2 Nuron-accu’s, een man bergt een gereedschapskoffer van Hilti op

Ken en begrijp uw machinepark

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met Nuron’s geconnecteerde diensten voor Fleet-klanten

Dankzij Fleet en Nuron kunt u uw machinepark eenvoudiger en doeltreffender beheren doordat u toegang krijgt tot de juiste informatie.

Hoge administratiekosten en een gebrek aan transparantie over de bestaande of vereiste werkmiddelen leiden tot tijdverlies en een lagere productiviteit.

Met Nuron houdt u steeds het overzicht over uw machinepark.  Sensoren in machines, accu’s en laders verzamelen automatisch informatie over de locatie en het gebruik, alsook over foutmeldingen en de prestaties van Nuron-accu’s.

De gegevens over het gebruik en de prestaties van een machine worden in de accu opgeslagen en tijdens de laadbeurt verzonden naar de cloud. Zo verkrijgt u persoonlijke en actuele gegevens waardoor u weldoordachte beslissingen kunt nemen over uw machinepark en ongebruikte uitrustingen kunt opsporen.

Connectiviteit voor meer productiviteit

Nuron batterijtechnologie

Een beter overzicht voor een betere inventaris

Het 22 V-opslagsysteem geeft u meer transparantie over uw bedrijfsmiddelen. Wat is het laadniveau van de accu’s? Welke machines worden momenteel niet gebruikt? Zo kunt u uw uitrustingen opvolgen en uw inventaris eenvoudig optimaliseren. Het resultaat? Minder overbodige aankopen, minder onnodige reparaties en een machinepark dat perfect in lijn ligt met uw projecten.

Een werknemer scant een Nuron batterij

Minder oponthoud, minder zorgen 

Controleer snel de toestand van uw Nuron-accu’s door ofwel een knop op de accu in te duwen ofwel de accu te scannen met de ON!Track 3-app op uw smartphone. Wanneer een accu aan kracht verliest, wordt dit gemeld als een defect en kan de accu eenvoudig vervangen worden. Als Fleet-klant ontvangt u via de geïntegreerde diagnosefunctie informatie over de prestaties van uw accu’s. Wanneer een accu onderpresteert, zult u automatisch een melding ontvangen.

Al onze Fleet Management- en Asset Management-klanten krijgen exclusieve toegang tot onze diensten die zorgen voor een efficiënter en productiever machineparkbeheer:

pictogram accuwissel

Accuwissel

Accu’s die onderpresteren kunnen moeilijk te identificeren zijn, wat op de werf kan leiden tot een lagere productiviteit. Hilti zorgt voor gemoedsrust door eenvoudige, digitale en proactieve accuwisselservices aan te bieden voor accu’s die slecht presteren. Zo kunt u de stilstandtijd terugdringen en blijft u efficiënt door in uw machinepark enkel productieve accu’s te hebben. Leid uw bedrijf met accu’s die optimaal werken.

Grafiek van het gebruik van een accu

Ongebruikte machines

Machines blijven vaak ergens liggen, wat leidt tot foutief gebruik en extra kosten. U kunt het gebruik echter stimuleren door transparantie te verkrijgen over hoeveel een bepaald type machine wordt gebruikt. Zo kunt u uitrustingen uitwisselen tussen teams. En spaart u geld uit door uw machinepark optimaal te houden en te zien welke machines minder nodig zijn of gedeeld kunnen worden. 

Kaart

Laatste oplaadlocatie

Het lokaliseren van uitrustingen kan veel tijd in beslag nemen. Breng uw machinepark eenvoudig in kaart dankzij de laatste oplaadlocatie, waardoor u tijd uitspaart en aan efficiëntie wint

Veel gestelde vragen over Nuron

Hoe werkt de slimme connectiviteit van Nuron precies?

De Nuron-machines genereren gegevens die in de aanwezige accu opgeslagen worden. Bij het opladen van de accu worden de gegevens via mobiele netwerken veilig naar de cloud verzonden. Uw werkritme wordt niet verstoord omdat er geen bijzondere instelling, configuratie of andere actie vereist is. De gegevens van Nuron kunnen aanleiding geven tot proactieve services om de uitvaltijd te beperken (zoals waarschuwingen om de accu te vervangen). De gegevens zorgen ook voor transparantie over de locatie en het gebruik van de machine zodat u over bruikbare inzichten beschikt om weloverwogen beslissingen te nemen m.b.t. uw machinepark. Deze gegevensgestuurde services zijn beschikbaar op het ON!Track-platform via de app en website. 

Monitort Nuron zaken zoals de werkuren en productiviteit van een medewerker of eender welke gevoelige informatie?

