Hilti products and technology

Ontworpen om werven veiliger en productiever te maken

Vernieuwende technologieën om de gezondheid van bouwarbeiders te beschermen

Wij begrijpen hoe gevaarlijk bouwwerven kunnen zijn, ongeacht of u op hoogtes dan wel in moeilijk bereikbare plaatsen werkt. Dat is waarom we een duidelijk gedefinieerde procedure voor gezondheid, veiligheid en milieu (HSE) volgen tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten: zo werken we voortdurend aan gezondheids-, veiligheids- en milieugerelateerde aspecten van nieuwe systemen of producten. Dit maakt werven niet alleen veiliger, maar het bespaart ook tijd ter plaatse en houdt zo projecten productief en op schema.

Onze vernieuwende technologieën zijn ontworpen om bij het volgende te helpen:

 • Stof
  Onze stofverwijderingssystemen (DRS) zuigen stof efficiënt op bij de bron. We bieden ook alternatieve werkmethodes zoals rechtstreekse bevestiging. 
 • Hand- en armvibratie
  Hilti's actieve vibratiereductie (AVR) vermindert vibratie met twee derden in vergelijking met conventionele technologieën. Ze helpt ook bij het vermijden van aanverwante gezondheidsproblemen en zorgt ervoor dat onze producten en machines langer gebruikt kunnen worden. 
 • Werken op hoogte
  Werken op hoogte is een van de meest voorkomende oorzaken van letsels in de bouwsector. Onze systemen kunnen helpen bij het vermijden van dit soort letsels, inclusief onze actieve koppelregeling (ATC), elektrische machines op accu, de DX-paalmachine, snelle “draai-en-vergrendel”-assemblagesystemen voor installatiekanalen en onze machines voor lasermeting en uitlijning. 
 • Ergonomische producten
  Al onze producten werden ontworpen om ergonomisch te zijn. Dit betekent onder meer een goed geplaatst handgreepdesign, een geoptimaliseerd gewicht en evenwicht van de machine en een op bediening gericht productontwerp. 

 • Geluid
  Geluid op de werf is een ernstige risicofactor voor gehoorverlies, en we werken onophoudelijk om de geluidsniveaus van onze machines en technologieën te verlagen. 

 • Ecologisch bouwen – Clean-Tec
  Ons eigen “Clean-Tec”-label streeft naar het bereiken van een lage impact op het milieu en ondersteunt alle standaarden voor ecologisch bouwen. Een zorgvuldig geselecteerde groep van producten in sleuteltoepassingen dragen het Clean-Tec-logo. Dit toont dat ze de wettelijke vereisten overstijgen en dat ze voldoen aan de standaarden voor ecologisch bouwen, zoals LEED, BREEAM, DGNB en HQE. Die dragen bij aan het behalen van uw certificaat voor ecologisch bouwen, ze verhogen de bouwefficiëntie en helpen om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen.

Onze belangrijkste initiatieven op het vlak van gezondheid, veiligheid en het milieu

Technologie en producten

Ontworpen met productiviteit, veiligheid en het milieu indachtig

Meer
Hilti services

Diensten

Gezondheid, veiligheid en productiviteit van de gebruiker verbeteren

Meer
Hilti’s veiligheid en gezondheid op het werk

Veiligheid en gezondheid op het werk

Kom meer te weten over Hilti als verantwoordelijke instelling met betrekking tot zijn werknemers

Meer

Milieu

Kom meer te weten over Hilti als verantwoordelijke instelling met betrekking tot het milieu

Meer