Veiligheid en gezondheid op het werk

Onze werkomgeving en verantwoordelijkheid tegenover onze teamleden

Promoten van een gezonde levensstijl bij onze werknemers

PROMOTEN VAN GEZONDHEID

Enkele van de manieren waarop wij een gezonde levensstijl bij onze werknemers promoten is door sponsoring van talrijke vrijetijdsgroepen met een focus op sportactiviteiten, door het voorzien van fitness- en trainingsmogelijkheden, door preventieve gezondheidscontroles en door gezonde voeding in onze personeelsrestaurants.

In 2015 opende ons hoofdkantoor in Liechtenstein zijn bedrijfsgym “Innofit”. Een specialist in bedrijfsgeneeskunde ondersteunt en adviseert onze werknemers op het hoofdkantoor in Liechtenstein op het vlak van vermijden van werkgerelateerde ziekten. Dit omvat het aanbieden van handige reisgerelateerde vaccinaties en bijstand voor re-integratie op de werkplek na een ongeval of ernstige ziekte.

Evenwicht werk-privéleven

Wij begrijpen dat de werkplek snel aan het veranderen is: velen onder ons proberen nu om engagementen thuis en op het werk in evenwicht te brengen. Wij verwachten veel van onze Hilti-teamleden en geven iedereen binnen het bedrijf uitdagende doelstellingen.

Maar tegelijk geloven we in een zorgzame cultuur waarbinnen mensen ondersteund worden en zich goed kunnen voelen. En daarom is het evenwicht werk-privéleven erg belangrijk voor Hilti.

Wij geloven in het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en in het vinden van flexibele werkwijzen, met inbegrip van een mobiel kantoor of thuiswerk. In Schaan (Liechtenstein) openden we ook ons eigen kinderdagverblijf voor kinderen van onze teamleden. Hiermee willen we een meer aantrekkelijke werkgever zijn.

En dat lijkt te werken: 92% van onze teamleden zegt trots te zijn om voor Hilti te werken en we winnen bovendien regelmatig awards in de hoedanigheid van “Great Place to Work” (“Geweldige werkplek”).

CARRIÈRES OP LANGE TERMIJN

Wij weten dat het langetermijnsucces van ons bedrijf op onze mensen gebouwd wordt. Daarom willen wij onze teamleden kansen geven om te groeien en om zich persoonlijk te ontwikkelen.

We hebben een opendeur-managementbeleid met regelmatige beoordelingen om doelstellingen en training te monitoren. Veel van onze teamleden hebben lange carrières bij Hilti.

Wij moedigen carrièrebeweging doorheen het bedrijf aan en steunen onze teamleden in hun voortdurende leer- en ontwikkelingsproces. 80% van de managementposities bij Hilti wordt vanuit het bedrijf zelf gevuld. 

Flexibel werken

Ik heb een voltijdse baan, maar ik ben ook mama. Daarom vind ik het heel fijn dat Hilti een kinderdagverblijf heeft, een crèche: zo weet ik dat er heel goed zorg gedragen wordt voor mijn zoon en dat hij in de buurt is. Als er iets met hem gebeurt, kan ik er snel heen. En dat waardeer ik.

Melania Sanchez
Productmanager, Schaan

Sanchez, productmanager Hilti

Onze belangrijkste initiatieven op het vlak van gezondheid, veiligheid en het milieu

Technologie en producten

Ontworpen met productiviteit, veiligheid en het milieu indachtig

Meer
Hilti services

Diensten

Gezondheid, veiligheid en productiviteit van de gebruiker verbeteren

Meer
Hilti’s veiligheid en gezondheid op het werk

Veiligheid en gezondheid op het werk

Kom meer te weten over Hilti als verantwoordelijke instelling met betrekking tot zijn werknemers

Meer

Milieu

Kom meer te weten over Hilti als verantwoordelijke instelling met betrekking tot het milieu

Meer