NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Diamantkabel en wandzagen

Kom erachter hoe onze diamantwandzagen en kabelzagen zorgen voor een gemakkelijke hantering bij structurele aanpassingen en zware sloopwerkzaamheden aan beton

Scie murale Hilti DS-BG 80 découpant un mur en béton

VEREENVOUDIG HET DIAMANTZAGEN

Verhoog uw productiviteit op de werf

Ontdek hoe Hilti het diamantzagen vereenvoudigt met zijn technologische innovaties en zijn verbruiksgoederen voor zware zaagtoepassingen: onze wandzagen, zagen met kabel en onze zaagoplossingen op maat verbeteren uw productiviteit ongeacht het type werf door de performantie van de diamanttechnologie.

ONZE ZAAGOPLOSSINGEN

ONZE MACHINES VOOR HET ZAGEN MET DIAMANTSCHIJVEN

Scie murale télécommandée Hilti DST 20

Ontdek ons gamma

Wij geloven in het uitdenken van oplossingen om uw productiviteit op de werf te verbeteren. Daarom investeren we voortdurend in de innovatie van onze machines voor het zagen in beton. U kunt niet enkel genieten van onze allernieuwste innovaties voor het zagen en slijpen van beton en gewapend beton, maar ook van onze knowhow over performante elektrische machines die bestand zijn tegen de meest extreme werkomstandigheden (water, stof ...).

Onze technisch zeer geavanceerde wandzagen zijn eenvoudig van de ene werf naar de andere te verplaatsen en leveren indrukwekkende zaagprestaties voor zowel kleine als grote werken waarbij precies zagen in beton een must is. 

Ontdek ons gamma wandzagen

ONZE KABELMACHINES VOOR HET ZAGEN MET DIAMANTSCHIJ

Scie à câbles diamantés Hilti sur un chantier de démolition

Eis de grootste precisie voor uw zaagtoepassingen

De zaagsystemen met kabel van Hilti koppelen sterke prestaties aan comfort en veiligheid.

Deze oplossingen bieden uw bedrijf nieuwe mogelijkheden en bijna onbeperkte toepassingen voor het zagen en slijpen in beton.

We streven ernaar om gepersonaliseerde diamantoplossingen aan te reiken voor uw zaag- en slijpwerk in beton of voor het inslijpen van technieken. 

Ontdek ons gamma

ONZE ZAAGOPLOSSINGEN OP MAAT

Scie à câble diamanté sur mesure Hilti

Verleg de grenzen van het zagen en slijpen met oplossingen die afgestemd zijn op uw werven

Hilti kan begeleiding en oplossingen op maat aanbieden die afgestemd zijn op zeer specifieke omgevingen zoals het zagen in kerncentrales of op boorplatformen.

Onze technisch zeer geavanceerde wandzagen zijn eenvoudig van de ene werf naar de andere te verplaatsen en leveren indrukwekkende zaagprestaties voor zowel kleine als grote werken waarbij precies zagen in beton een must is. 

ZAGEN OP MAAT

Onze zaagoplossingen op maat voor elke situatie

Repoussez les limites du sciage avec des solutions adaptées pour chacune de vos problématiques chantiers, même les plus extrêmes.

Log in om verder te gaan