf bespaart arbeidskosten!

Gegarandeerde veiligheid dankzij een intelligent mechanisme

De zelfsluitende grendels kunnen zonder gereedschap of sleutels worden gebruikt en zorgen voor een betrouwbare vergrendeling van het systeem tijdens de montage.  

U kunt ook probleemloos nivelleringen en daaropvolgende aanpassingen realiseren of veilig en probleemloos een grote bovenhoofdse afstand aanhouden.

Compatibel met de gangbare installatiesystemen

Zo kunt u het MW-kabelophangsysteem gebruiken met onze railsystemen (MT/MQ/MM) en MVA-ventilatiecomponenten.  

Zo beschikt u over een praktische alles-in-één bevestigingsoplossing. Daarnaast kunt u uw voorraden verder beperken dankzij het bijzonder veelzijdige systeem.

Uiterlijk

De metalen ophangkabels staan niet alleen garant voor veiligheid en robuustheid, ze zijn ook discreet en praktisch onzichtbaar. 

Een praktische oplossing voor architecten en bouwheren die de voorkeur geven aan open plafonds en zichtbare toevoerleidingen.

Dankzij hun robuuste constructie zonder kunststof onderdelen zijn de sloten van het kabelophangsysteem perfect bestand tegen zware omstandigheden ter plaatse.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide brochure.

Systeemoverzicht

Loading
Afbeelding van de moer van het MW-kabelophangsysteem

Eenvoudige installatie

Met het MW-kabelophangsysteem wordt de installatie kinderspel

Dankzij een moer aan de bovenkant van het slot kunt u het systeem na installatie met één hand sluiten en vergrendelen – u hoeft alleen maar op een knop te drukken om de aanpassing achteraf uit te voeren zonder iets te hoeven demonteren. 

Het systeem wordt geleverd in de vorm van kant-en-klare kits. De voorbereidingsstap - snijden, ontbramen - is dus niet meer nodig.

Log in om verder te gaan