Nee. De gegevens die het Nuron-platform genereert, zijn niet gekoppeld aan individuele gebruikers. Het gaat hierbij louter om machinegegevens zoals details over wanneer en hoe machines worden gebruikt, foutcodes, oplaadlocatie of accustatus. Wanneer u machinegegevens wil koppelen aan gebruikersinformatie dan kunt u dat vrijwillig doen via de desbetreffende functies van de ON!Track-beheeroplossing voor digitale uitrustingen.

Check onze Nuron-machines

Al meer dan 70 Nuron-machines zijn beschikbaar, en er zullen er nog veel volgen!

DSH 600-22

DSH 600-22 Snoerloze doorslijpmachine

Klaar voor elke uitdaging: Dankzij de krachtige Nuron-accu’s en de geoptimaliseerde zaagbladen kan u met twee Nuron-accupacks zo veel beton snijden als met één vol reservoir.

Meer over de DSH 600-22 doorslijpmachine
AG 6D-22

AG 6D-22 Snoerloze haakse slijper

Compact maar krachtig: De haakse slijper kan zelfs de zwaarste uitdagingen aan, snijdt tweemaal zo snel en biedt de gebruiker maximale veiligheid dankzij zijn nieuwe functie.

Meer over de AG 6D-22 haakse slijper
TE 2000-22 Nuron

TE 2000-22 Snoerloze breekhamer

Even krachtig als de TE 2000 met snoer, maar dan zonder kabels voor meer flexibiliteit en onmiddellijke inzetbaarheid.

Meer over de TE 2000-22 breekhamer
TE 30-22

TE 30-22 Snoerloze boorhamer

Deze Nuron-boorhamer van Hilti levert het maximale vermogen, weegt weinig en is uitgerust met uitgebreide veiligheidsfuncties zoals Active Torque Control (ATC) en Active Vibration Control (AVR).

Meer over de TE 30-22 boorhamer

Van doeltreffend tot veilig werken

Met Nuron stoomt u uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen. Ontdek hier welke andere functies en voordelen Nuron u te bieden heeft.

batterijsymbool in een vergrootglas

Eén accusysteem voor meer dan 70 toestellen

Van lichte tot zwarte toepassingen: alle Nuron-machines werken op een en hetzelfde 22 V-accuplatform.

Meer over het Nuron-platform
symbool voor maximaal vermogen

Meer kracht en autonomie

Nuron staat voor accu’s die lang meegaan en prestaties die even goed zijn als die van machines met snoer of op benzine, zelfs bij de meest zware toepassingen.

Meer weten over de kracht van Nuron
symbool van een arbeider met een bouwhelm

Werk veilig, bescherm uw teams

Met Nuron hebben we innovatieve oplossingen ontwikkeld om gebruikers maximale veiligheid te bieden.

Meer over de veiligheidsfuncties van Nuron
Nuron logo

Werk veilig, bescherm uw teams

Krijg hier snel een kort overzicht over Nuron en alle eigenschappen van Hilti’s nieuwe accusysteem.

Meer over Nuron

Wilt u de productiviteit van uw machinepark verbeteren?

Wilt u uw machinepark eenvoudiger en datagestuurd beheren?

Wij tonen u hoe u voor uw huidige projecten snel en eenvoudig de overstap kunt maken naar het nieuwe 22 V-accuplatform, of contacteer ons voor advies op maat.

Meer over onze accu-oplossingen

Snoerloze Nuron-boorhamer

De Nuron-accutechnologie

De herlaadbare Nuron-accu’s zijn ontwikkeld om:  

Meer vermogen te leveren dankzij de nieuwe interface: de accu’s zijn zelfs krachtiger dan machines met snoer en kunnen zware toepassingen uitvoeren zoals het snijden van beton en sloopwerkzaamheden 

Snel en eenvoudig gegevens over te zetten, met de mogelijkheid om in één keer informatie te lezen over meerdere machines 

Betere bescherming te bieden tegen schokken en stof, zodat de accu’s stabiel presteren en langer meegaan

Meer over onze Nuron-accu’s
Big Data e-book

Meer mogelijkheden dankzij data

Het ‘Internet of Things’ heeft al zijn weg gevonden naar de grote bouwwerven. Lees ons e-book en ontdek hoe IoT en snoerloze machines u geld uitsparen, uw productiviteit verhogen en de veiligheid verbeteren.

Lees ons e-book
Nuron-accu’s naast een werfmanager die een gereedschapskoffer van Hilti opbergt

Uw overstap naar Nuron

Ontdek hier hoe u snel en eenvoudig de overstap kunt maken naar Nuron of contacteer ons voor een offerte op maat of voor uitgebreid advies.

Uw overstap naar Nuron