Productiviteitsadvies

Advies over productiviteit op uw werven

Uw volledige bedrijfspotentieel realiseren

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van werknemers, locaties, machines en ander materiaal? Verliest u onnodig veel tijd met het zoeken naar spullen die zich ergens in uw magazijn moeten bevinden? Verdwijnt er soms materiaal op uw werven waardoor u geld moet voorzien voor vervanging?  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de kopzorgen die gepaard gaan met het beheren van een bouwproject en vaak de uitvoering van uw echte job verstoren.

U hoeft niet te kiezen tussen productiviteit en veiligheid

Please enter alternative text here (optional)

Enkele van de grootste uitdagingen binnen de bouwsector zijn de kostenbeheersing, de naleving van de voorschriften en het beheer van uw werknemers zodat u er steeds voldoende bekwame medewerkers beschikbaar zijn om de klus tijdig te klaren.  

De kosten veroorzaakt door inefficiënte processen, ongeplande kosten en niet productieve werknemers kunnen oplopen tot wel 25% van de volledige kostprijs van een project en zo een negatieve impact hebben op uw bedrijf en winstgevendheid.  Ons volledig aanbod Service Solutions lost al deze problemen op terwijl u zich kan concentreren op het succesvol uitvoeren van uw opdracht. Ons pakket omvat een end-to-end oplossing inclusief de tracering, garantiedekking en upgrades van machines zodat uw machines en werknemers optimaal blijven presteren.  

Laat niets over aan het toeval, win bij één van onze experts inlichtingen in over ons productiviteitsanalyse en ontdek hoe wij u kunnen helpen kosten te besparen terwijl uw productiviteit toeneemt.     

Belangrijkste aanjagers van werfproductiviteit

Snoerloze combihamer met geïntegreerd stofverwijderingssysteem

Moderne uitrusting gebruiken

Er zijn talloze merken en types van machines om uit te kiezen.  

De keuze van uitrustingen en machines voor de bouwsector lijkt eenvoudig maar heeft vaak invloed op de hoeveelheid tijd en energie die nodig is om een opdracht te voltooien. 

De impact ervan op de productiviteit van een project is bijgevolg enorm.   Voorzien van de allernieuwste machines neemt de productiviteit van uw werknemers toe. 

En indien u kiest voor een degelijke partner die u te hulp snelt in geval van storingen, dan vermijdt u dure vertragingen die te wijten zijn aan onbetrouwbare machines.

De echte kostprijs van uw machinepark kennen

Heeft u ooit stilgestaan bij hoeveel uw machines u werkelijk kosten?  

De aankoopprijs van uw machines is gewoonlijk slechts het begin, want als eigenaar sta je ook in voor de vele directe en indirecte kosten. Gaande van de kosten voor herstel, onderhoud, kalibratie en accu's tot de tijd die het vergt om uw machinepark te organiseren.  

Om de werkelijke kosten van uw machines te berekenen moet u dus eerst de directe en indirecte kosten in kaart brengen. De aankoopprijs is vaak maar het topje van de ijsberg. 

Veiligheid en risico’s beheren

Werfdiefstallen zijn schering en inslag omdat de werknemers die er rondlopen vaak niet gecontroleerd worden. 

Om het risico op werfdiefstal te verminderen moet u duidelijk alle uitrusting en materiaal inventariseren. Bovendien zet dit werknemers aan tot meer zorg voor hun machines met minder verlies en/of diefstal tot gevolg. Een overzichtelijke inventaris levert ook gezondheids- en veiligheidsvoordelen op. 

U kan immers gemakkelijk de opleidingscertificaten van uw werknemers en kalibratiecertificaten en onderhoudsverslagen opvolgen. Zo bent u zeker dat uw teams veilig aan de slag zijn met gecertificeerde uitrusting.

Profiter des avantages du numérique

Door het implementeren van digitale technologie kan u uw productiviteit zeer snel en in hoge mate doen toenemen.  Het is belangrijk op uw bouwwerf en tijdens uw projecten over precieze informatie te beschikken zoals de gebruiksgeschiedenis van uw machines, waar uw machines en uitrusting zich bevinden en wanneer werknemers- en kalibratiecertificaten vervallen.   U zal bijgevolg meer info vergaren over de verschillende bedrijfsdomeinen waar nog ruimte is voor verbetering op gebied van productiviteit en geldbesparing.