NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze slagmoersleutels

Laat me snoerloze slagmoersleutels van 22 V zien die zijn ontwikkeld voor lichte en zware schroefanker- en bouttoepassingen in metaal, hout en beton

Laat me snoerloze slagmoersleutels van 22 V zien die zijn ontwikkeld voor lichte en zware schroefanker- en bouttoepassingen in metaal, hout en beton
SIW 2-A12 Snoerloze slagmoersleutel Snoerloze slagmoersleutel van subcompacte klasse met 3/8" aambeeld met wrijvingsring voor zuinig verankeren en vastschroeven, vooral op krappe plaatsen
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Snoerloze slagmoersleutel SIW 4AT-22

Snoerloze slagmoersleutels

Ontdek ons gamma snoerloze slagmoersleutels voor al uw toepassingen

 

Voorbij zijn de dagen dat de enige manier om een krachtig koppel te verkrijgen was om te vertrouwen op een elektrisch toestel op snoer. U verdient de bewegingsvrijheid die onze draadloze slagmoersleutels bieden.

Met ons nieuwe Nuron 22V snoerloze platform krijgt u meer werk gedaan met minder uitvaltijd om de accu te vervangen.

De beste snoerloze slagmoersleutel in zijn klasse

Ook bekend als slagmoeraanzetter of slagtol, is de slagmoersleutel het essentiële toestel voor het losdraaien van de hardnekkigste moeren of het efficiënt vastschroeven van pluggen, bouten en andere bevestigingen voor alle soorten toepassingen. In zijn snoerloze, accu-aangedreven versie biedt de slagmoersleutel autonomie en gebruiksgemak die zeer worden gewaardeerd door bouwprofessionals die hem dagelijks gebruiken.

Met een koppel tot 800 Nm behoren onze snoerloze slagmoersleutels tot de meest efficiënte in hun klasse, vooral bij het vast- en losschroeven van pluggen, bouten of het bevestigen van buizen. In combinatie met de Nuron 22V lithium-ion batterij kunt u met ons assortiment snoerloze slagmoersleutels urenlang doorwerken. Wij bieden ook een volledig assortiment lange en korte slagmoerdoppen met schachten van 1/4", 3/8", 1/2" en 3/4" voor het aandraaien van ankers of bouten. 

Benieuwd hoe u de meest geschikte snoerloze slagmoersleutel kiest voor uw eisen en beperkingen op de werf? Ontdek hieronder de kenmerken van elk van onze machines.

Kenmerken en voordelen

De Nuron-accutechnologie

Het Nuron lithium-ion-accuplatform vergroot de werkingsduur per laadbeurt waardoor ook de productiviteit stijgt. Met onze snelle laders bespaart u tijd.

Sterk gemaakt

Hilti-klanten weten dat onze elektrische machines langer meegaan. Met de koolborstelloze motor en het aambeeld met wrijvingsring (varkenshaar) in onze slagmoersleutels kunt u erop rekenen. 

Groter gebruikerscomfort

Deze slagmoersleutels zijn korter en lichter dan hun voorgangers waardoor het comfort groter wordt om de hele dag lang ankers en bouten vast te schroeven.  

Sneller werken

Door de twee snelheidsinstellingen op onze slagmoersleutels kan u bevestigingsmiddelen sneller vastzetten. Bovendien zorgt de ledlamp voor meer precisie. 

Snoerloze slagmoersleutel SIW 8-22

Werkt u in een kleine ruimte?

De Hilti-ingenieurs hebben ingezet op veelzijdigheid en comfort waardoor ze zowel de lengte als het gewicht van de slagmoersleutels met 20% konden verminderen. Door hun compacte ontwerp kunnen de slagmoersleutels SIW 4 AT-22, SIW 4R-22, SIW 6-22 en SIW 8-22 ook in kleine ruimten volledig hun ding doen.

Deze elektrische machines werken op het Nuron accuplatform en hebben een trekker met variabele snelheid waardoor u beschikt over twee snelheden om het koppel onder controle te houden. Door onze verbeterde ledlamp heeft u altijd een goed zicht op het werkoppervlak. 

Toepassingen

Bevestigen van HUS-ankers in beton

 

 • Structurele en niet-structurele basisplaten 
 • Bekisting  
 • Handrails 
 • Plaatsing van betonschroefankers

Bevestiging van metaalbouten in staal

 

 • Structurele en niet-structurele staalconstructies 
 • Handrails 
 • Rekken 
 • Plaatsing van machines en uitrustingen

 

Vastdraaien van vertragingsbouten in hout

 

 • Betonbekisting
 • Houten structuren

 

Kies het juiste koppel voor uw toepassing

Snoerloze slagmoersleutel SIW 4AT-22

De snoerloze slagmoersleutel SIW 4 AT-22 1/2"

 • Type aambeeld: palpen van 1/2"
 • Maximumkoppel: 214 Nm

 

SIW 4AT-22 bestellen
SIW 4R-22

De snoerloze slagmoersleutel SIW 4R-22

 • Type aambeeld: palpen van 3/8"
 • Maximumkoppel: 106 Nm
SIW 4R-22 bestellen
Snoerloze slagmoersleutel SIW 6-22

De snoerloze slagmoersleutel SIW 6-22 1/2"

 • Type aambeeld: wrijvingsring van 1/2" 
 • Maximumkoppel: 450 Nm

SIW 6-22 bestellen
Snoerloze slagmoersleutel SIW 8-22

De snoerloze slagmoersleutel SIW 8-22 1/2"

 • Type aambeeld: wrijvingsring van 1/2" 
 • Maximumkoppel: 1000 Nm 

SIW 8-22 bestellen
Snoerloze slagmoersleutel SIW Nuron

Toebehoren

Vind wat u nodig heeft voor uw toepassing

Kies uw dopsleutels

SI-S 1/2" S korte impact dopsleutel

Kies voor meer compacte taken de korte impact dopsleutels van Hilti op de snoerloze slagmoersleutel.

Korte impact dopsleutels bestellen

1/2" S-NSD Impact dopsleutelset

De lange dopsleutels voor slagmoersleutels van Hilti zijn ideaal voor het bereiken van dieperliggende bevestigingsmiddelen.

Lange impact dopsleutels bestellen

Ontdek waarin Nuron het verschil maakt

Met Nuron kunnen al uw machines op één en hetzelfde snoerloze platform werken met een langere levens- en werkingsduur van de accu. U heeft minder accu’s en laders op de werf nodig, terwijl u toch meer werktijd krijgt met machines die meer vermogen kunnen leveren dan 36 V, met snoer of op gas.

Meer weten over Nuron

Diensten om uw productiviteit te verhogen

Vermijd kostbare stilstand, verhoog de productiviteit en beheers de voorraad en kosten met onze verbonden diensten. Wij bieden een reeks oplossingen om uw team en materieel probleemloos te laten functioneren.

Meer weten over onze diensten
Log in om verder te gaan